Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: Ott Tänaku diskussioon
Ma teda usun, eelmine hooaeg kirjutas ta siia 3 kuud enne kinnitamist et Tänak M-spordis.
Samas kuu reaalne olla, keda Wilsonil võtta on?
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
Rahvusvahelises foorumis kerkis näiteks Breeni nimi esile.soca kirjutas:Ma teda usun, eelmine hooaeg kirjutas ta siia 3 kuud enne kinnitamist et Tänak M-spordis.
Veel hullem variant minu arustGustav kirjutas:Rahvusvahelises foorumis kerkis näiteks Breeni nimi esile.soca kirjutas:Ma teda usun, eelmine hooaeg kirjutas ta siia 3 kuud enne kinnitamist et Tänak M-spordis.
Latvala oli viimasel rallil jube närvis.
Ott läheb äkki hoopis f*** the volksvaagenitesse ja Soomlane otsib tööd

Ise pakun, et Wilson leidis Belgiast sponsori ja vahetavad Neuvillega kohad või läheb hoopis sidrunisse.
Unistada ju võib
Evelinilves mainis üllatust, aga M-Sport ja Dmack ju seda poleks.
Unistada ju võib

Rahvuse poolest kindlasti sümpatiseerib Wilsonile ja Breen varem ka Fordi toodanguga olnud seotud. Samas tundub vähe tõenäoline. Ei tundu nagu "see" materjal ikkagi.Gustav kirjutas:Rahvusvahelises foorumis kerkis näiteks Breeni nimi esile.soca kirjutas:Ma teda usun, eelmine hooaeg kirjutas ta siia 3 kuud enne kinnitamist et Tänak M-spordis.
Vaadates WRC2 seltskonda, siis ei ole sealt nagu hetkel kedagi võtta ka. Kiiremad mehed Lappi/Tiedemand on seotud VW-ga. Tabeli järgi TOP1-2 mehed Nasser/Protasov tehasetiimi ei trügi. Camili ja Suninen on huvitavad kujud, kuid neil veel vähe kogemusi ja viimane neist juba praegu Toyo-ga seotud.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Nasser oleks hea variant toob hunniku raha ja jätkuks ka Neuville palkamiseks, Aga tema järgmise aasta sihid on Rio olümpial.Mart_ kirjutas:Rahvuse poolest kindlasti sümpatiseerib Wilsonile ja Breen varem ka Fordi toodanguga olnud seotud. Samas tundub vähe tõenäoline. Ei tundu nagu "see" materjal ikkagi.Gustav kirjutas:Rahvusvahelises foorumis kerkis näiteks Breeni nimi esile.soca kirjutas:Ma teda usun, eelmine hooaeg kirjutas ta siia 3 kuud enne kinnitamist et Tänak M-spordis.
Vaadates WRC2 seltskonda, siis ei ole sealt nagu hetkel kedagi võtta ka. Kiiremad mehed Lappi/Tiedemand on seotud VW-ga. Tabeli järgi TOP1-2 mehed Nasser/Protasov tehasetiimi ei trügi. Camili ja Suninen on huvitavad kujud, kuid neil veel vähe kogemusi ja viimane neist juba praegu Toyo-ga seotud.
-
- III järgu kommentaator
Märtin sõitis ka 2000a korra suvel portugalis prooviks subaruga ja aasta lõpuks tuli teade et 2001 a subaru tehase meeskonnas. Sellel aasta ka Tänak proovis Saaremaal Toyotat, ajalugu kordub?
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
See ikka väga ebatõenäoline. Aga samas ja Latvalal ei ole lepingut järgmiseks hooajaks. Kuid Cappito kinnitas, et see leping ikkagi sõlmitakse.ponx kirjutas:Latvala oli viimasel rallil jube närvis.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Breenil lihtsalt hea manager, kes võib ta mõnda tiimi sisse saada.renxrw kirjutas:Breen ei saa WRC2ski kohati sõidetud, mis WRC .. ?
ei usu, et wilson ainult viimase etapi põhjal midagi otsustab.. vb lihtsalt see, et kui tuleb hea tulemus meestelt, siis emotsiooni pealt teeb kohe järgmise aasta sõitjad teatavaks, muidu hiljem..
kahtlen, et kui praegu oleks ,,kindel ei'' meie meestele ja peaks nt walesi võit tulema, siis kohe oleks koht olemas..
kahtlen, et kui praegu oleks ,,kindel ei'' meie meestele ja peaks nt walesi võit tulema, siis kohe oleks koht olemas..
-
- IV järgu kommentaator
Raadios Wilson ütles, et asi on pigem motiveerimises ka. Teadmine, et miski pole kindel peaks kenasti Otti ja Evansit motiveerima, et M-Spordi kodurallil hea tulemus teha.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Minu arvates on see tobe. Saata mehed rajale kirves peakohal? Kes ja mida sellisest närveldamisest võidab?Sulekubu kirjutas:Raadios Wilson ütles, et asi on pigem motiveerimises ka. Teadmine, et miski pole kindel peaks kenasti Otti ja Evansit motiveerima, et M-Spordi kodurallil hea tulemus teha.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
Seda ta armastab, nagu minevik on näidanud.Milor kirjutas:Minu arvates on see tobe. Saata mehed rajale kirves peakohal? Kes ja mida sellisest närveldamisest võidab?Sulekubu kirjutas:Raadios Wilson ütles, et asi on pigem motiveerimises ka. Teadmine, et miski pole kindel peaks kenasti Otti ja Evansit motiveerima, et M-Spordi kodurallil hea tulemus teha.
-
- V järgu kommentaator
"Kirves pea kohal" saatis ta mehed rajale juba Hispaanias-kui tema võistluse eelset kommentaari meeste tuleviku kohta nii võtta.Ja tulemus oli käes kah-mõlemad katkestasid.
Minu arust Wilson tekitab vahel liiga palju asjatut pinget meestes ja just vahetult enne võistlust.Loomulikult on pingetaluvus oluline,aga Ott vähemalt on hooaja algusest peale niigi piisavalt suure pinge all olnud.Milleks veel pääliku poolt õli tulle valada?
Minu arust Wilson tekitab vahel liiga palju asjatut pinget meestes ja just vahetult enne võistlust.Loomulikult on pingetaluvus oluline,aga Ott vähemalt on hooaja algusest peale niigi piisavalt suure pinge all olnud.Milleks veel pääliku poolt õli tulle valada?
Eks see sõltub ka inimesest, kellele milline "motiveerimisstiil" sobib. Oti kohta kahjuks ei tea, aga üks mis kindel, siis kõrgepingetalumatusega tipptasemel läbi ei löö. Kui ikka pingelises seisus jala värisema võtab, ei saa ka võitudest vms rääkida.vinguviiul kirjutas:"Kirves pea kohal" saatis ta mehed rajale juba Hispaanias-kui tema võistluse eelset kommentaari meeste tuleviku kohta nii võtta.Ja tulemus oli käes kah-mõlemad katkestasid.
Ei midagi uut selles mõttes aga nüüd konkreetne jutt Wilsoni poolt:
Asked if this meant Evans and Tanak were driving for their careers on the Deeside-based event, Wilson added: "Yes, it's a harsh reality, but yes."
http://www.autosport.com/news/report.php/id/121574
Asked if this meant Evans and Tanak were driving for their careers on the Deeside-based event, Wilson added: "Yes, it's a harsh reality, but yes."
Tundub ikkagi vähe näitemäng see asi. Oletame (pipart mulle nüüd keelele), et mõlemal mehel ralli ebaõnnestub. Mis siis? Herr palkab kaks uut sõitjat? Mistahes pidi asja ka ei vaata tundub ebareaalne. Professionaalsel tasemel on sellised asjad ikka varem paigas. Samamoodi ka Tänaku jutt, et tuleviku kohta midagi ei teata. Keegi ei hakka ju peale viimast rallit vaatama ja mõtlema, et kelle ukse taha kraapima minna. Kirjameestele antakse lihtsalt mingi umbmäärane vastus, et pinda ei käidaksMadMax kirjutas:Ei midagi uut selles mõttes aga nüüd konkreetne jutt Wilsoni poolt:

Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.