tarvvi kirjutas:Kes need teised on? Rauam on tasemel aga jaan on kogemuste poolest temast juba peajagu üle. ja mitte keegi teine pole sõitnud maailmatasemel autodega peale rauam ja möldri. jaanil on mitu aastat rohkem kogemust selliste autodega ja juba maailma rallidelt. ja kõik on ühevanused. see loeb väga palju
Ei hakka mina neid nimesid siin välja hüüdma, aga kui eesti rallisporti tead-tunned siis tead isegi keda võiks mainida. Näiteks mehed, keda Märtin testima kutsus.
Su põhiline argument on kogemus. No las ta olla sõitnud paaril MM-etapil ja las tal olla kogemusi. Mis see üldse siia puutub. Warmboldil on kogemusi tohhuijaa, aga mida ei ole seda ei ole ega tule. Ilmselt on Mölder sõintud neliveoga rohkem kui Urmo. Mida nüüd siis siit järeldada?
Vanus? Kindlasti on vanus oluline, aga meenuta Markkot samas vanuses. Sellises vanuses eelistada üht teisele mingi paari MM-etapil kaasa löömise pärast on laus lollus.
kajakas1 kirjutas: Ei hakka taas arutlema teemal Mölder ja tema tase, aga see väide, et peale tema pole meil noori ja lootustandvaid sõitjaid ei pea küll paika. Pakun, et silberauto ja Möldri vahel on leping tiba keerulisem siiski.
Tahtsin vaid öelda, et minu andmetel auto on Silberauto (mitte Möldrite) oma ja et Silberauto on Eesti rallispordi (mitte Möldrite :) toetamisest huvitatud.
Enne vana aasta lõppu liikusid RM-is ka jutud,et JWRC-ga üritavad tagantjärgi liituda ka sakslane Markus Fahrner (Swift) ja belglane Bernd Casier (Clio).
Mölder saab siis VAID kuskil 100km autot enne Rootsit testida. Super 1600 masinga pole ta varem üldse sõitnud. Rootsist ei tasu siis küll pea midagi oodata, pigem tuleks auto lõpuni tuua...
Ma usun, et terve see hooaeg on veel liiga vara Jaanilt tulemust oodata. Tal on veel palju õppida nii rallidest kui autost ja ma arvan, et iga punkti üle tuleb olla õnnelik. Kuid ma loodan, et ta rahalised võimalused jätkuvad ka tulevatel aastatel ja küll kunagi ka need võidud tulevad
JWRC masin on MÜSTIKA. Sellega harjumine ja sellega sõitma õppimine võtab aega. Urmo veel eelmine suvi ütles, et tema jaoks on uskumatu kuidas see auto liigub ja kuidas sõidab.
Aava on juba 3 hooaega JWRC-s sõitnud, nõnda peaks tal olema küllalt kogemusi. Nüüd on tal kasutada ka Suzuki uusim mudel. Oleks üllatus kui ta sel hooajal etapivõiduta jääks.
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Aava vahetas Kataloonia Walesi vastu.Oli olnud ka soov Korsika asemel Argentiinat sõita,kuid tiim ei leidnud logistilist lahendust.Põhjus-enne kahte asfaldikat ei avanenud võimalust osaleda mingil asfaldirallil.