Ma loll vist, ei leidnud sealt splittide kohta, saad linki jagada?Mart_ kirjutas:Soovitan jälgiga Volksu lehelt splitte. Ei pea isegi F5-te peksma
I järgu kommentaator

„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
Rallifoorum 24/7

Abbring on väljas käinud. Kahju. Esimesed splitid olid hea.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
I järgu kommentaator

Päris mitmetel on parem esiosa viga saanud ja just viimasel kolmandikul
Et Rootsi oma Sõpruseauk ?

Et Rootsi oma Sõpruseauk ?
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
Näitab. kui klikid sõitja pildi juures olevale noolele. Siis kast pöördub ringi ja seal on kiirus.
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
Rallifoorum 24/7

Abbringul paistavad probleemid olevat.
Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

Janarr kirjutas:Ma loll vist, ei leidnud sealt splittide kohta, saad linki jagada?Mart_ kirjutas:Soovitan jälgiga Volksu lehelt splitte. Ei pea isegi F5-te peksma
http://www.volkswagen-motorsport.com/in ... =1&ral=131
siit saab
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
I järgu kommentaator

Seisavad ülesõidul
Rallifoorum 24/7

Vasakul on tekst STAGE TIMES ja paremal SPLIT TIMES.Janarr kirjutas:Ma loll vist, ei leidnud sealt splittide kohta, saad linki jagada?Mart_ kirjutas:Soovitan jälgiga Volksu lehelt splitte. Ei pea isegi F5-te peksma
Vajutad SPLIT TIME peale ja olaaa

Ott seisab ülesõidul, puhastab vist radikat lumest 
edit. liiguvad
edit. liiguvad
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |

Yazeed seisab?
Lihtsalt splitti pole
Lihtsalt splitti pole
Rallifoorum 24/7

jep, lõppaeg olemas.Rebane kirjutas:Yazeed seisab?
Lihtsalt splitti pole
II järgu kommentaator

Ma vist natukene otu, pilti näen sõitjast aga miskit muud pole, ipadil vist mingi muu teemamaailmameister kirjutas:Näitab. kui klikid sõitja pildi juures olevale noolele. Siis kast pöördub ringi ja seal on kiirus.
III järgu kommentaator

Ma ka airiga ja ei näe kiirust kuskilt, ju siis apple värkProtm kirjutas:Ma vist natukene otu, pilti näen sõitjast aga miskit muud pole, ipadil vist mingi muu teemamaailmameister kirjutas:Näitab. kui klikid sõitja pildi juures olevale noolele. Siis kast pöördub ringi ja seal on kiirus.tnx aga näpin edasi tehnikat
Rallifoorum 24/7

Pontuse tähelend lõppes ka eilse õhtuga. Esimese katse põhjal ovatsioonideks põhjust just ei ole. Lootsin enamat.

Androidi telefon keerab pildi ja kirja lihtsalt tagurpidi
I järgu kommentaator

Masin ikka ka väheke teine ju. Polnud mingi miki-hiire katse ka enam.Mart_ kirjutas:Pontuse tähelend lõppes ka eilse õhtuga. Esimese katse põhjal ovatsioonideks põhjust just ei ole. Lootsin enamat.
II järgu kommentaator

Ju siis paranduste ruumi on veel, muidu on see plus igat senti väärt!
Huvitav, mis Henningul lahti? Splitide järgi justkui ei olnud üht suurt viga, vaid kaotas pidevalt aega. Kas tehnilised probleemid, või on mees lihtsalt vanaks jäänud?
Rallifoorum 24/7

Ei mõlenud seda päris. Pigem seda, et ka enda klassis alles 4. aeg ja Ketomaale pea +10. Väljendasin vähe valesti ennastivar80 kirjutas:Masin ikka ka väheke teine ju. Polnud mingi miki-hiire katse ka enam.Mart_ kirjutas:Pontuse tähelend lõppes ka eilse õhtuga. Esimese katse põhjal ovatsioonideks põhjust just ei ole. Lootsin enamat.