Fernando Alonso F1 maailmameister 2005
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Rahu saadik nagu alatiFulber kirjutas:Kuulutan välja vaherahu. Küll aeg näitab, kes ja kus ja kas, sõidab.

Eks jah aeg annab arutust. Kui nüüd need kuuldused saavad tõeks, et Kimi 2007 liitub Ferrariga siis ei ole vaja enam pead vaevata kas Schumacher jätkab peale 2006 hooaega või ei. Ma arvan, et ei jätka enam. Eks tal oleks õigem loobuda siis kui veel on tipus. Kuigi see aeg vist hakkab juba ümber saama. Arvestades käimas olevat hooaega
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Moderaator
- Kontakt:
Renault vormel-1 meeskonna juht Flavio Briatore tunnistas väljaande Autosprint veergudel, et käskis Giancarlo Fisichellal Hiina GP-l boksiteel takistada McLareni pilooti Kimi Räikköneni.
Sõitsime maailmameistritiitli nimelt,” lausus Briatore. „Andsin talle käsu pidurdada McLareneneid ja ta tuli oma ülesandega võistluse käigus igati toime.
Fisichella ise sai Räikköneni takistamise eest boksist läbisõidu karistuse, kuid samal ajal boksis viibinud Fernando Alonso pääses tänu itaallase tegutsemisele rajale tagasi kindla liidrina.
Allikas: http://etvsport.ee/index.php?0522734
Nii palju siis ausast mängust. Tiimi korraldused olid ju keelatud. Või olen ma midagi maha maganud. Seega igati ebaausate võtetega said nad selle tiitli. Mis sest, et nad oleks selle nagu nii saanud aga nüüd on nad minu silmis seakari.
Sõitsime maailmameistritiitli nimelt,” lausus Briatore. „Andsin talle käsu pidurdada McLareneneid ja ta tuli oma ülesandega võistluse käigus igati toime.
Fisichella ise sai Räikköneni takistamise eest boksist läbisõidu karistuse, kuid samal ajal boksis viibinud Fernando Alonso pääses tänu itaallase tegutsemisele rajale tagasi kindla liidrina.
Nii palju siis ausast mängust. Tiimi korraldused olid ju keelatud. Või olen ma midagi maha maganud. Seega igati ebaausate võtetega said nad selle tiitli. Mis sest, et nad oleks selle nagu nii saanud aga nüüd on nad minu silmis seakari.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Mclaren ja Räikkönen tegid seda sama alles hiljuti, nii et eesmärk pühendab abinõuKolin kirjutas:Renault vormel-1 meeskonna juht Flavio Briatore tunnistas väljaande Autosprint veergudel, et käskis Giancarlo Fisichellal Hiina GP-l boksiteel takistada McLareni pilooti Kimi Räikköneni.

Parem sõita, kui kahetseda...
-
- Moderaator
- Kontakt:
Sa said minust valesti aru. asi ei ole selles, et kes tegi ja kuna tegi. Vaid asi on meeskonnakorraldustes mis on ju keelatud. Briatore ju ise tunnistas, et andis sellise korralduse See aga on ju keelatud võistluse ajal.quattro kirjutas:Mclaren ja Räikkönen tegid seda sama alles hiljuti, nii et eesmärk pühendab abinõuKolin kirjutas:Renault vormel-1 meeskonna juht Flavio Briatore tunnistas väljaande Autosprint veergudel, et käskis Giancarlo Fisichellal Hiina GP-l boksiteel takistada McLareni pilooti Kimi Räikköneni.
Tiimikäsud on keelatud võistluse ajal. Enne kokkulepitud taktikat - nagu see Renault'il oli - ei saa keegi kontrollida. Üks sõitja väidab, et aitas meeskonnakaaslast omal algatusel ja asi jokk. Kui oled samal ringil võid takistada tagumisi nii nagu tahad. Kui saad aga ringi või paari-kolmega sisse ei tohi aga mingeid takistusi teha ja pead kolme kurvi jooksul kiirema mehe mööda laskma. Selleks on ka sinised lipud, millega antakse märku, et tagant tuleb kiirem.tax kirjutas:Kas see mitte polnud nii, et tiimikorraldus selles mõttes keelatud, et meeskond käsib ühel sõitjal teine mööda lasta. Ma küll ei mäleta, et keegi oleks sellised korraldusi keelanud, et meeskonna huvides keegi kedagi takistab.
-
- Moderaator
- Kontakt:
No sellist taktikat ei saanud ju ennem võistlsut kindlaks määrata, et Fsichella tuleb täpselt Kimiga samal ringil boksi, et teda seal takistada. Seda enam, et Fisichella sõitis ju Kimist eespool. Selline käsklus pidi ikka võistluse käigus tehtama. Nagu Briatore ise tunnistas andis ta sellise käsu Fisichellale.
Tsitaat artiklist: Renault vormel-1 meeskonna juht Flavio Briatore tunnistas väljaande Autosprint veergudel, et käskis Giancarlo Fisichellal Hiina GP-l boksiteel takistada McLareni pilooti Kimi Räikköneni.
Seega see käsklus pidi tulema täpselt siis kui Briatore nägi, et Kimi keeras ka boksi Fisichella järel. Siin ei ole enam midagi kontrollida see ju pimedalegi selge, et sellist taktikat ei ole võimalik ennem võistlust kindlaks määrata. Seda, et ta raja peal pidi Fisichella Mclareneid takistama seda jah on võimalik ennem võisltust kindlaks määrata, Aga seda just,et Boksiteel seda ju ei ole võimalik. kogu tiskussiooni point ongi ju see Boksitee jama.
Seega pole enam mõtet vaielda.
Tsitaat artiklist: Renault vormel-1 meeskonna juht Flavio Briatore tunnistas väljaande Autosprint veergudel, et käskis Giancarlo Fisichellal Hiina GP-l boksiteel takistada McLareni pilooti Kimi Räikköneni.
Seega see käsklus pidi tulema täpselt siis kui Briatore nägi, et Kimi keeras ka boksi Fisichella järel. Siin ei ole enam midagi kontrollida see ju pimedalegi selge, et sellist taktikat ei ole võimalik ennem võistlust kindlaks määrata. Seda, et ta raja peal pidi Fisichella Mclareneid takistama seda jah on võimalik ennem võisltust kindlaks määrata, Aga seda just,et Boksiteel seda ju ei ole võimalik. kogu tiskussiooni point ongi ju see Boksitee jama.
Seega pole enam mõtet vaielda.
See nüüd värskele maailma meistrile ja Renault tiimile au küll ei tee. Sõiduga ei suudeta ära teha, siis tuleb hakata kaikaid kodaratesse loopima.Kolin kirjutas:Renault vormel-1 meeskonna juht Flavio Briatore tunnistas väljaande Autosprint veergudel, et käskis Giancarlo Fisichellal Hiina GP-l boksiteel takistada McLareni pilooti Kimi Räikköneni.

-
- Moderaator
- Kontakt:
Renault F1 meeskonna peainsener Pat Symonds on pettunud McLareni kohta käivas teates, kus öeldakse, et neil oli 2005. aasta parim auto. Symonds arvab, et nende R25 oli tegelikult parem.
Renault võitis mõlemad tiitlid, kuid üldine mulje oli, et suurel osal aastast oli McLareni auto kiirem, kuid vähem usaldusväärsem. Symonds sõnas, et Renault' auto oli parem, kuid seda ei näidatud alati välja, sest hooaja keskelt alates hoiti konservatiivset joont, et kindlustada tiitlid.
Ma olen üllatunud, et inimesed niimoodi mõtlevad, sõnas Symonds. Meil oli hooajale suurepärane start ja me saime hea edu. Strateegiliselt muutusime siis alalhoidlikumaks. Fernando tegigi nõnda ja seega paljud inimesed arvasid, et McLaren on meist palju kiirem ja nad oleksid võitnud, kui oleks olnud parem vastupidavus - kuid see ei ole tõsi.
Tõsi, nad olid kiiremad, kuid mingitel hetkedel oli vahe suurem ainult seetõttu, et me hoidsime end tagasi.
Allikas: http://etvsport.ee/index.php?0526137
Jah jah eks nad vahepeal lihtsalt lasid teistel kah võita. Nii haiget juttu pole ammu kuulnud.
Renault võitis mõlemad tiitlid, kuid üldine mulje oli, et suurel osal aastast oli McLareni auto kiirem, kuid vähem usaldusväärsem. Symonds sõnas, et Renault' auto oli parem, kuid seda ei näidatud alati välja, sest hooaja keskelt alates hoiti konservatiivset joont, et kindlustada tiitlid.
Ma olen üllatunud, et inimesed niimoodi mõtlevad, sõnas Symonds. Meil oli hooajale suurepärane start ja me saime hea edu. Strateegiliselt muutusime siis alalhoidlikumaks. Fernando tegigi nõnda ja seega paljud inimesed arvasid, et McLaren on meist palju kiirem ja nad oleksid võitnud, kui oleks olnud parem vastupidavus - kuid see ei ole tõsi.
Tõsi, nad olid kiiremad, kuid mingitel hetkedel oli vahe suurem ainult seetõttu, et me hoidsime end tagasi.
Allikas: http://etvsport.ee/index.php?0526137
Jah jah eks nad vahepeal lihtsalt lasid teistel kah võita. Nii haiget juttu pole ammu kuulnud.