Lähen toon popkorni ja limonaadi.
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Väga põnev nädalavahetus, ning võit läks sinna kuhu pidi. Hea meel, et meie poisid, ning M-Sport, suutsid muuta sündmuse, mis oleks võinud olla väga dramaatiline, müüginumbriks.soca kirjutas:
Ma ei saa aru mida sellised vennad, üldse ralliforumisse ronivad, kui ei mõista "Ralli spiri-t" Milline ralli fänn vahib ainult numbreid, ega ela kaasa võistlejate pingutustele ja kannatustele.MKD kirjutas:Ma mõtlesingi, et kas leidub meest, kes hakkaks kaotust, mis super rallyga kogunenud on, vaatama ning näe, leiduski! Fun! Ehk arvutad meile nüüd protokolli järgi ka kaotuse km kohta, mis tuleks kindlasti Delfi uudise vääriline?nsa kirjutas:Täiesti mõtetu tulemus rallilt ju, Rohkem viimane ei saa enam olla, kui ainult Bertelli, kes ise tee pealt välja keerab, seljataha jääb.#eihakkahalvastiütlema
Kogu see sündmus toimus loetud sekundite jooksul. Väljendad enast siin justkui oleksid ise samas olukorras osanud paremini käituda. Arvan hoopis et nende loetud sekunditega pileks sa suutnud oma püksegi täis teha.nsa kirjutas:Arvad, et oled vaimukas? #tahaksvägahalvastiütelda!MKD kirjutas:Ma mõtlesingi, et kas leidub meest, kes hakkaks kaotust, mis super rallyga kogunenud on, vaatama ning näe, leiduski! Fun! Ehk arvutad meile nüüd protokolli järgi ka kaotuse km kohta, mis tuleks kindlasti Delfi uudise vääriline?nsa kirjutas:Täiesti mõtetu tulemus rallilt ju, Rohkem viimane ei saa enam olla, kui ainult Bertelli, kes ise tee pealt välja keerab, seljataha jääb.#eihakkahalvastiütlema
Keegi ütles, et Raigo nägi mossis välja ja mina kirjutasin sellele vastuse miks ma arvan, et ta mossis välja nägi. Tänak nägi ka väga väga pettunud välja. See mis ma kirjutasin oleks minu jaoks küll piisav põhjus pettunud/mossis olla. Siiski oli see väljasõit puhtalt Tänaku enda viga, sellises augus ei tohi pidurit peal hoida, ja kui ei oleks järve läinud oleks ralli ikka läbi olnud. Loll viga, mis poisi karjäärile just hea ei ole. Võib loota, et Raigol selle legendiga midagi järgmine aasta ka teha on, mis ta sealt ära päästis.
See legend oli ikka paberkandjal? Huvitav, et see pärast väikest suplust/vettimist säilis ja veel loetaval kujul.nsa kirjutas:Võib loota, et Raigol selle legendiga midagi järgmine aasta ka teha on, mis ta sealt ära päästis.
loe enne millele ma selle vastuseks kirjutasin, küsimus oli selles miks Raigo lõpus nii mossis välja nägi, mis pealegi pole OT kuna see juhtus kolmandal päeval. Kõik jutt mingitest aegadest ja protokollidest ja delfist jne. on tulnud teiselt kasutajatelt.Suurkala kirjutas:Ma ei saa aru mida sellised vennad, üldse ralliforumisse ronivad, kui ei mõista "Ralli spiri-t" Milline ralli fänn vahib ainult numbreid, ega ela kaasa võistlejate pingutustele ja kannatustele.MKD kirjutas:Ma mõtlesingi, et kas leidub meest, kes hakkaks kaotust, mis super rallyga kogunenud on, vaatama ning näe, leiduski! Fun! Ehk arvutad meile nüüd protokolli järgi ka kaotuse km kohta, mis tuleks kindlasti Delfi uudise vääriline?nsa kirjutas:Täiesti mõtetu tulemus rallilt ju, Rohkem viimane ei saa enam olla, kui ainult Bertelli, kes ise tee pealt välja keerab, seljataha jääb.#eihakkahalvastiütlema
Selliste koht ongi ainult DELFi kommentaariuites!
Aga aitb OT.
Ott ja Raigo kogesid väga palju ebaõnne sel nädalavahetusel, kuid ei lasknud pead norgu ja võitlesid lõpuni, müts maha selle eest.
Samamoodi ei saa jätta kiitmast M spordi mehaanikuid, kes suutsid üllatada kõiki.
Oli vägagi emotsioonide rohke nädalavahetus, hoolimata Oti ja Raigo vähestest katse kilomeetritest.
Vaimukas või mitte, loomulikult on mehed pettunud, kuid praegu pühapäeva õhtul peale kõiki neid seiklusi, tundub kuidagi kohatuna sinu kommentaar. Reedel võttis mindki ropendama see olukord, et kas tõesti jälle.. aga praegu on tulemuse vaatamine küll kõige mõttetum asi, mida teha.nsa kirjutas:Arvad, et oled vaimukas? #tahaksvägahalvastiütelda!MKD kirjutas:Ma mõtlesingi, et kas leidub meest, kes hakkaks kaotust, mis super rallyga kogunenud on, vaatama ning näe, leiduski! Fun! Ehk arvutad meile nüüd protokolli järgi ka kaotuse km kohta, mis tuleks kindlasti Delfi uudise vääriline?nsa kirjutas:Täiesti mõtetu tulemus rallilt ju, Rohkem viimane ei saa enam olla, kui ainult Bertelli, kes ise tee pealt välja keerab, seljataha jääb.#eihakkahalvastiütlema
Keegi ütles, et Raigo nägi mossis välja ja mina kirjutasin sellele vastuse miks ma arvan, et ta mossis välja nägi. Tänak nägi ka väga väga pettunud välja. See mis ma kirjutasin oleks minu jaoks küll piisav põhjus pettunud/mossis olla. Siiski oli see väljasõit puhtalt Tänaku enda viga, sellises augus ei tohi pidurit peal hoida, ja kui ei oleks järve läinud oleks ralli ikka läbi olnud. Loll viga, mis poisi karjäärile just hea ei ole. Võib loota, et Raigol selle legendiga midagi järgmine aasta ka teha on, mis ta sealt ära päästis.
Ära palun aja enam kui asjaga kursis ei ole. See mis ta pärast seda, kui ratas risti juba oli, ei oleks küll kuidagi paremini teha saanud. Rääkisin ikka olukorrast enne seda kui auto katki läks. Ott ise rääkis sellest ju. Kas sa ei kuulnud seda?Kogu see sündmus toimus loetud sekundite jooksul. Väljendad enast siin justkui oleksid ise samas olukorras osanud paremini käituda. Arvan hoopis et nende loetud sekunditega pileks sa suutnud oma püksegi täis teha.
Kogu selle arutelu peale võiks küsida, milline väljasõit ei ole ebaõnn?MKD kirjutas:Ott mainis jah, et tema viga kuna pidurdas augu koha peal ehk lendas blokeeritud rattaga auku ning löök lõhkus auto vedrustuse. Ütles, et tema viga, kuig noh.. ma ütleks, et see oli neist väljasõitudest suurim ebaõnn, sest tõenäoliselt oli see taaskord sentimeetrite mäng.
Nii.nsa kirjutas:Ära palun aja enam kui asjaga kursis ei ole. See mis ta pärast seda, kui ratas risti juba oli, ei oleks küll kuidagi paremini teha saanud. Rääkisin ikka olukorrast enne seda kui auto katki läks. Ott ise rääkis sellest ju. Kas sa ei kuulnud seda?Kogu see sündmus toimus loetud sekundite jooksul. Väljendad enast siin justkui oleksid ise samas olukorras osanud paremini käituda. Arvan hoopis et nende loetud sekunditega pileks sa suutnud oma püksegi täis teha.
Muidugi.. ega keegi ju salgagi, et tegemist ei oleks olnud Oti veaga, samas.. võrreldes Monte ja Rootsiga, siis need kaks olid rohkem sõiduvead, kui Mehhikos.jens kirjutas:Kogu selle arutelu peale võiks küsida, milline väljasõit ei ole ebaõnn?MKD kirjutas:Ott mainis jah, et tema viga kuna pidurdas augu koha peal ehk lendas blokeeritud rattaga auku ning löök lõhkus auto vedrustuse. Ütles, et tema viga, kuig noh.. ma ütleks, et see oli neist väljasõitudest suurim ebaõnn, sest tõenäoliselt oli see taaskord sentimeetrite mäng.
Ma arvan, et rallifännidel ei ole mõtet üle pingutada väidetega, et kõik (Oti) väljasõidud on muudkui ebaõnn. Minu arust on tegu kerge enesepettusega.
Selliste kohtade jaoks ongi legend mille mehed ise kirjutavad, vaatan siin teiste söitjate onboard'e ja lähevad sealt suht sama sõidujoonega, lihtsalt ilma pidurita. Ja Raigo ilusti ütleb ka: "ei lõika". Siin on pilt sellelst august Meeke'i autost.Suurkala kirjutas:Nii.nsa kirjutas:Ära palun aja enam kui asjaga kursis ei ole. See mis ta pärast seda, kui ratas risti juba oli, ei oleks küll kuidagi paremini teha saanud. Rääkisin ikka olukorrast enne seda kui auto katki läks. Ott ise rääkis sellest ju. Kas sa ei kuulnud seda?Kogu see sündmus toimus loetud sekundite jooksul. Väljendad enast siin justkui oleksid ise samas olukorras osanud paremini käituda. Arvan hoopis et nende loetud sekunditega pileks sa suutnud oma püksegi täis teha.
Vaata uuesti siis videot.
Kui palju jäi Otil aega eelmisest kurvist väljudes aega jõudmiseks saatusliku kurvi mis lõhkus auto esivedrustuse. See aeg ja sellised kiirused on meie kui tavainimeste jaoks ulme. Ott võis küll süü omaks võtta, kuid sellistel hetkedel tegutsetakse istitkviitselt. Minu arvamus on et 99,9 protsenti meist poleks seda viga samamoodi suutnud vältida.