RFC kokkutulekud
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kahjuks hetkel kui Sparco ka minu auto peale end planeerib ja muud nodi kõlarid, projektorid jne.. siis kardan, et minu masina limiit täis.kambu kirjutas:kui sul ruumi üle jääb broneeriks ka koha
On veel autodega tulijaid, kes saaks Kambu peale võtta??
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Mul kaks vaba kohta. Üritan samuti Statoili jõuda (homme läheb suureks töökaaslaste masseerimiseks) ja kui ei jõua, siis üritame kinni püüda.
Vabade kohtade +/- on see, et autos tehakse suitsu.
Toit? Mis võimalused on? Kas tasub kaasa võtta midagi grillitavat või on soovitavam piirduda grillkanakoibade ja kartulisalatiga?
Järvevana Statoilist on suhteliselt kehv välja pääseda. Mõtekam oleks koguneda endisesse Shelli (Statoil peale "Rock Gaffee`d").
Toit? Mis võimalused on? Kas tasub kaasa võtta midagi grillitavat või on soovitavam piirduda grillkanakoibade ja kartulisalatiga?
Järvevana Statoilist on suhteliselt kehv välja pääseda. Mõtekam oleks koguneda endisesse Shelli (Statoil peale "Rock Gaffee`d").
-
- II järgu kommentaator
hüppaks siis sinu pealeMilor kirjutas:Mul kaks vaba kohta. Üritan samuti Statoili jõuda (homme läheb suureks töökaaslaste masseerimiseks) ja kui ei jõua, siis üritame kinni püüda.

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Toit - arvan, et pigem sihuke kartulisalati teema. Seal on ka köök, et saab igast asju kokata kui kellegil soovMilor kirjutas:Toit? Mis võimalused on? Kas tasub kaasa võtta midagi grillitavat või on soovitavam piirduda grillkanakoibade ja kartulisalatiga?

Milor, see on hea mõte, et vanas Shellis praeguses Statoilis hopis kohtuda.
Järvevana Statoilist ei saa sellisel kellaajal tõesti välja. Seega kohtume Shellis-Statoilis 16.15 ja u.16.30 stardiks minema

Ei tahaks küll segadust tekitada, kuid mis arvaks rahvas kogunemisest Ülemiste keskuse parklas? Seal oleks ka veel üks variant koguneda ning ei jää kellegile nö ette seal ka ja oleks mugav parkida ja oodata.
Teeks seal nö sõidutee äärses osas kogunemise seal ei pargi tavaliselt keskuse külastajad.
Samas mul endal pole probleem ka Statoilis oodata.
Lihtsalt teades, et see pole kuigi suur Statoil siis võiks mõelda ka nende klientide mugavuse peale.
Teeks seal nö sõidutee äärses osas kogunemise seal ei pargi tavaliselt keskuse külastajad.
Samas mul endal pole probleem ka Statoilis oodata.
Lihtsalt teades, et see pole kuigi suur Statoil siis võiks mõelda ka nende klientide mugavuse peale.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kõigepealt vabandused kõigi ees. Mis puudutab lõhki külmumist siis asi ei olnud nii. Mäletan, et suve alguses oli meil seal sama teema (katla sees asuv toru lekkis, aga miskitmoodi jäi see pidama) . Nüüd aga kui ma olin veed sisse lasknud ajas see ikka meeletult välja. Eks kuumus oli selle toru paberõhukeseks põletanud. Nii et kambu, külmaga ei olnud midagi pistmist.kambu kirjutas:Aga kas ikka BURNS ka tulebKuidas need torud ikka lõhki külmuvad, kui õues ei ole külmagi
ära pikka viha pea
Aga igaljuhul on mul mega **** tunne ellepärast

Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ära põe.Burns kirjutas:Kõigepealt vabandused kõigi ees. Mis puudutab lõhki külmumist siis asi ei olnud nii. Mäletan, et suve alguses oli meil seal sama teema (katla sees asuv toru lekkis, aga miskitmoodi jäi see pidama) . Nüüd aga kui ma olin veed sisse lasknud ajas see ikka meeletult välja. Eks kuumus oli selle toru paberõhukeseks põletanud. Nii et kambu, külmaga ei olnud midagi pistmist.kambu kirjutas:Aga kas ikka BURNS ka tulebKuidas need torud ikka lõhki külmuvad, kui õues ei ole külmagi
ära pikka viha pea
Aga igaljuhul on mul mega **** tunne ellepärast![]()
Loodan, et sa ikka tuled?