2007. ja 2008. aasta MM-i kalender
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Mis toimub? Kes need maderfaking klounid on kes selliseid reegleid vastu võtavad? Mind nagu tõsiselt huvitab tegelt, et nagu kui vanad nad on, kust nad pärit on ja mis on nende suhe ralliga elujooksul olnud? Sest iga aasta mõtlen et võeti vastu kõige idiootsemad reeglid aga ei, ma eksin, järgmine aasta oskavad nad veel idiootsemad reeglid välja mõelda. Ja stabiilsusest pole juttugi, võetakse reeglid vastu et siis järgmine aasta see uuesti maha võtta ja mingi muu taandarenend reegel asemele panna. Oleksin ma autotootja siis enda automarki ma sellises tsirkuses näha ei sooviks, oleksin rallisõitja siis kaduks see viimanegi motivatsioon sõita...thank god, et nad pole nagu mina. Kuigi järgmine aasta lubab tulla parem kui tänavune aasta WRC' s meeskondade poole pealt, siis mina isiklikult näen kokkuvõttes kõvat langemist ja põhi paistab. Kahju.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
http://www.rallye-magazin.de/index.php? ... ews_detail
2009. aastast on kavas vaid 12 MM-etappi ja arvatavasti hakkavad KÕIK võistlused siis roteeruma aastaste vahedega.
2009. aastast on kavas vaid 12 MM-etappi ja arvatavasti hakkavad KÕIK võistlused siis roteeruma aastaste vahedega.