esiteks pole ju praegu üldse kindel, kas ta s2000 rooli läheb. kui see saab kinnituse, siis sõltub, kelle omandis see auto on, ehk möödunud hooajal ta ka suzukuiga eestis ei käinud, sõitis type-r'ga. aga kui ta nelikveolisele üle läheb pole selle tüüperriga eesti midagi sõita enam.
sellest saaremaa ralli intekast jäi mulle mulje, et remmaks proovib sõita üksiuid rallisid välismaal, mitte mõnd sarja või vähemalt mitte mõnd kesk-euroopa / maailma sarja.
rally kirjutas:Ma arvan ka, et Latvala on teinud tõisise hüppe arengus, ilmselt täidab tema esisõitja rolli, kuid eks aeg näitab.
Ma pidasin silmas eelmise hooaja tulemusi. Latvala sai kokku võttes teise koha ja Hirvonen oli alles kuues. Ma järeldasin need autode numrid just nendest tulemustest
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
rally kirjutas:Ma arvan ka, et Latvala on teinud tõisise hüppe arengus, ilmselt täidab tema esisõitja rolli, kuid eks aeg näitab.
Ma pidasin silmas eelmise hooaja tulemusi. Latvala sai kokku võttes teise koha ja Hirvonen oli alles kuues. Ma järeldasin need autode numrid just nendest tulemustest
Eelmine hooaeg näitabki seda, et Latvala on muutunud stabiilsemaks ja paremaks ning üldse oli tal parem hooaeg kui Hirvonenil, sellest järeldan ka mina, et Latvala on Fordis number 1 ja Hirvonen 2.
anna andeks! Postitus sattus täpselt samale ajale teise teema tegijaga
"Postitatud: Esm Jan 10, 2011 10:50 am Teema: Tänak sai lepingu Fordi tehasetiimiga!"
WaltS kirjutas:anna andeks! Postitus sattus täpselt samale ajale teise teema tegijaga
"Postitatud: Esm Jan 10, 2011 10:50 am Teema: Tänak sai lepingu Fordi tehasetiimiga!"
Selge, igatahes olin mina seda juba lugenud ja uusi poste polnud, sekundite mäng.