RallyRACC Catalunya 2016 Day 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Re: RallyRACC Catalunya 2016 Day 1
See märkus ka et misud pandi paika. Esimne dmäkk ja teine pirelli
jube ikka, milline michelini promo käib seal wrc tv-s. saan aru, et üks sarja sponsoreid ja kõik, aga highlightsist ikka ju pirelli ja dmacki sõitjaid, kes katsel vastavalt teine ja esimene välja ju ei jätaks. arghhhh!!!

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Mis, 1. katse kokkuvõttes olidki sisuliselt esindatud esimesed neli (vist?) startinut, sh. DMack ja Pirelli.
-
- Rallifoorum 24/7
No pole nad nii kiired monteerijad ka ning ega sealgi ju kõiki Michelini ja tehasetiimi mehi polnud.muhk kirjutas:replays jah, highlightsides mitte...
okei. ei viitsi pikaks seda teemat ajada, aga katse esimene ja teine. "avapäeva" 1. ja 2. koha mehe võiks ikka ära näidata. rohkem kui 3-4 sek, kui mõni mees külmkapis piima järgi käib-huviline2- kirjutas:No pole nad nii kiired monteerijad ka ning ega sealgi ju kõiki Michelini ja tehasetiimi mehi polnud.muhk kirjutas:replays jah, highlightsides mitte...
-
- Rallifoorum 24/7
Einoh, ma nõustun loomulikult, et erasõitjad ja ühe-ekipaažilised meeskonnad võiks rohkem pilti saada, aga kahjuks on see igal alal nii, et kui sa just tuntud meeskonnas/võistkonnas pole ning top 3. koguaeg ei võistle, siis ega sa naljalt pildile ei saa.
A ilm oli tõesti seekord äge, nii suuri kaotusi sellise katse peale tippudelt ei mäletagi (eriti Latvala 12! sekundit). Oleks nüüd annaks homme ka edu ja oleks asfalt seekord sõbralikum...
A ilm oli tõesti seekord äge, nii suuri kaotusi sellise katse peale tippudelt ei mäletagi (eriti Latvala 12! sekundit). Oleks nüüd annaks homme ka edu ja oleks asfalt seekord sõbralikum...
-
- Diagnoos: rallisõltlane
foorumis nii vaikne, et tundub et ma pole ainus, kes unustas esimest katset täna jälgida 

Oti sõidu vaatasin ka plussist järgi just, õige aja magasin mahateine_riiul kirjutas:foorumis nii vaikne, et tundub et ma pole ainus, kes unustas esimest katset täna jälgida

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Kui tänast Tänaku esitlust jalgpalli ja Klavani näitel kokku võtta siis pani Tänak kõik WRC mehed kenasti taskusse ja tasku veel nööbiga kinni!
Eks ta peab natuke harjuma. Homme teisel läbimisel hakkavad katsevõidud tulema.pets1 kirjutas:Pärn 4.09
-
- Rallifoorum 24/7
ei saanud kahjuks katse ajal siin foorumis kaasa elada...ma ei tea kuidas teistega aga ise ootan küll juba, et see hooaeg oleks läbi ja algaks uus...palju põnevat on tulekul.teine_riiul kirjutas:foorumis nii vaikne, et tundub et ma pole ainus, kes unustas esimest katset täna jälgida
Ralli algas vägevalt...homme samal ajal võiks TOP3 olla.

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Hommikust, on kellegil ilma kohta infot, kas kruusakad on täna märjad või mitte? Eile käis kuskilt läbi Colin Clarki twitter, et eilse seisuga olid kõik kruusa katsed 100% kuivad.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 9
See oli nüüd sarkasm?Timur_P kirjutas:Eks ta peab natuke harjuma. Homme teisel läbimisel hakkavad katsevõidud tulema.pets1 kirjutas:Pärn 4.09
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Hommik.
Kas teil ka probleeme SS1 Re-Live järelevaatamisega? (need kellel on WRC+)
WRC+ on makstud, GPS LIVE MAPS ka töötab, aga kui tahan vaadata SS1 re-live, siis logib välja... olen üksi selle probleemiga ?
EDIT: pärast mitut proovimist otsustas tööle hakata
Kas teil ka probleeme SS1 Re-Live järelevaatamisega? (need kellel on WRC+)
WRC+ on makstud, GPS LIVE MAPS ka töötab, aga kui tahan vaadata SS1 re-live, siis logib välja... olen üksi selle probleemiga ?
EDIT: pärast mitut proovimist otsustas tööle hakata

Viimati muutis tugitoolifänn, 14 Okt 2016, 08:26, muudetud 1 kord kokku.
-
- I järgu kommentaator
Kõik asfaldi katsed paneb kah eranditult kinnimarko1509 kirjutas:See oli nüüd sarkasm?Timur_P kirjutas:Eks ta peab natuke harjuma. Homme teisel läbimisel hakkavad katsevõidud tulema.pets1 kirjutas:Pärn 4.09