Aga Webber, Alonso, Fisichella? Kõik on ju Minardist tulnud. Rääkimata Jordanist, kes on veelgi enam talente lavale toonud.Strike kirjutas:Selles, et Albers F1 oma talenti raiskab pole isegi mingit kahtlust. Seda meest ma sooviks näha kasvüi 2004 autoga DTM sarjas. Minardi pole küll see F1 meeskond kus midagi saavutada oleks võimalik.Mitte, et mul Minardi vastu midagi oleks. Minardi on väga sümpaatne meeskond olnud juba aastaid, kuid lihtsalt me ju teame kõik, et sellest meeskonnast ei tule võitjad ja Albers on selgelt võitja tüüpi võidusõitja.
F1-e hooaeg 2005!
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Sellega olen igati nõus. Point mida tahtsin öelda on, et ta ei saavuta sellel hooajal mingeid märkimisväärseid tulemusi. See, et sellest meeskonnast on tulnud teistese meeskondadese head sõitjad on tõsi ja hea märk.nimh kirjutas:Aga Webber, Alonso, Fisichella? Kõik on ju Minardist tulnud. Rääkimata Jordanist, kes on veelgi enam talente lavale toonud.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Minu arvates tegi Albers suht mõistliku valiku,arvestades olukorda.See on loogiline,et kui oled olnud kaks järjestikust aastat sarja tiitlipretendent ja siis antakse sõna otseses mõttes jalaga p****e ühe vananeva ikooni (või mõne uue lemmiku) majutamiseks,parem lahkuda tiimist (antud juhul Mersust).Näited nagu Webber,Alonso,Trulli ja Fisichella,kes kõik kunagi Minardis alustanud,on loodetavasti siis täiendust saamas 
Tundub,et peagi on Minardi pea et ainus võimalus talentidele,kel pole supersponsoreid ja ei tule "arenevalt turult".Hea näide Midland,kes ajab 2006.aastaks taga Dominguezit,kes on ChampCaris tüüpiline keskmik (jääb tublisti alla sõitjaile nagu Bourdais,Tracy,Junqueira,Allmendinger jne),kuid kes on mehhiklane...
Ja rääkides selle aasta rookie'dest,on minu arust Minardi kummagi sõitja poolest tugevam kui Jordan.Kahjuks ei antud Liuzzile võimalust Austraalias võistelda,kuid loodetavasti ta saab veel hooaja käigus selle šansi.

Tundub,et peagi on Minardi pea et ainus võimalus talentidele,kel pole supersponsoreid ja ei tule "arenevalt turult".Hea näide Midland,kes ajab 2006.aastaks taga Dominguezit,kes on ChampCaris tüüpiline keskmik (jääb tublisti alla sõitjaile nagu Bourdais,Tracy,Junqueira,Allmendinger jne),kuid kes on mehhiklane...
Ja rääkides selle aasta rookie'dest,on minu arust Minardi kummagi sõitja poolest tugevam kui Jordan.Kahjuks ei antud Liuzzile võimalust Austraalias võistelda,kuid loodetavasti ta saab veel hooaja käigus selle šansi.
Heh, kes Häkkineni mainis?Frank kirjutas:Ma ei saa aru mis sul selle Häkkise vastu nii palju on

Just tahtsin kohe öelda, et Alonso ju Minardiga alustas kui nägin, et sealsed sõitjad on metsa pannud, aga just nii ei ole, kui Sa Minardiga viimaseks ei jää, siis pannakse tähele

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Sellest lause osast annab välja lugeda, et see "lemmik" on HäkkinenRudiTurbo kirjutas:Heh, kes Häkkineni mainis?Frank kirjutas:Ma ei saa aru mis sul selle Häkkise vastu nii palju on
Just tahtsin kohe öelda, et Alonso ju Minardiga alustas kui nägin, et sealsed sõitjad on metsa pannud, aga just nii ei ole, kui Sa Minardiga viimaseks ei jää, siis pannakse tähele
mrali kirjutas:antakse sõna otseses mõttes jalaga p****e ühe vananeva ikooni (või mõne uue lemmiku) majutamiseks
"Come on, you can see more than that"
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ferrari konkurendid kordasid oma üleskutset vormel-1 valitsevale maailmameistrile Ferrrile ala hüvangu nimel testimist piirata.
Üheksa võistkonda tegid Malaisias reedel avalduse, milles avaldati pahameelt, et Ferrari ei ühinenud ülejäänutega vabatahtlikus piirangus ning plaanib sooritada rohkem teste, kui kunagi varem.
Avalduses pöörati tähelepanu Ferrari 2005. aasta auto neljapäevastele testidele Mugellos. Varem on tiimid leppinud kokku mitte korraldada teste nädalatel, mil toimuvad GP-etapid.
Alliaks: http://sport.etv.ee/index.php?0512306
Üheksa võistkonda tegid Malaisias reedel avalduse, milles avaldati pahameelt, et Ferrari ei ühinenud ülejäänutega vabatahtlikus piirangus ning plaanib sooritada rohkem teste, kui kunagi varem.
Avalduses pöörati tähelepanu Ferrari 2005. aasta auto neljapäevastele testidele Mugellos. Varem on tiimid leppinud kokku mitte korraldada teste nädalatel, mil toimuvad GP-etapid.
Alliaks: http://sport.etv.ee/index.php?0512306
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Moderaator
- Kontakt:
Üheksa vormel-1 meeskonda saatsid Ferrari esimehele Luca di Montezemololle kirja, kus nõutakse meeskonna liitumist testisõite piirava lepinguga.
Samal ajal kui Ferrari testib pidevalt oma koduradadel Fioranos ja Mugellos, on teised tiimid kokku leppinud 30 testipäeva kasutamise osas ühe hooaja jooksul.
Juhul kui Ferrari jätkab oma poliitikaga, ähvardavad konkurendid tänavust hooaega ebaõnnestunult alustanud tiitlikaitsja kohtusse kaevata.
Allikas: http://sport.etv.ee/index.php?0
Samal ajal kui Ferrari testib pidevalt oma koduradadel Fioranos ja Mugellos, on teised tiimid kokku leppinud 30 testipäeva kasutamise osas ühe hooaja jooksul.
Juhul kui Ferrari jätkab oma poliitikaga, ähvardavad konkurendid tänavust hooaega ebaõnnestunult alustanud tiitlikaitsja kohtusse kaevata.
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
mina olen ka selle poolt,et kohtusseKolin kirjutas:Üheksa vormel-1 meeskonda saatsid Ferrari esimehele Luca di Montezemololle kirja, kus nõutakse meeskonna liitumist testisõite piirava lepinguga.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Selles võid sa kindel olla, et nii see just läheb. Kui ikka Ferrarile reegil ei meeldi siis kohandatakse need vastavalt punaste soovile.Fulber kirjutas:ma südamest loodan, et nüüd FIA ja Ferrari ei hakka oma äranägemise järgi taas reegleid ümber tegema.

Bahrein oli oodatult põnev jah.
De La Rosa pani ikka hullu. Mees ikka rassis looma moodi. Küllap üritas end tiimi bossidele tõestada. Mul kuri kahtlus, kas Montoya oleks nii põrgulikku sõitu teinud? Noh, De La Rosal ka kõvasti testi tunde seljataga. Hea meel Kimi poodiumi üle. Kas keegi statistik mäletab, millal McLaren viimati poodiumil seisis? Renault ülemvõim on hämmastav.
De La Rosa pani ikka hullu. Mees ikka rassis looma moodi. Küllap üritas end tiimi bossidele tõestada. Mul kuri kahtlus, kas Montoya oleks nii põrgulikku sõitu teinud? Noh, De La Rosal ka kõvasti testi tunde seljataga. Hea meel Kimi poodiumi üle. Kas keegi statistik mäletab, millal McLaren viimati poodiumil seisis? Renault ülemvõim on hämmastav.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Kui ma õieti mäletan siis viimati oli Mclaren poodiumil eelmise hooaja viimasel etappil Brasiilias. Mille võitis Montoya ja Räikkonen oli teine. Aga viimati sai Mclaren võidu Šampust pritsida eelmine hooaeg Belgias kui ma õieti mäletan.