WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Tänud kõigile õnnitluste eest. Pole nagu arvuti taga eriti olnud ja seega polnud ka enne tänast lõppseisuga kursis. Mis mul öelda. Üllatus oli suht suur. Aga järelikult kui oksendamiseni ühte rallit sõita, siis jõuab ka hea tulemuseni. kahjuks pole enam aega harjutada ja tundub, et mängu taha saan alles reede või laupäev. Seega ei usu enda võimalustesse Kreekas.
Punkti äkki ikka saab, aga äkki võib ainult püksi tulla. Jõudu neile kes juba sahistavad Kreeka teid kõrgete kohtade saavutamise eesmärgil.
Punkti äkki ikka saab, aga äkki võib ainult püksi tulla. Jõudu neile kes juba sahistavad Kreeka teid kõrgete kohtade saavutamise eesmärgil.
Eile õhtul alustasin vaikselt Kreeka testidega ja peab ütlema, et päris hea fiiling oli sõita. Kreeka teed mulle meeldivad ja seal saab palju eksida ning palju võita kuna tegu on MM sarja pikima ralliga.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Aix, well done
Kreeka on tõesti nii nagu Srtike ütles, eksimise/võitmise vahe õhkõrn.
Ma olen siiani kaldunud sinna eksimise poolele pidevalt
Ralli on väga pikk ja kõik kaotused jõuab ka tasa teha. SS5 saab olema "võiduvõti", katse pikkuseks 7-8min. SS2-SS5 on muidugi kõik väga pikad katsed ja seal võib juhtuda kõigil.
Õnneks on Sparco Kreekas tagasi ja hoiab sidrunite lippu kõrgemal

Ma olen siiani kaldunud sinna eksimise poolele pidevalt

Ralli on väga pikk ja kõik kaotused jõuab ka tasa teha. SS5 saab olema "võiduvõti", katse pikkuseks 7-8min. SS2-SS5 on muidugi kõik väga pikad katsed ja seal võib juhtuda kõigil.

Jap täpselt nii see on, et eksida saab palju ja samas võimalik ka võita. Eriti rõvedad on need mäest alla tulekud ja siis tagasipöörded. Sparco on küll Kreekas stardis, kuid olen enam kui kindel, et ta loodab Krusa ja Kait abi samuti, et Citroenile võimalikult palju punkte Kreekast koguda. Edu kõigile osalejatele.Krusa kirjutas:Aix, well done![]()
Ma olen siiani kaldunud sinna eksimise poolele pidevalt![]()
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- II järgu kommentaator
kõva trenn käib ja üldiselt meeldib mulle see rada. Hea sedistuse olen ka leidnudaix kirjutas:Kas on oodata, et Suzuki jätkab võidulainel?Strike kirjutas:Eile õhtul alustasin vaikselt Kreeka testidega ja peab ütlema, et päris hea fiiling oli sõita. Kreeka teed mulle meeldivad ja seal saab palju eksida ning palju võita kuna tegu on MM sarja pikima ralliga.

Loodame, et ka Kreekas on kõik Suzud vormis. Ja ega see kaksikjuhtimine kerge pole hoida ma arvan Kreekas. Kindlasti on seal küsijad Sparco ja kogu ülejäänud Sitika jõuk ja siis ka Burns ning samuti kõik teised sõitjad. Nagu näitas Sardiinia pole kõva trenni puhul mitte midagi võimatut.kambu kirjutas:kõva trenn käib ja üldiselt meeldib mulle see rada. Hea sedistuse olen ka leidnudTahaks ikka peale seda rallit liidrikohta säilitada
See saab väga raske olema
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Fordis on ka teisi sõitjaidStrike kirjutas:Loodame, et ka Kreekas on kõik Suzud vormis. Ja ega see kaksikjuhtimine kerge pole hoida ma arvan Kreekas. Kindlasti on seal küsijad Sparco ja kogu ülejäänud Sitika jõuk ja siis ka Burns ning samuti kõik teised sõitjad. Nagu näitas Sardiinia pole kõva trenni puhul mitte midagi võimatut.kambu kirjutas:kõva trenn käib ja üldiselt meeldib mulle see rada. Hea sedistuse olen ka leidnudTahaks ikka peale seda rallit liidrikohta säilitada
See saab väga raske olema

Tundub, et pean veel lihvima teatuid katseid, et Kreekas konkurentsis olla. Eile oli esimene test terve ralli sõita ja tundub, et pikad katsed on hästi peas. Seal sai kaotatud oma põhjadele vaid sekundi igal korral. Seega lootust on saavutada suht ok positisioon Kreeka ralli lõppedes, kuid ei hakka enne laupäeva hõiskama. Selge on Kreekas vaid üks, et võitja selgub peale SS5 mitte peale SS6.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Saan aru, et kelgid jah ?Strike kirjutas:Tundub, et pean veel lihvima teatuid katseid, et Kreekas konkurentsis olla. Eile oli esimene test terve ralli sõita ja tundub, et pikad katsed on hästi peas. Seal sai kaotatud oma põhjadele vaid sekundi igal korral. Seega lootust on saavutada suht ok positisioon Kreeka ralli lõppedes, kuid ei hakka enne laupäeva hõiskama. Selge on Kreekas vaid üks, et võitja selgub peale SS5 mitte peale SS6.

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Paistab, et JWRC hooajast tahab osa võtta üks hispaanlane kelle nimi on Riky(võrgus mängib ta nime all RIKYRRO, Erry Sa peaks teda ju teadma ?). Ligi astus ta mulle võrgus mängides, et sooviks meie võistlusest osa saada. Väidetavalt on ta hispaania wrc4 meister. Eks näis mis korraldajad Strike ja Sparco sellele kostavad ?
RIKYRRO on täitsa kiire tegelane ja kindlasti küsib ta igal rallil poodiumi kohtaKrusa kirjutas:Paistab, et JWRC hooajast tahab osa võtta üks hispaanlane kelle nimi on Riky(võrgus mängib ta nime all RIKYRRO, Erry Sa peaks teda ju teadma ?). Ligi astus ta mulle võrgus mängides, et sooviks meie võistlusest osa saada. Väidetavalt on ta hispaania wrc4 meister. Eks näis mis korraldajad Strike ja Sparco sellele kostavad ?
Arvan, et seekord ei saa meil üldse nii lihten Kreekas olema kui seda WRC ga sõites. Kui seal madistasime võidu nimel kahekesi viimase katseni siis siin JWRC sarjas on palju näljaseid sõitjaid kes tahavad võita seda rallit (nii vanad kui uued olijad).Burns kirjutas:Olen ka nüüd üle hulga aja netis. Kreekat olen saanud testida minimaalselt kuna 10 ruumi puid vaja üksi ära teha![]()
Aga homme jälle tavalise töö peal nii et siin annan kaks päeva PS-ile valu. Loodan jälle poodiumi konkurentsis olla kuna Sardiinias läks totaalselt aia taha.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Vaatasin jah, et te Burns ja Strike, WRCga lammutasite seal korralikult. Seega peab teid eriti silmas pidama. Kõik väiksemadki apsud maksavad kätte. Teie vanad ässad eriti ei halasta ju ka 
Sellest Hipaanlasest "Rikyrro"-st nii palju, et nagu ma aru sain sõidab ta Fordiga ja on oma ajad juba ära saatnud. Võrgus temaga sõites sain aru, et ta on ka JWRC-s päris kiire. Seega püüame Kreeka võidu ikka Eestisse jätta

Sellest Hipaanlasest "Rikyrro"-st nii palju, et nagu ma aru sain sõidab ta Fordiga ja on oma ajad juba ära saatnud. Võrgus temaga sõites sain aru, et ta on ka JWRC-s päris kiire. Seega püüame Kreeka võidu ikka Eestisse jätta

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Siis oli selline lugu, et sai pea päev otsa silm punnis peas trenni tehtud ja sealt ka need head tulemused. Nüüd on aga ajaga kitsas käes ja trenni aega jääb väheseks aga üritan ikka konkurentsis olla.Krusa kirjutas:Vaatasin jah, et te Burns ja Strike, WRCga lammutasite seal korralikult. Seega peab teid eriti silmas pidama. Kõik väiksemadki apsud maksavad kätte. Teie vanad ässad eriti ei halasta ju ka

Diagnoos- Rallisõltlane