10 aastat on nii kiiresti läinud, tundub nagu oli see saatuslik päev just hiljuti. Ei unune Michael kunagi meie meelest. Tänud foorumlastele kes kohapeal ilma trotsides käisid ja küünlaid jätsid.
jäid küünlad põlema? käisin ka paar tundi tagasi ja siis oli seal ainult üks küünal ja panin enda oma juurde aga suht võimatu oli neid põlema saads tuule pärast. Põlema sain aga kohe kustusid ära.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Strike kirjutas:Nii nagu viimased 12 aastat käidud, nii ka täna õhtul. Viisin küünla Eesti rallifännide, Rallifoorumi ja enda poolt memoriaalile. Puhka rahus, Beef!
Kuna kindlasti paljud lähevad ka Inglismaale rallit vaatama siis mõni ehk saab läbi sõita Bartholomew's Church'i surnuaiast Herefordshires ja viia lilled ka Michaeli hauale. Ise käisin seal 2006. Väike fotomeenutus ka (ei suutnud manust lisada sest vastuseks tuli: "Vabandame, foorumi manuste limiit on täis): https://photos.app.goo.gl/dW78e9zs6jKvctvF7
Sõitsin täna taksoga Pirita mälestusmärgist mööda ja tundus, et keegi on seda sodimas käinud. Autol oli hoog sees ja loodetavasti eksin. Keegi lähedal on siis äkki viskab pilgu peale.
Aeg liigub ikka äärmiselt kiiresti. Kuigi ma ise olin sellel päeval vaid 8-aastane ja seega ma ei mäleta sellest ajast väga palju, siis millegi pärast on mul siiani meeles, kus ma olin sellel hetkel ja kes see inimene oli, kellelt ma seda uudist kuulsin. Huvitav, et just see sündmus...
Taevastel kiiruskatsetel on ta endiselt kindlasti stardis.
Mina olin siis 17-aastane. Mäletan, et olin siis enda toas, toimetasin, raadio samal ajal käimas. Siis internetti vähemalt minul ei olnud, raadio oligi sisuliselt ainus uudiste hankimise vahend.
Ühelt hetkel oli vist Vikerraadio ja Tarmo Tiisler see, kes hakkas rääkima, et meie paariga toimus õnnetus. Alguses räägiti mälu järgi, et kuigi õnnetus oli suur, siis ilmselt meestega korras. Aga seejärel ei tulnud kohapealt infot, et kõik korras ja nii muutus ka raadios räägitav iga poole tunni või tunni uudistesaates järjest tõsisemaks, kuni lõpuks tuli kurb info. See tundus uskumatuna ja on seda siiani.
Minu jaoks oli juba see pesukarusse siirdumine üks halb märk, see oleks midagi sarnast kui Ott/martin siirduksid Hundaisse.
Head nahka sealt ei tuleks...
Kuid eks see oli väga halbade asjade kokkulangevus (legend, 307 suur uks, neljane kast jne)
Võib vaid aimata, mis oleks olnud, kui seda poleks juhtunud...
Aga ilmselt ei kahtle keegi, et Park pani korraliku nurgakivi Eesti rallispordi maailma taseme "majale"
Mina mäletan midagi sellist, et Ford oli nagu Ford ikka, et raha vähe ja tõmbavad tagasi vms. Ja neil ei jäänud sisuliselt muud üle, kui selle Pesumasinaga sõita. Tuli normaalne pakkumine ja läksid ning kahjuks Park jäi