WRC4 & WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Milor
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0

Postitus Postitas Milor »

Irw@irw
Burns, kas sa vastasid ainult kahele viimasele tekstile või vaevusid ka eest poolt lugema. Kui ei, siis mine ja loe.
Mis juttu te ajate? Solvumine, päkapikud, viha, viu-viu ja muu keerutamine. Krt. me ei käi enam lasteaias.
Mees tunnistas ausalt, et eiras reegleid sihilikult (ülejäänud vabandusi poleks olnud vaja esitada). Tubli! Mis edasi juhtus?
Jääb mulje, et seni on siin foorumis ja teie portaalis olnud kõik reeglitelage ja juhul kui keegi eksib reegli vastu, siis kõik patsutavad õlale ja hõiskavad rõõmust "Küll on fun!".
Meie Alk`iga ei poolda sellist suhtumist. Ja kui ma näen, et keegi eirab reegleid, siis on meil ka õigus protesti avaldamiseks. (Suht mõttetu tegevus, sest siin kehtivad teised reeglid. Kui näed, et keegi teeb midagi valesti, siis ole vait, sest lõpuks oled sina kõige kurjajuur, et nägid ja julgesid suud paotada (siia ma paneksin selle märgi, millega Sander Alk`isse suhtumist näitas)).
Palju õnne Sander järjekordse "võidu" puhul!
Esimene eksimus oli seotud Heixi näpukast.
Teine eksimus (osalemine teises voorus) anti sulle andeks.
Kolmas eksimus (osalemine järjekordselt teises voorus ja seda veel valel katsel) tõi sulle karistuse.
Neljas eksimus (lipulangedes teen pildi ja nägemist) anti andeks.
Jõuluingel!!
Sigaheal kadus ka vist netiga ühendus ja üritas tulla teises voorus oma puuduvat SS-2`te sõitma. Miks teda ei hoiatatud, talle ei andestatud ja miks koheselt karistati? Seda enam, et tema ajad ei pürginud esikümnesse. TEKIB RETOORILINE KÜSIMUS: KAS ÜHED ON VÕRDSEMAD KUI TEISED? Keskpärast sõitjat võib materdada, kuid heale sõitjale tuleb ainult naeratada ja kiitust avaldada.

Mind häirib see, et kui sõitja eksib reeglites, siis kõik (kaasa arvatud kohtunikud) tõttavad teda kaitsma. Tegelikult oleks pidanud sellisele tegevusele järgnema vähemalt hoiatus, aga mitte tema kaitsmine ja õigustamine. Sest reegel on reegel ja vabandusi leiab alati.
Praegu jääb mulje, et reeglid on lollide ja naiivsete tarbeks tehtud, aga mitte võistluse ja mängu tarbeks.

Tunnistan ausalt, et hetkel olen juba vihane, sest sellist saamatust ja korralagedust meie (mina ja Alk) poolt kontrollitud serveris ei olnud. See oli veel keerulisem mäng ja hoopis teisest valdkonnast. Oleme omad koolirahad maksnud ja näinud, kuidas keeratakse reegleid, kuidas maksab kätte andestamine ja kui tahad oma serveris korda, siis ole karm ja sind austatakse ning jälgitakse reegleid.

Ma ei ole kade ega vihane, et esimesest kohast ilma jäin. Nägin ka ise, Sandri aega ja tean, et ta sõitis minust kiiremini. Küsimus on põhimõtteline ja suhtumises teistesse mängijatesse. Seda nii kohtunike kui ka mänguri enda poolt.

Olin sunnitud kirjutama pikka ja kurjas toonis teksti. Vast paneb teid mõtlema ja kasutusele võtma vastavaid meetmeid.
Minu jaoks ei ole võistlus lihtsalt osalemise fun. Näen väga palju vaeva (täiesti uued rajad, tundmatu mäng, PS sai spetsiaalselt kaks kuud tagasi ostetud ja eelnevad kogemused puuduvad). Seega suhtun asja tõsiselt ja sellist lollitamist on narr pealt vaadata.
Viimati muutis Milor, 15 Dets 2006, 00:15, muudetud 1 kord kokku.
Burns

Postitus Postitas Burns »

Asi kisub päris karmiks :D :D :D

Lugesin küll eestpoolt aga järelikult mitte piisavalt tähelepanelikult. Kui nüüd Sander meelega toast enne selle lõppu lahkus siis...ei teagi mida öelda ja ei hakka oma pead ka sellega vaevama. Selleks on teised inimesed. Ütleme nii et järgmiseks hooajaks tuleb reeglid korralikult paika panna ja nende eiramisel ka karistada. Praegu on kogu see käitumine üks suur tohuvapohu.
Milor ürita nüüd rahuneda, tee üks külm õlle... Viimasel ajal on siia foorumissse süvenemine üsna hädiseks jäänud aga arvan, et ei saa see asi nii hull olla.
Diagnoos- Rallisõltlane
erry
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas erry »

Põnev sõnasõda, paha poiss ei ole aga verd tahaks näha küll.
Ootan huviga loo lõppu.
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Olen Milori jutuga nõus! Kui on reeglid siis peab ka reeglitest kinni hoidma. Olgu siis need millised tahes. See ,et nett võib katkeda jne... see pole määrav hetkel.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

P.8 Võistlejate ajad protokollivad kohtunikud. Protokoll - SS-i/toa lõppedes ilmub ekraanile paremustabel sõidetud aegadega millest tehakse "scriin".

Minu meelest ei ole siin midagi vaielda ja veriseks minna. Reeglid on reeglid. Mis me neist painutame ja kohandame. Siin on selgelt defineeritud mis on protokoll. loe kuidas tahad. Ma arvan, et Milor võitleb õigete asajde nimel, kuigi see rallitamine ei peaks nii kurjaks minema, kui siin viimasel ajal on juhtunud. Ma olen tähelepannud, et uued tuuled on hakanud kõvasti emotsioone ülesse keerutama ...:-) Edu kõigile Austraalia teedel
Sander Gryn
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas Sander Gryn »

Milor....ma ei lähe kunagi meelega mängust välja. Miks ma peaksin seda tegema? :(
Ma näen ka palju vaeva (täiesti uued rajad, tundmatu mäng)
Esimene eksimus oli seotud Heixi näpukast.
Teine eksimus (osalemine teises voorus) anti sulle andeks.- See ei olnud küll nüüd minu eksimus, kui ma esimeses ringis tuppa ei mahu!!!
Kolmas eksimus (osalemine järjekordselt teises voorus ja seda veel valel katsel) tõi sulle karistuse. - See oli jah minu viga ja tunnistan seda. Aga enne küsisin kohtunikelt ja öeldi, et sõida igaks juhuks läbi ja siis vaatab mis saab. Sain karistuse ja ei nurise.
Neljas eksimus (lipulangedes teen pildi ja nägemist) anti andeks.- Ma ei lähe kunagi meelega mängust välja. Tahan ju ise ka globalratingu punkte saada. Miks te ei mõista mind. Sõitsin raja läbi ja sain aja kirja. Ja seda ma ei loe ka eksimuseks.
Luban, et järgmiseks hooajaks hangin endale korraliku neti ja siis sellist jama enam ei toimu. :)
Ilusat nädalavahetust.
Peugeot Sport
www.peugeot-sport.com Burn in Hell f.....g Peugeot, no more!!
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Hakkasin ka huvipärast tutvuma eespoolt, et mille pärast vaidluseks läks ja pean tõdema, et olen nõus Strike ja Milor-iga.
Reegel on reegel. Sa võid küll terve ralli hästi sõita, aga kui sa ikka peale viimast katset viimasesse ajakontrollpunkti ei jõua (loe - nett panges)
siis pole ikka midagi teha ja vastu tuleb võtta kas katkestamine või ajaline trahv. Päris rallis ju ei arvestata peale viimast katset tehtud pilti, et "näe ma ju tegelikult lõpetasin ralli". Vaielda nagu polegi mõtet. Vaadake kasvõi Urmot. Sa võid terve aasta sõita häid aegu, aga maailmameistriks tuleb ikka see kellel rohkem õnne.
Või vaadake P. Solbergit, kes ülesõidul põrkas kokku tsiviilautoga ja sellepärast katkestas. See ongi ralli.
Ma ise küll ei osale enam, aga üritan ikka teemaga kursis püsida (mine tea, äkki teen combacki) Vimma ei pea ma selle tõttu kellegi vastu, aga kordan veel. REEGEL ON REEGEL JA SEE ON TÄITMISEKS.
Suure rõõmu ja pettumise vahel on väga väike samm.
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Teeks selle teema kokkuvõtteks siis väikese üleskutse mängijatele:Olgem inimesed!No kadus nett ära või jooksis mäng kokku ja ei jõua tuppa tagasi...no mis teha,selle eest pole keegi kaitstud.Tuleb lihtsalt leppida trahvisekunditega ja kogulugu.Ärge hakake tüütama kohtunikke oma kõnedega...ka kohtunikel on vaja oma sõit ära teha,milleks neid segada oma isiklike probleemidega.
Lepiks siis nii kokku,et kes stardib kell 21.00,see ka lõpetab seal oma sõidu,mitte ei tule kell 22.00 oma vahelejäänud SS-i sõitma.Ja,et tulemuste aluseks on SS-i lõpuprotokoll,mitte vahe scriinid.
Kui me sellisele ühiskokkuleppele allakirjutaksime,saaksime rahulikult edasi minna,ilma pingete ja solvumisteta!
Sander Gryn
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas Sander Gryn »

alk kirjutas: Lepiks siis nii kokku,et kes stardib kell 21.00,see ka lõpetab seal oma sõidu,mitte ei tule kell 22.00 oma vahelejäänud SS-i sõitma.Ja,et tulemuste aluseks on SS-i lõpuprotokoll,mitte vahe scriinid.
Kui me sellisele ühiskokkuleppele allakirjutaksime,saaksime rahulikult edasi minna,ilma pingete ja solvumisteta!
Ma olen sellega täitsa nõus, aga vahe scriinid võiks jääda.
Muidu saaksin ma peaaegu igalt rallilt +20 ja rohkem sekundeid karistada ja kaoks mul mõte ültse teiega võistelda.
Loodame kuidagi kokkuleppele jõuda.
Järgmiseks Hooajaks hangin uue internetiteenuse pakkuja.
Parimate soovidega Sander :wave:
Peugeot Sport
www.peugeot-sport.com Burn in Hell f.....g Peugeot, no more!!
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

Ei tea miks kohtunikud nii vaiksed on ja kui läheb vahe screenide tegemiseks siis peavad kohtunikud vast esimesena startima ja kas see neile sobib.
Pange see 20 sek sandrile otsa ja ongi kogu lugu.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
kiilakass
Kontakt:

ma arvan ,et kui nüüd karistust ei järgne või muutust reeglites siis jätkub see kammajaa siin kaua kaua kaua ja lõpuks võib see muutuda räigeks.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Milor,
Imestan, et teadmata asjade tagamaid oled päris terava kirja kirjutanud.
Äkki enne uuriksid või nagu ma pakkusin suhtleme otse ja saad kõigest paremini valgustatud?

Vahescriine on tehtud hooaja algusest peale(vähemalt pooled piloodid on seda ka maitsta saanud) ja seda me enne viimast etappi muutma ei hakka. Piisavalt selgelt kirjutasin eelnevalt, et see punkt on sinna lisatud hoopis teistel alustel ja uuel hooajal vaadatakse see ümber.

Sigahea ei saanud aega kirja. Teises ringis ei olnud tal õigust sõita. Kusjuures ta ei sõitnud ka teises ringis katseid lõpuni vaid lahkus aega kirja saamata. Põhjuseid kahjuks ei tea.
kiilakass
Kontakt:

Krusa äkki teeks reegli kohe ümber ja siis poleks mingeid vaidlusi enam või kas on soov asi karmiks ajada.
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Krusa,võibolla siis heidad avalikult nendele pimedatele tagamaadele veidi valgust!?Sest tundub,et me Miloriga pole ainukesed,kes on reeglitest valesti arusaanud!

NB! Sigahea sai teises stardis SS2 aja kirja!
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Milleks on vaja teha viimaseks etapiks reegel ümber?
Praegune süsteem on toiminud hooaja algusest siiani ja nüüd jama majas siis no andke andeks aga ma ei saa teie mõttelaadist absoluutselt aru.
Paraku evolved mäng on bug-e täis ja vahescriinid on olnud kõik vaid meie kui sõitjate huvides, et saaksime aja kirja. Kuid tundub, et mõningad ei taha sellest aru saada.
Suure tõenäosusega jah, uuest hooajast teemegi nii, et on lõpuscriin ja paha lugu kui välja langed. Endal tekkis lausa huvi palju meid nz-s lõpuscriinile jääks ja kui mitu trahvi minutit kokkuvõtteks kellegil kaelas ripub.

Alk -> Sigahea tegi mis tegi (seda peab temakäest küsima miks ta teises ringis kärutas) kuid tema teine ring arvesse ei läinud ning ta sai ju väljakukkumise eest +20 sekki. Milles küsimus?

Edu kõigile viimase etapi treeningutel.
PiltCitroën Sport
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

alk kirjutas:Krusa,võibolla siis heidad avalikult nendele pimedatele tagamaadele veidi valgust!?Sest tundub,et me Miloriga pole ainukesed,kes on reeglitest valesti arusaanud!

NB! Sigahea sai teises stardis SS2 aja kirja!
Pimedat pole siin midagi vaid teil on küsimusi mis saavad paremini ja kiiremini lahti räägitud nt. telefonitsi.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

kiilakass kirjutas:Krusa äkki teeks reegli kohe ümber ja siis poleks mingeid vaidlusi enam või kas on soov asi karmiks ajada.
Mida sa mõtled karmi all?
Reegleid ei muudeta hooaja lõpus vaid alguses.
Loodan, et kõik kellel on mõtteid ja ettepanekuid ka kaasa räägivad. Hetkel soovitan, nagu Burns, et võtke üks külm õlu ja rahunege.
Milor

Postitus Postitas Milor »

Heix ja Krusa.
Rahunege natuke ja siis lugege mu teksti uuesti. Jääb mulje, et Te läksite koheselt põlema ja sellest tingitult ei saanud Te ka kirja mõttest aru.
Ma ei ole midagi maininud vahescriinide vastu. Minu poolest filmige kogu see ralli üles.
Enne viimast etappi ei ole mõtet midagi peale suhtumise muuta. Kõik on võrdsed ja kui mõnel mehel on netiga probleeme, siis teisel on pleikariga probleeme. Lollus oleks ju vastavalt kellegi probleemile reeglistiku leevendada või muuta.
Te saite lihtsalt negatiivset informatsiooni, kuid olge targad ja kasutage seda positiivselt ära, et tulevikus ei tekiks sarnaseid probleeme.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Kui me vastame, siis ei tähenda see kohe põlemist :)
Tänan Milor soovituste eest. Järgmise hooaja reeglistik tuleb "must-valge" ja üheslt mõistetav. Edasi räägiks sellest juba "RFCO WRC reeglid 2007.a." teema all.
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas andro »

Sorry, aga minu meelest lihtsalt mõned mehed hädaldavad liiga palju. :S
Vasta