soca kirjutas:ma ei saa küll aru mismoodi te sellise asja sealt välja loete...
DMACK World Rally Team will compete in 2017 @OfficialWRC for the 7th consecutive season. @DMACK_Tyres and @Michelin_Sport as tyre suppliers ehk dmack ja michelin rehvi tarniateks
Nii võib ju tõlkest lugeda (reegel muudeti vabaks ja äkki mõnel rallil on võrdlusmomenti vaja?) või on see mõte maru segaselt esitatud. Sama loogiline oleks olnud kirjutada "M-Sport võistleb ...., autoga varustavad sidrun, Hyundai, Toyota, Ford".
"DMack Maailma rallimeeskond võistleb 7. hooaega. Rehvitarnijateks saavad DMack ja Michelin."
Poleks ka vist esimene kord, kui DMacki värvides autol oleks all Michelinid.
>
0
Viimati muutis -huviline2-, 11 Jaan 2017, 11:41, muudetud 2 korda kokku.
DMACK World Rally Team will compete in 2017 @OfficialWRC for the 7th consecutive season. @DMACK_Tyres and @Michelin_Sport as tyre suppliers ehk dmack ja michelin rehvi tarniateks
Ma saan ka nii aru, et Dmack alustab oma 7 hooaega WRC sarjas. 2017 on rehvi tarnijateks Dmack ja Michelin. Kuidagi ei loe välja, et Dmack kasutaks mingil etappil misu rehve.
Ootus ärevus on mehed puhta pöördesse ajanud. Testosterooni tase on juba laes.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Ma saan ka nii aru, et Dmack alustab oma 7 hooaega WRC sarjas. 2017 on rehvi tarnijateks Dmack ja Michelin. Kuidagi ei loe välja, et Dmack kasutaks mingil etappil misu rehve.
Spekuleerime rehviteemadel edasi, põhimõtteliselt olid eelmisel aastal Dmack'i rehvid Michelinidest paremad Rootsis (jäised katsed), Poolas, Soomes ja ka Inglismaal. Teoreetiliselt võib tänu uuele rehvireeglile M-Sport nendel rallidel sellel aastal kõikidele autodele soovi korral Dmackid alla keerata. See rehvi nominatsioon on vaja küll teha mingi aeg enne rallit aga teoorias on selline asi võimalik. Eks testidel kogutakse võrdlevat infot ja siis selle pealt otsustatakse. Igatahes teeb see võimalus kasutada kahte erinevat rehvitootjat 2017 aasta rallide jälgimise veel põnevamaks.
as - nagu, kui
Seega võib tõlkida sinna juurde ka "DMack ja Michelin, kui rehvitarnijad". Eks sele lause tõeline mõte saab selgeks järgmisel hooajal, kuid selline kaheti mõistetav ta sellegipoolest on. Ka emakeelena inglise keelt rääkival inimesel tekkis küsimus eile, vaatan, kas leian.
STI kirjutas:
Spekuleerime rehviteemadel edasi, põhimõtteliselt olid eelmisel aastal Dmack'i rehvid Michelinidest paremad Rootsis (jäised katsed), Poolas, Soomes ja ka Inglismaal. Teoreetiliselt võib tänu uuele rehvireeglile M-Sport nendel rallidel sellel aastal kõikidele autodele soovi korral Dmackid alla keerata. See rehvi nominatsioon on vaja küll teha mingi aeg enne rallit aga teoorias on selline asi võimalik. Eks testidel kogutakse võrdlevat infot ja siis selle pealt otsustatakse. Igatahes teeb see võimalus kasutada kahte erinevat rehvitootjat 2017 aasta rallide jälgimise veel põnevamaks.
Oleks väga loogiline, et tiimidel ikka ka mingi kohustus rehvitarnija ees. Ilmselt seal ikka sellised lepingud "vahel", et vaevalt nüüd M-Sportil see asi nii lihtsalt käib, et sõidavad millega tahavad.