2011 aasta
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Äge! loodaks, et on tõsi taga ja saab terve hooaja ikka kaasa teha, vahepeal tundus küll üsna vähe lootust olevat Petteril selleks hooajaks.Kolin kirjutas:Rootsi ralli kodulehelt leiab sellise uudise, et ka Petter on reganud ennast rallile DC3-ga. Aga nimekirjast teda küll ei leia.
P.S, autoks ikka vast DS3

AL QASSIMI mitte Quassimi:-)Kiiver kirjutas:Kimi jätkab siis rallikarjääri. Autoks Citroen
http://www.ruudulipp.ee/kimi-raikkonen- ... eniga.html
Ralli! Ja kõik muu ununeb...
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Solbergi Citroeni diili õnnestumine on hea uudis. Mis puudutab aga ühte teatavat kuulsa NIMEGA soomlast, siis minu meelest vajab sõidumehe taseme poolest WRC rohkem selle nagu Duval, Atkinson ja co. Ja nende puudumine stardilistist on üks suur häbiplekk (tundub paraku, et ka Blockil ei õnnestunud niipalju pappi kokku saada, et Atkinson Prootoni IRC-programmist eemale meelitada).
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Atkinsoni osas nõus. Duvali osas kindlasti mitte. Mees on minu hinnangul kõik talle antud võimalused metsa keeranud. Ei ole WRC sari temast palju juurde võitnud.mrali kirjutas:Solbergi Citroeni diili õnnestumine on hea uudis. Mis puudutab aga ühte teatavat kuulsa NIMEGA soomlast, siis minu meelest vajab sõidumehe taseme poolest WRC rohkem selle nagu Duval, Atkinson ja co. Ja nende puudumine stardilistist on üks suur häbiplekk (tundub paraku, et ka Blockil ei õnnestunud niipalju pappi kokku saada, et Atkinson Prootoni IRC-programmist eemale meelitada).
Räikkönen sedavastu on WRC sarjale juurde andnud palju, rallist kirjutatakse ja räägitakse ka seal, kus varem sel teemal juttu polnud. Sõit sõiduks, eks see tasapisi tuleb ka, kuid F1 maailmameister on tugev nimi, mis ala populariseerimise osas töötab. Nii lihtne see ongi.
-
Kui kusagil kirjutatakse rallist, et vormeliäss oli 10s ja pole mainitud, kes võitis või kes olid kolme sees ja veelhullem kui pole kirjutatud kus sõit toimus, siis pole see nagu midagi rallile juurde andnud. Minul on ausalt öeldes suht suva mitmes ta on. Minu arust oli Duval ikka kindlasti kõvem rallisõitja kui Räikkönen. Ja muidugi sellest klounist(Block) ei tahaks rääkidagi.Kiiver kirjutas:Atkinsoni osas nõus. Duvali osas kindlasti mitte. Mees on minu hinnangul kõik talle antud võimalused metsa keeranud. Ei ole WRC sari temast palju juurde võitnud.mrali kirjutas:Solbergi Citroeni diili õnnestumine on hea uudis. Mis puudutab aga ühte teatavat kuulsa NIMEGA soomlast, siis minu meelest vajab sõidumehe taseme poolest WRC rohkem selle nagu Duval, Atkinson ja co. Ja nende puudumine stardilistist on üks suur häbiplekk (tundub paraku, et ka Blockil ei õnnestunud niipalju pappi kokku saada, et Atkinson Prootoni IRC-programmist eemale meelitada).
Räikkönen sedavastu on WRC sarjale juurde andnud palju, rallist kirjutatakse ja räägitakse ka seal, kus varem sel teemal juttu polnud. ...
rattaga on kah hea sõita
-
Ära lähtu ainult meie meedia tegemistest. Ma ei peagi silmas niipalju Räikköneni tulemusi kuivõrd rohkem tema turunduslikku väärtust. Ja seda on WRC sarjal vaja. Populaarsuse tõusuga kasvab nii toetajate kui tootjate huvi asja vastu, misläbi saame ehk tulevikus ka rohkem meeskondi näha. Kus sõitku siis kasvõi Duval. Kuid pigem ikkagi Tänak;)Olts kirjutas:Kui kusagil kirjutatakse rallist, et vormeliäss oli 10s ja pole mainitud, kes võitis või kes olid kolme sees ja veelhullem kui pole kirjutatud kus sõit toimus, siis pole see nagu midagi rallile juurde andnud. Minul on ausalt öeldes suht suva mitmes ta on. Minu arust oli Duval ikka kindlasti kõvem rallisõitja kui Räikonen.Kiiver kirjutas:Atkinsoni osas nõus. Duvali osas kindlasti mitte. Mees on minu hinnangul kõik talle antud võimalused metsa keeranud. Ei ole WRC sari temast palju juurde võitnud.mrali kirjutas:Solbergi Citroeni diili õnnestumine on hea uudis. Mis puudutab aga ühte teatavat kuulsa NIMEGA soomlast, siis minu meelest vajab sõidumehe taseme poolest WRC rohkem selle nagu Duval, Atkinson ja co. Ja nende puudumine stardilistist on üks suur häbiplekk (tundub paraku, et ka Blockil ei õnnestunud niipalju pappi kokku saada, et Atkinson Prootoni IRC-programmist eemale meelitada).
Räikkönen sedavastu on WRC sarjale juurde andnud palju, rallist kirjutatakse ja räägitakse ka seal, kus varem sel teemal juttu polnud. ...
Parem kui üldse ära mainitakse. Ja eks peab olema tagumisi sõitjaid ikka ka. Kõik ei saa ju alati olla esimesed. Peab olema ka selliseid, kelle eesmärgiks punktikohale jöudmine, kelle eesmärgiks löpuni jöudmine. Mida rohkem sõitjaid, seda enam meelelahutust publikule. Mida enam meelelahutust, seda enam tuleb uut publikut. Mida enam publikut, seda enam meedia huvi. See kõik kokku = sponsorite suurem huvi, tootjate suurem huvi, sõitjatel lihtsam raha kokku saada, rohkem häid sõitjaid ja see toob omakorda veel rohkem publikut juurde. Lumepall tuleb veerema saada! Eriti iroonililiselt kõlab siin Kimi meeskonna nimi ICE 1Kui kusagil kirjutatakse rallist, et vormeliäss oli 10s ja pole mainitud, kes võitis või kes olid kolme sees ja veelhullem kui pole kirjutatud kus sõit toimus, siis pole see nagu midagi rallile juurde andnud. Minul on ausalt öeldes suht suva mitmes ta on. Minu arust oli Duval ikka kindlasti kõvem rallisõitja kui Räikkönen. Ja muidugi sellest klounist(Block) ei tahaks rääkidagi.

Ralli! Ja kõik muu ununeb...
-
Alati võib, tegelikult lausa peab tähelepanu juhtima. Mulle on sellest abi.bluuford kirjutas:No siin Foorumis rohkem nagu omad inimesed ja hää kui sellised vead saab parandatud. Muidu pärast Postimees viksib loo ruudulipust maha ja asi läheb lumepallina ikka edasi ja edasi.Lithium kirjutas:Nägin ka enne seda viga aga mis siin ikka tähte närida
-
Päris showks kah ei taha seda rallit muuta. Vaadake mis Tähtede sõidust on saanud. Esialgselt Canaaridel korraldatud sõit oli kordades huvitavam kui nüüd kusagil staadionil.
Oleks huvi ikka kui maailma parimad rallimehed sõidaks MM rallidel ja showmehed teeks seda näiteks X-mängudel.
Oleks huvi ikka kui maailma parimad rallimehed sõidaks MM rallidel ja showmehed teeks seda näiteks X-mängudel.
rattaga on kah hea sõita
-
- Kontakt:
Tänasel päeval me oleme sinna punkti jõudnud, kus show element on oluline osa rallimaailmast. Loomulikult võib igaüks oma soovunelmas kuujutada ette ja tahata, et ralli oleks selline või selline, aga kõikide meeljärgi kahjuks olla ei ole võimalik.
Kui nn showmehed Kimi ja Ken sellest maailmast ära võtta, oleks pilt oluliselt nukram ja seeläbi ka meediakajastus väga marginaalne. Igas asjad tuleb näha ka helgemat poolt! Sel aastal algab uus ajastu uute WRC autodega. Eks 2011.a etapid näitavad juba seda täpsemalt kes millist kiirust suudab näidata.
Kui nn showmehed Kimi ja Ken sellest maailmast ära võtta, oleks pilt oluliselt nukram ja seeläbi ka meediakajastus väga marginaalne. Igas asjad tuleb näha ka helgemat poolt! Sel aastal algab uus ajastu uute WRC autodega. Eks 2011.a etapid näitavad juba seda täpsemalt kes millist kiirust suudab näidata.
selles osas olen ma sinuga päri. sellest ajast, kui see hakkas mööda ilma ringi rändama on see läinud natuke jaburaks ära. sõit toimub ainult statkal, võistlusmoment on väga väike, võrreldes kanaaridega. aga see on bisnes, seal vist muutuseid sarja omanikud ka ja sellepärast hakatigi rohkem pappi kokku ajama, mitte traditsiooni hoidma.Olts kirjutas:Vaadake mis Tähtede sõidust on saanud. Esialgselt Canaaridel korraldatud sõit oli kordades huvitavam kui nüüd kusagil staadionil.
-
- I järgu kommentaator
http://www.rallysweden.com/the-rally-20 ... es?lang=en
PG Andersson nimekirjas, klassiks WRC aga marki veel pole..
PG Andersson nimekirjas, klassiks WRC aga marki veel pole..