Olts kirjutas:Tänak peaksToyotas esisõitja olema?!?
Vot see ongi see pinge mille võib Tänak Latvalale peale panna. Seal hakkab võitlus selle nimel kes saab esisõitjaks kes mitte.
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Olts kirjutas:Tänak peaksToyotas esisõitja olema?!?
Täpselt ka minu arvamus. Et paljud arvavad, et kuum prantslane ei sobi külmade soomlastega kokku, et lõhub tiimi koostöövaimu, et Latvala läheb katki või midagi. Ma seda varianti ei usu. Mu silmis on Tänak isegi kuumaverelisem kui Ogier.aix kirjutas:Kuulates seda Ogieri intervjuud, siis tundub, et Latvala pinged tulenevad ikka tema enda probleemidest. Ta ilmselt ei suuda leppida sellega, et keegi teine tiimis on kiirem kui tema. Hakkab rapsima ja sealt tulevad ka vead. Ogier tundub ikka väga tiimi mees olevat. Ütles et ott on väga hea tiimikaaslane ja neil ei ole mingeid saladusi, ei seadistuste ega millegi muu osas, sest meeskond on ikkagi üks ja see on kõige tähtsam. loomulikult kui minnakse katsele, siis ollakse konkurendid ja püütakse olla kõige kiirem...selles suhtes ei erine temast ka Ott ..., kuid Latvala ilmselt ei saa nii. Selle kohapealt ma arvan küll, et kui Ott hakkab olema stabiilselt kiirem Latvalast, siis võib see "sõbramehe" tunne kiirelt ära kaduda. See puhtalt minu arvamus...
Mina kuulsin, et japsid olid rohem solvunud kui Mäkinen.-huviline2- kirjutas:Seal oli vist lisaks see keiss, et Mäkinenile ja jaapanlastele ei meeldinud eelmise aasta lõpus saadud tagasiside Ogierilt. Solvusid vms ning teatavasti on jaapanlastele au hoopis teise tähendusega.
Lahendus: AD ostab SO RB käest ära ja RB avastab OTKolin kirjutas:See citroeni värk on kahtlane just selle RB ja AD tülipärast. Ma pigem arvan, et Ogier jääb M-Sporti. Kui üldse jätkab. Ka ennem hooaja algust oli ka selline variant Ogieril kaalumisel
Oli vist see teema, et Abu ei luba Red Bulli promo enda masinatel.Frank kirjutas:Kas keegi seletaks, mis tüli teema Abu Dhabi ja Red Bulli vahel on?
See uudis vist siit leitud.Janarr kirjutas:https://sport.postimees.ee/4287337/mida ... naku-kohta
Latvala arvab, et tema ja Tänaku vaheline tiimisisene võitlus käest ära ei tohiks minna. Saame näha
Ja inimeste keelde tõlgitud...Timur_P kirjutas:See uudis vist siit leitud.Janarr kirjutas:https://sport.postimees.ee/4287337/mida ... naku-kohta
Latvala arvab, et tema ja Tänaku vaheline tiimisisene võitlus käest ära ei tohiks minna. Saame näha
Latvala uudesta tallikaveristaan: Ott on reilu jätkä! -- Rallit.fi