quattro kirjutas:Date of birth: 10 November 1975
Lives: Monaco
Marital status: Single
First rally: 1994
First world rally: 1997 Rally Finland
World rallies started: 55
World rally wins: 2
Märtin on makse minu teada kogu aeg optimeerinud. Fakt on, et suurema osa aastast elab ta Eestist eemal ja seega ei ole tal miskit põhjust siia kõiki makse ära maksta.
RudiTurbo kirjutas:Äkki Xaus otsib välja sellle 2004 aasta palgad, saaks võrrelda
Suht keeruline ülesanne, ei oskagi kohe kusagilt alustada. Minu meelest avaldati need 2003 palganumbrid wrc ametlikul lehel wrc.com. 2004. aasta palgad võin ainult oma subjektiivse arvamuse kohaselt arvata, aga täpselt küll ei oska ütelda. Kindel on see, et Loebi ja Solbergi palk tõuseb järgmine aasta, võrreldes tänavusega.
RudiTurbo kirjutas:Äkki Xaus otsib välja sellle 2004 aasta palgad, saaks võrrelda
Suht keeruline ülesanne, ei oskagi kohe kusagilt alustada. Minu meelest avaldati need 2003 palganumbrid wrc ametlikul lehel wrc.com. 2004. aasta palgad võin ainult oma subjektiivse arvamuse kohaselt arvata, aga täpselt küll ei oska ütelda. Kindel on see, et Loebi ja Solbergi palk tõuseb järgmine aasta, võrreldes tänavusega.
Duvali oma aga võiks samaks jääda, Fordil pole raha laristada
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
KuriUss kirjutas:Duval võiks sõitma hakata hoopis. Õpitud on küll ja kuna Duval seal tiimis on siis tasuks talle hoopis pöialt hoida.
Usutavasti võiks Fordi suunata jätkamisele vaid kompromissitu edu, mitte väikesed kulud.
Teenigu mees oma palk väärikalt välja, rõõmu jaguks kõigile.
Ussiga nõus! Väheke loodan ka ise seda, et Duvalil nüüd aastane koolitus läbi. Võrreldes Loebiga (nõks kohatu küll), vend arenes kruusal aastaga ikka silmnähtavalt. Nüüd võiks Duvali kord olla küll.