AS kirjutas:Kulla mees, sa oled päev otsa segast pannud! Kelle poolt sina siis oled, nende kes matsu panevad ve??? Tõisine rallihuviline küll siis jah!
Sa said valesti aru. Ma olen nende poolt kes on taga pool ning üritavad ette poole pürgida. On mida vaadata. Aga kui Oikeer tuleb katselt 15 sekise eduga teiste ees.. siis mis siin ikka huvitavat on.
Huvitav on see, et Ogier üldse nii kõrgel kohal sõidab
Oleks, et ta ka selle ralli võidaks, siis oleksin veel rõõmsam aga paraku seda ei juhtu ja Loeb võtab oma!
ma ei oleks selles nii kindel, elame näeme.. uus meremaa ralli näitas minuarust ilmekalt, et enne kui finishi joon ei ole ületatud, on kõik veel lahtine... tegu on siiski tehnikaspordiga..
>
0
Football and Basketball need One Ball, Rallying needs TWO.!
AS kirjutas:Kulla mees, sa oled päev otsa segast pannud! Kelle poolt sina siis oled, nende kes matsu panevad ve??? Tõisine rallihuviline küll siis jah!
Sa said valesti aru. Ma olen nende poolt kes on taga pool ning üritavad ette poole pürgida. On mida vaadata. Aga kui Oikeer tuleb katselt 15 sekise eduga teiste ees.. siis mis siin ikka huvitavat on.
Huvitav on see, et Ogier üldse nii kõrgel kohal sõidab
Oleks, et ta ka selle ralli võidaks, siis oleksin veel rõõmsam aga paraku seda ei juhtu ja Loeb võtab oma!
tegelt seda ei tea veel, eks ma usun, et talle on see võimalus nüüd antud...muidugi jah, uus-meremaal oli kõige lähedam see võit ikka, aga Loeb oli ka vähem segamas...
Aga ma usun, et see aasta lubatakse Ogierilt üks ralli kinni panna...
Ogierile lubatakse võit ainult sel juhul kui Loeb on teine ning Latvala Hirvonen kaugel maas! Siis on see võimalik, muidu ma uskuda ei tahaks. Ikka mängitakse Ässale võit kätte. Aga elame näeme.