Keegi Eurospordi ülevaadet sattus eile vaatama? Ma ei saa aru, miks Duval autot käivitada üritas, kui ta oli lootusetult kraavis kinni. Mulle jäi küll mulje, et sealt enam tagasi teele ei sõida. Kui ta poleks autot käivitada üritanud, oleks auto ehk terveks jäänud, nüüd oli järgi vaid söestunud kere
>
0
Viimati muutis Jaanus, 15 Mai 2005, 08:07, muudetud 1 kord kokku.
Jaanus kirjutas:Keegi Eurospordi ülevaadet sattus eile vaatama? Ma ei saa aru, miks Duval autot käivitada üritas, kui ta oli lootusetult kraavis kinni. Mulle jäi küll mulje, et sealt enam tagasi teele ei sõida. Kui ta poleks autot käivitada üritanud, oleks auto ehk terveks jäänud, nüüd oli järgi vaid söestunud kere
Ah kümme milli ees või taga.Ju tal on nüüd midagi millega om suguvõsas uhkustada.
15 Warmbold – Retired on the road section to the 13th stage with no oil pressure. They tried to restart this morning, but after 10 kms on the road section the problem returned. When they inspected the engine they discovered it had ingested dust and dirt.
Huvitav millega nad seal servissis siis tegelesid, oleks võind ju vaadata mis autol viga on :s Fordi 2006. aasta esisõitjaga selliseid nalju teha, imelikud...
Aga noh, ju nad panid oma 50. punktifinishi pidu juba
ja Loeb teeb isegi sellises olukorras, kus ta on 4 minutit kõigil eest ära katsepõhja :S selle kuti ees tuleb müts maha võtta, auto võib ju hea olla, aga mees peab olema ekstraklassist, et arendada sellist kiirust ja vigadeta sõita.