Ford Focus WRC06 foto!
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- algaja kommentaator
-
- V järgu kommentaator
- Kontakt:
-
- V järgu kommentaator
- Kontakt:
Sellest sain ma isegi aru, aga kas siis tõesti vahetatakse terved tiivad kruusaseadetega sõites ära?Sport kirjutas:õnneks nad ei testi kruusal asfaldiseades autoga...suurpealik kirjutas:Promopiltildel on esimesed koopad tunduvalt madalamal kui testmasinal. Aga need promopildid vist on suht vanad ka.
Negatiivne sellepärast et mulle kohe üldse ei meeldi:)Mask kirjutas:miks nii negatiivne?Erki kirjutas:Mina seda ilu siin küll ei näe...kajakas1 kirjutas: No võrreldes 307 ga on ikka tegemist tõelise iludusega.
mulle küll meeldib!
Päriselus lähedalt vaadates polegi kõige hullem.kajakas1 kirjutas:Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et kas 307's näed sa ilu?Erki kirjutas:Mina seda ilu siin küll ei näe...kajakas1 kirjutas: No võrreldes 307 ga on ikka tegemist tõelise iludusega.

See Ford ei näe võidusõiduauto moodi väljagi, üsna poekäru teine.
gaas on endiselt laiffi
Vedrustus vahetatakse ikka ära.suurpealik kirjutas:Sellest sain ma isegi aru, aga kas siis tõesti vahetatakse terved tiivad kruusaseadetega sõites ära?Sport kirjutas:õnneks nad ei testi kruusal asfaldiseades autoga...suurpealik kirjutas:Promopiltildel on esimesed koopad tunduvalt madalamal kui testmasinal. Aga need promopildid vist on suht vanad ka.

gaas on endiselt laiffi
-
- V järgu kommentaator
- Kontakt:
-
- Diagnoos: rallisõltlane
kajakas1 kirjutas:Tulise fordi fännina ei jäta ma jonni ja küsin Erkilt: millist ralliautot sa ilusaks pead? Huvitav oleks teada, et milline see õige võidusõidu auto on siis, mitte poekäru nagu Focus? Ainult Impreza või lol:
Ei vasta nii, Saleeniga oleks üsna raske isegi asfaldirallit sõita...Frank kirjutas:Ta ütleb sulle "Saleen S7R"
Eino poekäru või mitte, selles polegi küsimus.(tõenäoliselt sõnastasingi end ennem veidi valesti) Kuid milline on üks õige ralliauto? Renault Clio S1600, Punto S1600, Focus 03/04, Subaru(praegune enam nii palju ei meeldi, see uus ka ei meeldi), Peugeot 206, Xsaral pole ka häda midagi, C4 meeldib mulle ka.
Olgu ma nii suur Fordi fänn kui tahes, selle uue sünnitise kohta ei saa öelda muud kui KOLE.

gaas on endiselt laiffi