Richard Burns Rally
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Keeruline jah see mäng. Mina jäin juba toppama treeningul, edasijõudnute tehnika 2. õpetuses. Seal on vaja ülejuhitavus tekitada ja mahtuda mingi 17 sek sisse. Ma nagu saan alguses ilusti külje ette ja 10 sekiga läbi, aga näitab, et ma ei kasutanud pidureid õigesti. Kui rohkem vajutan, siis auto paneb ju tsentrifugaaljõul otse!
Kuidas seal pidureid kasutada?
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Tegemis on left foot braking katsega. Seal tuleb vajutada kurvis gaasi ja pidurit korraga. Sa ilmselt ei vajuta neid korraga alla vaid lased gaasi lahti siis kui pidurit vajutad.eeroj kirjutas:Keeruline jah see mäng. Mina jäin juba toppama treeningul, edasijõudnute tehnika 2. õpetuses. Seal on vaja ülejuhitavus tekitada ja mahtuda mingi 17 sek sisse. Ma nagu saan alguses ilusti külje ette ja 10 sekiga läbi, aga näitab, et ma ei kasutanud pidureid õigesti. Kui rohkem vajutan, siis auto paneb ju tsentrifugaaljõul otse!
-
Endale seni ülekaalukalt kõige meeldivamad USA kiiruskatsed - need ikka kohati hullumeelselt kiired, oluliselt kiiremad kui teiste rallide kiiruskatsed. Tõsi, tavaliselt lõppeb seal kihutamine mõne rajaäärse kivi otsas... aga see pole olulineFrank kirjutas:Jah, Jaapani SSid meeldivad mulle siia maani kõige rohkem - kiired, ohtlikud ja palju muud.
Ainuke pinnas millel ei meeldi sõita on lumi/jää

Paistab, et olen lootusetu juhtum. Pean vist juhiload ARK'i tagasi viima. Sellised küll ei tohiks autot juhtida.
Olen seda 1. "left foot braking" hõõrunud juba lolliks ennast. Ikka ei tule välja. Ajad paranevad ja saan ka ghost carist kiiremini, aga ikka pole see õige. Kui Burns algul ette näitab, siis auto on ülejuhitav ainult kurvi keskel, siis põõrab nina otseks ja annab minna. Õppe legend aga näitab, et on vaja pidurid peal hoida ja kas siis ka auto ülejuhitavana hoida KOGU KURVI JOOKSUL. Aga mis mõttega ja kuidas saab autot juba sirgel (peale kurvi) teel seda tegema?
Ma saan nagu aru, et on vaja pidurdama hakata tokkidest alates ja kergelt vajutades. Olen proovinud autol enne tokke väheke külge ette lasta ja ka suht otse (väljast sisse keerates pidurdama hakanud.) Korduses näitab, et ma alguses pidurdan ja siis kohe FAILED. Kui ma aga kurvi algusest lõpu tokkideni piduritega ennast lohistan siis - "terrible driving"
Kas ehk on veel kellelgi mõni idee miks mul see välja ei tule. Tahaks ikka näha mida head Burns järgmistena õpetab.
Olen seda 1. "left foot braking" hõõrunud juba lolliks ennast. Ikka ei tule välja. Ajad paranevad ja saan ka ghost carist kiiremini, aga ikka pole see õige. Kui Burns algul ette näitab, siis auto on ülejuhitav ainult kurvi keskel, siis põõrab nina otseks ja annab minna. Õppe legend aga näitab, et on vaja pidurid peal hoida ja kas siis ka auto ülejuhitavana hoida KOGU KURVI JOOKSUL. Aga mis mõttega ja kuidas saab autot juba sirgel (peale kurvi) teel seda tegema?
Ma saan nagu aru, et on vaja pidurdama hakata tokkidest alates ja kergelt vajutades. Olen proovinud autol enne tokke väheke külge ette lasta ja ka suht otse (väljast sisse keerates pidurdama hakanud.) Korduses näitab, et ma alguses pidurdan ja siis kohe FAILED. Kui ma aga kurvi algusest lõpu tokkideni piduritega ennast lohistan siis - "terrible driving"
Kas ehk on veel kellelgi mõni idee miks mul see välja ei tule. Tahaks ikka näha mida head Burns järgmistena õpetab.
Osta rool ja vajutad nats pidurit ja gaasi ja siuhti läbi 
Krt, ikka ple graafikakaarti

Krt, ikka ple graafikakaarti

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Osta rool!Frank kirjutas:No jäta see rooli jutt, korralik rool juba maksab ropult
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Ei osta! Raha pole nii palju üle!RudiTurbo kirjutas:Osta rool!Frank kirjutas:No jäta see rooli jutt, korralik rool juba maksab ropult

Proovisin eile, siis seda Mineshaft kiiruskatset.
Räige on see hüpekas! 3 korda jõudsin seda järele proovida, ja ainult ühel korral õnnestus täpselt 4 rattale maanduda ja 2 korral ninale kuigi ühel korral pidurdasin enne hüppet nagu soovitav on tavaliselt.
"Come on, you can see more than that"
-
- V järgu kommentaator
- Kontakt:
kas keegi on proovinud numeric pacenote installida?
mul millegipärast ei taha see värk töötada.
http://www.bhmotorsports.com/RBR/downloads/3505
mul millegipärast ei taha see värk töötada.
http://www.bhmotorsports.com/RBR/downloads/3505
Seda minshafti võetakse päriselus 50-60km/h või isegi aeglasemalt, sest kui sellelgi kiirusel seda valesti võtta ei lõpe see asi hästi 

www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Olen nüüd paar päeva natsa enda ajusid koininud ja olen poolenisti valmis saanud RBRi meistrikate lehe. Leht on inglis keeles, selle pärast et oleks rohkem osavõtjaid 
http://www.rtmg.hostcubix.com/wrs/index.php

http://www.rtmg.hostcubix.com/wrs/index.php
"Come on, you can see more than that"
Tellisin selle otse maaletooja käest, nad meie firma kliendid. Mäng PS2 oma mitte PC. Rallikool sai siis eile läbitud. Juhitavaus nagu arvata oligi suhteliselt keeruline, kuid sellega harjub.Optik kirjutas:Kus kohast ostsid?Strike kirjutas:Sain ka siis täna lõpuks endale selle mängu ja juba ootan, et saaks koju seda testima.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P