PS. eile proovisin Kaiti juures rooli ja ausalt ma ei imesta enam neid Sanderi aegu. Puldimeestel pole vähimatgi lootust... Peas keerleb mõte, et käs lähen kohe poodi või mõtlen veel pisut.
kiilakass kirjutas:Njah kui nüüd kõik rooli plaanivad osta siis ikka küll väha jamps.Pult on meil ikkagi mitu head aastat olnud.
Samas, see muudab asja veel reaalsemaks. Tehnika areneb ja uuendustega tuleb pidevalt kaasa minna.
Varsti keegi avastab, et plasmateleriga saab veel kiiremini sõita ja ...
kiilakass kirjutas:Njah kui nüüd kõik rooli plaanivad osta siis ikka küll väha jamps.Pult on meil ikkagi mitu head aastat olnud.
Samas, see muudab asja veel reaalsemaks. Tehnika areneb ja uuendustega tuleb pidevalt kaasa minna.
ja siis ainult spets pedaalide ja Sparco istmega... kusjuures kiiver peab ka peas olema...
ja siis ainult spets pedaalide ja Sparco istmega... kusjuures kiiver peab ka peas olema...
Tõin teile ROOLIHAIGUSE jahh :P:P
ÄGE.......
PS. Mul ongi plaanis kohe plasmateler hankida :D:D
Milor kirjutas:
ÄGE.......
See jaapan SS3 on nii nõme, veab kui kinni ei jää. Lähen katsele saan mäest üles ja põmmdi kinni siis tegin restardi, läksin katsele ja samas kohas jälle kinni.
adi007 kirjutas:See jaapan SS3 on nii nõme, veab kui kinni ei jää. Lähen katsele saan mäest üles ja põmmdi kinni siis tegin restardi, läksin katsele ja samas kohas jälle kinni.
Krusa kirjutas:ja siis ainult spets pedaalide ja Sparco istmega... kusjuures kiiver peab ka peas olema...
ÄGE.......
Ja peale seda juba kõigil plasmatelerid
Mix te kõik uuendustega kaasa lähete???????????????????
Mina vahetasin oma teleri vana veneaegse must-valge teleri vastu ja ajad paranesid 1,5 sekki katse kohta
adi007 kirjutas:See jaapan SS3 on nii nõme, veab kui kinni ei jää. Lähen katsele saan mäest üles ja põmmdi kinni siis tegin restardi, läksin katsele ja samas kohas jälle kinni.
Piinlen sama mure otsas.
Selles kurvis ei tohi lõigata ega ka välja vajuda. Puhtalt teel püsides pole veel kokku jooksnud.
Vaatasin üle meie sõitjate listi kus 23 pilooti. Siit ka üleskutse teha Jaapanis RFC rekord ja ületada 19 startija piir.
Saadan noodi ka Soome, et NoKan ellu ärkaks.
PS. Uuele WRC hooajale, mis algab 2007.a. alguses, on oodata rohkem välissõitjaid.
Kuda teil siin siis ka asjad kulgevad? Vaatan, et asi toimib kõik endiselt. Kas nüüd on siis kätte jõudnud see aeg, kus igasugu kahtlused tulemuste suhtes kustutab online võistlus?