Need Ogieri tiimi enda autod. Kuskil hooaja keskel oli ka mingis videos kahte Focust näha. Siis oli sama asi, et üks Ogieri esisõitja masin. Oleks see Oti masin, siis vaevalt see Saksa numbriga oleks.
Mis, Ogier ostab endale ise Focus RSe rajakirjutamiseks? Ma pakuks ikka pigem, et see on "sponsorlus" Ford Europeilt, mis paikneb Saksamaal ning sellest ka number. Monacos kirjutas RSiga, millel oli GB number. Kas mitte Ott kuskil ka RSiga ei kirjutanud?
Kolin kirjutas:Tegelikult mis vahet seal on millega rada kirjutad. Minu pärast kirjutagu kasvõi tandemjalgrattaga. Peamine eesmärk on legend korralikult kirja saada
Mul oli umbes sama mõte. On ikka inimestel probleemid. Olgu või diiselmootoriga Fiat Multipla, peaasi, et töötab reece lõpuni. Sõitma peab ju ikkagi nii nagu tavaliikluses lubatud.
Kolin kirjutas:Tegelikult mis vahet seal on millega rada kirjutad. Minu pärast kirjutagu kasvõi tandemjalgrattaga. Peamine eesmärk on legend korralikult kirja saada
Mul oli umbes sama mõte. On ikka inimestel probleemid. Olgu või diiselmootoriga Fiat Multipla, peaasi, et töötab reece lõpuni. Sõitma peab ju ikkagi nii nagu tavaliikluses lubatud.
Ka sama meelt, kuigi kui õli tulle valda, siis meenub sellest hooajast vist kord - kaks kui vana hea Volvo vajas tohterdamist
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
kui ewrc leheküljel õigesti, siis Ogier sõitis saksa ja hispaania oma hooaja n-ö 3. autoga (chassis #9) ja nüüd Walesis uuesti vanema peal (chassis #7).. ehk siis asfaldi rallideks sai uue auto tundub, nüüd sama peal tagasi, millega Portugal, Sardiinia, Poola ja Soome sõideti.