WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Teen ettepaneku mehiko ralli ära jätta.Sellega avaldaks kaastunnet MÄRTIN&PARKi fännidele(kuhu ma ise kuulun)ja omastele.Ise on plaan minna http://www.epl.ee/artikkel_300935.html
Olen ka nüüd Leedust tagasi.
Pühendan oma Monte võidu Michaeli auks.
See mis on juhtunud on lihtsalt uskumatu ja kirjeldamatu.
Lükkame hooaja nädala võrra edasi ja järgmine nädal kui ilmub Mehhiko SS1 aeg (ralli mille ka Michael on võitnud) kell 12.00 26.09 võiks teha minutilise mõttepausi ja lasta mõtteis läbi hetked mida Markko ja Michael meile üheskoos pakkunud on.
Ma lihtsalt olen sõnatu ....
Lükkame hooaja nädala võrra edasi ja järgmine nädal kui ilmub Mehhiko SS1 aeg (ralli mille ka Michael on võitnud) kell 12.00 26.09 võiks teha minutilise mõttepausi ja lasta mõtteis läbi hetked mida Markko ja Michael meile üheskoos pakkunud on.

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ma olen neid hetkeid juba eilsest õnnetusest saadik peast läbi lasknud ja ma ei suuda seda siiani uskuda. On vaid küsimus, miks...Strike kirjutas:Olen ka nüüd Leedust tagasi.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Tere kõigile.
Eilne päev on nagu paha unenägu, mis pani kõik seisma ja tekitas sisemuses kurbuse mida pole kaua tundnud.
Võttis kaua aega, et endas leida see tunne, et Mehhiko ära sõita.
Arvan, et Michael ei sooviks sellist pikka leina ja loobumist vaid pigem edasi liikumist. Kui Markko ja teised tema kõrval edasi liiguvad, oleks se Michaelile pigem austuse avaldus. Iseasi on muidugi see, kuidas/kas keegi endas selle jõu leiab ?
Olen nõus ralli lükkamisega ja 26-dal 12.00 läheb aeg minutiks tagasi...
Eilne päev on nagu paha unenägu, mis pani kõik seisma ja tekitas sisemuses kurbuse mida pole kaua tundnud.
Võttis kaua aega, et endas leida see tunne, et Mehhiko ära sõita.
Arvan, et Michael ei sooviks sellist pikka leina ja loobumist vaid pigem edasi liikumist. Kui Markko ja teised tema kõrval edasi liiguvad, oleks se Michaelile pigem austuse avaldus. Iseasi on muidugi see, kuidas/kas keegi endas selle jõu leiab ?
Olen nõus ralli lükkamisega ja 26-dal 12.00 läheb aeg minutiks tagasi...
Sõitsin Michaeli auks läbi WRC4 Walesi ralli ja võitsin selle.
Raske oli keskenduda katsetel ja autot teel hoida, kuid peas oli ainus mõte, et see ralli tuleb võita.
Wales Rally GB oli ralli mida Michael oleks kindlasti tahtnud võita.
Pühendan selle võidu talle kõikide meie WRC fännide poolt.
See oli ralli kus Markko ja Michael koos võitsid esimese poodiumi ja see oli ralli, mis kahjuks kustutas ühe särava WRC maailma ja alati lõbusa Michael Parki eluküünla.
Tänud Michael sulle nende kõikide rõõmsate emotsioonide eest mida Sa suutsid meile aastate jooksul pakkuda.
Me ei unusta Sind kunagi.
Ralli ei saa enam kunagi olema see , mis ta oli enne 18.09.2005.
Olgu sulle taevased ralliteed võidukad.
R.I.P
Raske oli keskenduda katsetel ja autot teel hoida, kuid peas oli ainus mõte, et see ralli tuleb võita.
Wales Rally GB oli ralli mida Michael oleks kindlasti tahtnud võita.
Pühendan selle võidu talle kõikide meie WRC fännide poolt.
See oli ralli kus Markko ja Michael koos võitsid esimese poodiumi ja see oli ralli, mis kahjuks kustutas ühe särava WRC maailma ja alati lõbusa Michael Parki eluküünla.
Tänud Michael sulle nende kõikide rõõmsate emotsioonide eest mida Sa suutsid meile aastate jooksul pakkuda.
Me ei unusta Sind kunagi.
Ralli ei saa enam kunagi olema see , mis ta oli enne 18.09.2005.
Olgu sulle taevased ralliteed võidukad.
R.I.P
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P