RudiTurbo kirjutas:Meil eksisteerib siin foorumis *Muuda* nupp
Mulle igatahes meeldib, et Markko ka nüüd Evil punane on
Mind mõtled või?
On muuda, tsiteeri ja palju muudki, aga lihtsalt tõin välja ja kui keegi oleks Kolini poolt tsiteeritud lugenud siis poleks see klappinud minu omaga ja ma tunnen foorumite omadusi üsna hästi See küll nüüd öff töpic
RudiTurbo kirjutas:Meil eksisteerib siin foorumis *Muuda* nupp
Mulle igatahes meeldib, et Markko ka nüüd Evil punane on
Mind mõtled või?
On muuda, tsiteeri ja palju muudki, aga lihtsalt tõin välja ja kui keegi oleks Kolini poolt tsiteeritud lugenud siis poleks see klappinud minu omaga ja ma tunnen foorumite omadusi üsna hästi See küll nüüd öff töpic
Meest punases näha vajab harjumist veel.
Mida sa Frank minu tsiteerimise all mõtlesid? Siin teemas ei ole ma midagi ega kedagi tsiteerinud.
Sorry for off topic
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Praegu ei ole ju veel teada, kas pösö registreeris kogu hooajaks Grönholmi või Märtini. Kui see selgub, siis saab teada ka numbri. Kusjuures see number ei mõjuta auto kiirust väga märkimisväärselt.
Carlos kirjutas:Praegu ei ole ju veel teada, kas pösö registreeris kogu hooajaks Grönholmi või Märtini. Kui see selgub, siis saab teada ka numbri. Kusjuures see number ei mõjuta auto kiirust väga märkimisväärselt.
Vahet ei ole ju tegelt milline number külje peal on olgu või nr.345. See ei muuda ju mehe väärtust ja masina kiirust see alla ei too.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Mida sa Frank minu tsiteerimise all mõtlesid? Siin teemas ei ole ma midagi ega kedagi tsiteerinud.
Sorry for off topic
Kuna vaatan tavaliselt kõiki teemasid eraldi "akendes" siis ajasin sassi ühe teise teemaga ning mõtlesin, et Rudi post oli selle teise teema viimane post uuel lehel.
Vabandan off-topicu pärast
Senine Peugeot´ esisõitja Marcus Grönholm on väga rahul Markko Märtini tulekuga meeskonda. Markko toob positiivset. Ta oli hea sõitja heal autol ning aitab meil kindlasti autot arendada, väitis Grönholm.
Üle-eelmisel aastal ja varemgi ei saanud Grönholm läbi oma tiimikaaslase Richard Burnsiga. Nüüd loodab soomlane teistsuguseid suhteid. Ma ei taha tõsiselt mõelda karmist võitlusest oma tiimikaaslasega. Mõtlen tiimi mikrokliimale, sõnas Grön-holm Autospordile.
Märtin ise Peugeot potentsiaali üle ei arutle. Küsige seda siis, kui mõned etapid on selja taga, soovitas Märtin.