Säti nii,et kell 21.00 oled Pattayas,saad sõidu ära tehaZerocold kirjutas:aga mina kahjuks olude sunnil ei jõuagi täna starti....mul karmim katsumus ees kui soome ralli.....ma pean mööda tallinn-tartu maanteed kulgema õhtul, eks näeme....
WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
millega krt teie tegelete ma pidin 5.30 ärkama et tööle minna nendel alles konsool kuumkait kirjutas:Tere kaaskannatajad!!!!!Kell on 3.45 ja just lõpetasime Burnsiga treeningud.***** katus on juba koos sellest Soomest.Enne õhtut ei tohi vist pulti kätte võtta,muidu võib lihtsalt üle treenida.Ise ei oska kedagi pakkuda Soomes võitjax,kuna pole kõiki mehi sõitmas näinud.Samas ise olex väga rahul poodiumiga,aga nagut te kõik teate piisab ainult ühest näpukast............![]()
![]()
![]()
Edu kõigile Soomes

tegelt ma koguaeg arvanud et tee tööl ei käi ja igapäev rallile takka annate või siis teine varjant et saate selle eest palka.....?

ilma treeniguteta aga ikkagi stardis 2100
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Krdima Soome keeras mulle ss4 siukse käru kokku ,et polnud midagi öelda.Kuramus umbes poole katse peal sõitsin posti kuna auto sõitis läbi mingi rööbaste ja siis ei keeranud auto ega midagi ja otse posti põmm
auto esikummid olid kui ära uhanud mu auto all ja kiiretes kurvides oli pidevalt tegu auto rajal hoidmisega.Aga muidu loodan siis kokkuvõttes seal esi 5 olla.
SS1-Suht hästi sõidetud.Väike närv oli sees ja paljudes kurvides kasutasin ülearu pidurit.
SS2-Olin väga rahul sest treeningutel sai samasse aega sõidetud ja ega seal paremat polegi loota.
SS3-Hea kui välja võtta oranzi piirde puutumine umbes 4 splitis ,sest see orans paneb mul mängu kohe tõrkuma.
SS4-Oli siis see minu saatus kus ma pommitasin posti.
SS5-Suhteliselt hea kuni lõpu hüpeteni kus ma kaldusin korra rajalt kõrvale ja lõpetasin finishi pagasnik eespool.
SS6-Juba oli finish näha kui auto pani viimasel järsul hüppel jehkat ja olingi teeääres küngastel ja sellest tuligi nii 2-3 sekine kaotus.
Tegelikult see SS4 katse postiga värgil oli ka põhimõte aga arvake ära mis põhimõte...?

SS1-Suht hästi sõidetud.Väike närv oli sees ja paljudes kurvides kasutasin ülearu pidurit.
SS2-Olin väga rahul sest treeningutel sai samasse aega sõidetud ja ega seal paremat polegi loota.
SS3-Hea kui välja võtta oranzi piirde puutumine umbes 4 splitis ,sest see orans paneb mul mängu kohe tõrkuma.
SS4-Oli siis see minu saatus kus ma pommitasin posti.
SS5-Suhteliselt hea kuni lõpu hüpeteni kus ma kaldusin korra rajalt kõrvale ja lõpetasin finishi pagasnik eespool.
SS6-Juba oli finish näha kui auto pani viimasel järsul hüppel jehkat ja olingi teeääres küngastel ja sellest tuligi nii 2-3 sekine kaotus.
Tegelikult see SS4 katse postiga värgil oli ka põhimõte aga arvake ära mis põhimõte...?

Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
-
- II järgu kommentaator
-
Rallist häid mälestusi ei jäänud- SS3 katse lõpus hüpetel puusse aja kadu 7 sek, Ss5 katse alguses vastu posti aja kadu 5-6 sek umbes. Karta on et esi kaheksasse ei mahu aga eks homme näeb
NB! SS3 pole mul sellist katust selles kohas mitte kunagi olnud, ei tea mis moodi see juhtus. Erry oli ka mul kohe kannul, nii et peab pärast temaga konsulteerima

NB! SS3 pole mul sellist katust selles kohas mitte kunagi olnud, ei tea mis moodi see juhtus. Erry oli ka mul kohe kannul, nii et peab pärast temaga konsulteerima

Diagnoos- Rallisõltlane
-

SS3 - kõik sujus, kuniks kaardilugeja avastast salongist herilase ... .

SS5 - karjusime oma hääled ära ja kirusim, et miks rallikatel signaale pole. Enne finišit, hüpetel, jooksis üks põder rajale ...

Tahaks uuesti kolmapäeva hommikut!

-
- II järgu kommentaator
Minu Aruanne:
SS1-2.01.76-Jäin ajaga rahule, kuna treeningutel sõitsin sinna 2.02 ja 2.03 kanti.
SS2-2.55.86-ühes viiendakäigu kurvis kaotasin autoüle kontrolli ja mõlemad esirattad katki.
SS3-2.35.24-Võtsin asja rahulikult ja töristasin raja läbi.
SS4-2.00.92-Minu Peugeotiga sõidetud oma rekord!!!!:)
SS5-2.52.34-Jälle võtsin rahulikult!!!!
SS6-2.33.46-Väga hea aeg Peugeot´i kohta...Jäin rahule!!!!
TOTAL: 14.59.58-Jäin sõiduga rahule

SS1-2.01.76-Jäin ajaga rahule, kuna treeningutel sõitsin sinna 2.02 ja 2.03 kanti.
SS2-2.55.86-ühes viiendakäigu kurvis kaotasin autoüle kontrolli ja mõlemad esirattad katki.
SS3-2.35.24-Võtsin asja rahulikult ja töristasin raja läbi.
SS4-2.00.92-Minu Peugeotiga sõidetud oma rekord!!!!:)
SS5-2.52.34-Jälle võtsin rahulikult!!!!
SS6-2.33.46-Väga hea aeg Peugeot´i kohta...Jäin rahule!!!!
TOTAL: 14.59.58-Jäin sõiduga rahule

-
- II järgu kommentaator
Sõidu kohta saan vaid öelda et sõitsin nagu suutsin. SS1 suutsin sõita iimastel hüpetel raja äärde, kuid mis pidurdas vaid mu kiirust. Sellest ka selline aeg. SS2 on selline sest Renault ei liigu pikal sirgel. Mehhanikud hakkavad ise varsti väntama kui masin ei liigu. Heameel oli samas Strike üle. SS3 oli end kohta hea. Midagi hullu ei juhtunud ka teisel ringil. nagu esimese ringi kordus. Aga osavõtt on tähtsam kui osavõit 

-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Võib öelda, et jäin oma sõiduga rahule, kuigi igal katsel kaotasin arguse tõttu paar sekki, treenida pole ka saanud, ainult 1 tunni enne ralli algust
, olen terve nädala NFSCarbonit pelanud, tunnetus oli algul päris kadunud, kuid kella 10neks oli see enamvähem tagasi aga jah, lähen võistluse ajal tavaliselt nii närvi, et vead on lihtsad tulema. 

-
- II järgu kommentaator
Ka minul meeskonnakaaslase üle heameel ,sest meil käis päris kõva lahing omavahel lõpuni ja lõpuks jäi vahe alla sekundi minu kasuksQJU2 kirjutas:Heameel oli samas Strike üle. Midagi hullu ei juhtunud ka teisel ringil. nagu esimese ringi kordus. Aga osavõtt on tähtsam kui osavõit

Kuna Renooooooo sirgel peaaegu +10km aeglased kui Ford ja Fiat siis polnudki siin mingit 8 hulka pääsemist loota.
Igaljuhul ise olen sõiduga rahukl va SS3 kus sai väga rumal sõiduviga tehtud ning kaotatud u 5-6 sek.
Muidu võib rahule jääda arvestades seda, et Soome teid sõitsin enne rallit u tund ja enne seda hoidsin PS pulti viimati nädal enne käes.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Ja nii juhtuski
.Läxin sõitma kindlapeale,aga ei tulnud kahjux välja-Kommenteerida nagu polegi midagi.SS1-SS4 ja SS6-ga jäin rahule,aga SS5 põrutas täiega kannikasse.Eelmäng hakkas esimese ja teise spliti vahel üle silla vasakus neljases tegin spinni
Kui uuesti hoo üles sain läxin riski peale välja,et kaotust nats tagasi teha.Kõik oli super kuni eelviimase hüppeni enne finišit.Läxin hüppele valesti peale ja katus,Vaatasin juba,et vedas(katusega finišisse),kuid maandusin täpselt finišipoodiumi posti.Enne kui finišisse ukerdasin oli juba umbes 6-7 sekki läinud ja arvan,et koos sellega ka poodium ,kuid mix mitte ka esikoht.Kaotasin ju selle katsega 10-11 sekki.Selline see ralli juba on

-
- Kontakt:
Ralli oli nii nagu ta oli. Arvestades seda, et treening oli 0 lähedane siis võib vist rahule jääda. Keda muud ikka süüdistada kui ise ennast 
SS1 - Üritasime kohe alguses tempot teha kuid 1 pikk kurv läks liialt pikaks ja kaotasime ca sekundi.
SS2 - Üritasime taaskord parimat ning enne 2 spliti lõppu viimases järsakus suutsime autoüle kontrolli kaotada ning vajusime võssa.
Enne asfaldile minekut suutsime ka ühte pealtvaatajat riivata.Peatuseme ja vaatasime kas kõik ikka ok. Ajakadu 10 sekki vähemalt
SS3 - Võtsime veidi rahulikumalt.
SS4 - Võtsime taas riski kuid sandrist ikka jagu ei saanud
SS5 - Üritasime taas riskida kuid samas kohas kus eelmisel korral võsa nautisime hakkas auto vibama ning kadus sõidurütm. Kadu ca 2 sekki
SS6 - Võtsime enam vähem rahulikult.

SS1 - Üritasime kohe alguses tempot teha kuid 1 pikk kurv läks liialt pikaks ja kaotasime ca sekundi.
SS2 - Üritasime taaskord parimat ning enne 2 spliti lõppu viimases järsakus suutsime autoüle kontrolli kaotada ning vajusime võssa.
Enne asfaldile minekut suutsime ka ühte pealtvaatajat riivata.Peatuseme ja vaatasime kas kõik ikka ok. Ajakadu 10 sekki vähemalt
SS3 - Võtsime veidi rahulikumalt.
SS4 - Võtsime taas riski kuid sandrist ikka jagu ei saanud

SS5 - Üritasime taas riskida kuid samas kohas kus eelmisel korral võsa nautisime hakkas auto vibama ning kadus sõidurütm. Kadu ca 2 sekki
SS6 - Võtsime enam vähem rahulikult.