selles suhtes sul küll õigusKolin kirjutas:Soome ralli saab väga närviline ja põnev olema.

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
AAVIK Robi kirjutas:selles suhtes sul küll õigusKolin kirjutas:Soome ralli saab väga närviline ja põnev olema.
Mul oli sama probleem, mul piisas sellest kui vajutasin run as administrator.Reikoh kirjutas:mängu käivitades kui tuleb downloading update kast jookseb mäng kokku ..dont send error pmst. kui ungari plugina panin algul peale oli sama teema, siis ise mingi hetk enam ei updatenud ja sain mängu. igaljuhul nyyd jälle jamab ja tundub , et tuleb tänu sellele ralli ka vahele jätta.
tänud vihje eest aga kahjuks lugesin seda liiga hiljaKaimar kirjutas:Mul oli sama probleem, mul piisas sellest kui vajutasin run as administrator.Reikoh kirjutas:mängu käivitades kui tuleb downloading update kast jookseb mäng kokku ..dont send error pmst. kui ungari plugina panin algul peale oli sama teema, siis ise mingi hetk enam ei updatenud ja sain mängu. igaljuhul nyyd jälle jamab ja tundub , et tuleb tänu sellele ralli ka vahele jätta.
Jagan kogemust, mul 2 rallit läks seadistuste laadimise nahka.Tsakk kirjutas:Küsimus oleks veel selline, et mismoodi ma saan kasutada onlines setupe?, neid vist kasutada ei saa, mis tavalises (nö. offline) sõidus tehtud on?
Soome rallilt eemalda siis Ken Torni tulemus. Kõik kes tagapool tõusevad koha võrra.AAVIK Robi kirjutas:teeksin ühe ettepaneku.. nimelt, ralli võiks kesta esmaspäevast laupäeva ööseni.. siis ma saaksin pühapäeval punktid kokku panna, sest mul hakkab vaikselt nädalapäevadel kiireks minema.. loodan, et nõustutakse sellega
Väga hea (Y)Kolin kirjutas:Soome rallilt eemalda siis Ken Torni tulemus. Kõik kes tagapool tõusevad koha võrra.AAVIK Robi kirjutas:teeksin ühe ettepaneku.. nimelt, ralli võiks kesta esmaspäevast laupäeva ööseni.. siis ma saaksin pühapäeval punktid kokku panna, sest mul hakkab vaikselt nädalapäevadel kiireks minema.. loodan, et nõustutakse sellega
Võin teha jah laupäeva ööseni.
Kas Soome ralli lõppeb siis täna öösel?AAVIK Robi kirjutas:Väga hea (Y)Kolin kirjutas:Soome rallilt eemalda siis Ken Torni tulemus. Kõik kes tagapool tõusevad koha võrra.AAVIK Robi kirjutas:teeksin ühe ettepaneku.. nimelt, ralli võiks kesta esmaspäevast laupäeva ööseni.. siis ma saaksin pühapäeval punktid kokku panna, sest mul hakkab vaikselt nädalapäevadel kiireks minema.. loodan, et nõustutakse sellega
Võin teha jah laupäeva ööseni.