WRC4 & WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
ardc
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas ardc »

meie trenn mitte argentiinas ei istu. Ise loodame olla kiiremad alates sakasamaast, aga nuh vaadates siin neid kiiremaid siis ma loksuks nagu vaz 05 tagant järgi. te ikka olete utoopilised vennad oma aegadega, müts maha 8)
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Burns kirjutas:Tere, tere!
Ma nüüd tagasi ja üritan siis Argentiinat ka täna nadsa sõita. Trenn on küll nüüd olematu ja loodaks mõne punkti kasvõi saada.
Las ma pakun - tuled ja lajatad seljatagant kõigile :D
ardc
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas ardc »

ah jaa meie nagu ikka stardime 22.00
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Fiati meeskonna treeningud on nagu ikka põhjalikud ja töised. Põhjaajad on võrreldes kiirematega rahuldavad. Raskeimale ja ühtlasi Fiati meeskonna lemmikrallile läheme rahulikult ja kindlameelselt. Kui teaks mis juhtub, siis vast ei sõidaks, aga see teadmatus ja põnevus eesoleva ees teevadki asjast Ralli mis meile kõigile meeldib. Krusa on stardis 50/50, Kait 100% ja Matthew 50/50.

Flat Out
kiilakass
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

ma stardis ikka 21 nag tavaliselt ja lähen püüdma kohta 8 hulgas et endast järgmiseks hooajaks hea mulje jätta
Burns

Postitus Postitas Burns »

Krusa kirjutas:
Burns kirjutas:Tere, tere!
Ma nüüd tagasi ja üritan siis Argentiinat ka täna nadsa sõita. Trenn on küll nüüd olematu ja loodaks mõne punkti kasvõi saada.
Las ma pakun - tuled ja lajatad seljatagant kõigile :D
Kardan, et mitte kuna treeningud pea olematud (see ei ole nali). Aga üks vääääga vastik ralli on
Diagnoos- Rallisõltlane
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas andro »

Mulgi trenn peaaegu olematu, lihtsalt ei leia selleks aega :), aga punkti nopin ikka ära. :D Selle eest järgmisel rallil tahaks ikka mitu punkti saada, tulemas ju minu lemmik.
kiilakass
Kontakt:

Nii ss1 jõudin esimesed 2 kurvi läbida kui läks poolel meie külal vool ära nii 2 minutiks ja siis tagasi tuppa ei jõudnud.See on veel algus.Kui vool tagasi tuli siis hakkasin sisse connectima aga connectis connectis ja üllatavalt kaua connectis no nii 1 min ja kui ss2 tuppa jõudsin siis jõudsin sõita nii 2 spliti lõppu kui jooksis mäng kokku ja peale seda vist ei olnud mõtet edasi mängida ,sest see oleks vist tundunud suhteliselt kahtlane.

Kui mul peaks juhtuma siukest asja veel nii paaril rallil siis kaalun poolelijätmist kuna nii ei saa ju sõita.treenid-treenid ja järsku kui vaja näidata siis paneb mäng panga.Küll teeb õnnelikuks selline asi.
erry
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas erry »

Nii masendav, ei taha isegi kommenteerida.
SS1- läksin rütmist välja ja kaks pambust, mootor täitsa puruks.
SS2- jäi Kambu teele ette ja mina suurest rõõmust panin kaldast alla.
SS5- niisama käisin üle nipli seal kus pole kunagi käinud.
Ootasin sellelt rallilt tunduvalt paremat tulemust.
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Kiilakass,aga ehk võtad siis 22.00 stardist osa,kui kohtunikud lubavad!

Endal siis SS2 ja SS6 läks nihu...***** oli võimalus ja lasin selle käest.Enne SS6-te jooksis mäng kokku ja esimese matsuga andis tuppa sisenemisel errori...ajas täiega närvi sisse raisk...sellepeale peaks kohe 25 g konjakit tegema.
kiilakass
Kontakt:

Ma arvan ,et ei hakka üritama kuna nüüd käib vool tihedalt ära ja siuke masendus on peal ,et ei usu ,et sest midagi enam välja tuleb.Siin kodukandis siuke lumetorm ,et sellepärast vist vool laksab pähe.

Ütleme nii ,et tehnilised probleemid auto elektrisüsteemis kui katkestajana kirja lähen.
Sander Gryn
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas Sander Gryn »

:(
Pole midagi parata kui ma sõita ei oska!!!!!
:(
Peale esimest katset sõidurütm täitsa kadunud!!!
SS1-Sõitsin rajalt välja ja jäin VÕPSIKUSSE KINNI+Parem esiratas vist alt ära:(
SS2-Sõitsin kaljult alla ja kadusid ära nii KOLMAS kui VIIES käik+ Parem esiratas jälle kadunud!!!! :(
SS3-Kohtusin MÜÜRIGA, autu jäi enam-vähem tervex :)
SS4-Kaardilugejal NÄRVID täitsa läbi :D :D ...Karjub koguaeg ``Slow Down``
SS5-Olex võinud tunduvalt paremini minna!!!
SS6-2 Pealtvaatajat said Raskelt vigastada...:(Lähen neid homme haiglasse vaatama ja loodan, et nad andestavad mulle.
Lõpetuseks: Meeskond ootas rohkemat minust ja naad plaanivad autot täiustada. Ise Ralliga rahule ei jäänud :(
PS: Enne teisele katsele minekut kadus Peugeot´i tiimis elekter ära ja vaevu jõutsime katsele :(
Läbirääkimised käivad uue kaardilugeja värbamise üle :)
Närvihaigega ei saa ju RALLIT SÕITA :(
Nyyd siis Tuju Parandama!!! :D :D :D
Peugeot Sport
www.peugeot-sport.com Burn in Hell f.....g Peugeot, no more!!
kiilakass
Kontakt:

teil oli siis kah elektriprobleemid mitte ainult Ignisel...
Milor

Postitus Postitas Milor »

Meil oli lõbus 8) . Pingeid ei olnud ja tervis taastub kenasti järgmiseks ralliks.
SS2 ja SS3 olime natuke ülemeelikud st. kaardilugeja vaatas rohkem tüdrukuid kui rada ja tagatippu veel kommenteeris neid ... :roll: . Ma ei suutnud naeru hoida ega rajale pühenduda vaid tahtsin neid veelgi lähemalt kaeda. Seega üks katus ja üks metsapeatus. :oops:
Mehhanikute etteasteajal sai ta mult pisut sugeda ning ülejäänud SS-id olime jällegi pühendunud rajale.
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

See on jama jah,kui paarimees hakkab juba pilooti õpetama....minu oma sai vist kriitikas aru ja me proovime veel järgmisel rallil koostööd teha,aga kui ta jälle kukub karjuma minu pihta,siis võtame uue...
Ei tea mis jama on,aga juba mitmendat rallit jookseb mäng kokku...ja see teeb närviliseks...
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

Tervitused kõigile. Kellegile ei läinud hästi või ? Krusa sõidusstiili järgi oleks tulnud talle enne panna alkomeeter nina alla. Sõidust endast. Renault sai ennast liikuma täpselt niipalju kui lõpu protokollis näha on. Esimeselt ringilt tulles oli meeskond rahul. Ja teiselt ringilt oli meeskond rahul vanameistri Strike esitlusega. Üldiselt võib öelda, et ralli läks nagu läks ja apsakaid tuli sisse. Oleme meelestatud hetkel Soome peale, kuhu on oodata rekordarv pealtvaatajaid ja ka osalejaid. Soovin kõigile parimat Soomes ja loodan, et meeskond leiab ylesse autol kiiruse piiraja, kui Soome on ralli kus gaasi peadaalilt jala tõstmine võrdub kaotusega. Keegi ei taha kaotada :-)
ardc
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas ardc »

Läksime rajale "kes aeglaselt sõuab see kaugele jõuab" peale esimesi katseid tundus, et oleme leidnud päris hea rütmi ja tempo.

Ühtegi paha sõna kõik kuidagi klappis ja oli hea sõita. SS5 siiski oli üks apsakas kus riivasime puud, kuid õnneks kõik jäi terveks.

Tänud meeskonnale auto hea ettevalmistuse eest ja loodame soomes väheke konkurentsi pakkuda ja alates saksast soovime hakata taotlema rallilt rohkem punkte kui 1 :lol:

Meeskond on pakkinud asjad ja liigume Soome poole :lol:

Edu
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Tervitusi ka Fiati teami poolt!!!!!!!Endal läx ralli nii ja naa.............
Kuna mu meeskonnakaaslane Krusa puhus enne starti kolm alkomeetrit nii vigasex,et pole neid võimalik enam parandada :partyman: :drinkers: ,siis sain meeskonna pealikutelt karmi käsu:tuua koju punkte võimlikult palju)Läxin starti taktikaga mida võix nimetada kahe sõnaga: KINDLA PEALE :D :D :D Aga paraku pole kõik kuld mis hiilgab.
SS1:Jäin rahule
SS2:Kah polnud viga
SS3:Pole ka nurisemisex põhjust
Esimesel ringil jäin oma esitlusega rahule.Igal katsel jäi umbes kolme sekine varu,aga kuskil apsakaid ei teinud
SS4:Ka kindlapeale sõidetud
SS5:Enne teist splitti põrutasin külg ees kaljudesse:mootor ja käigukast matsuga kohe sitaaugus :( :( :( Olgem ausad,vedas et nii vähe veel lutti sain :lol: :lol: :lol:
SS6:Poole katse peal oli kõik veel viimase peal.Katse kõik sitemad kohad olid praktiliselt läbitud kui.............enne silda tõusul parem viieses kurvis helises telefon,mille peale käis jõnx kätest läbi ja põrutasin pervest alla
Kokkuvõttes polud väga viga,ex ikka juhtub.Ei tea ju kuidas kella21.00 meestel läx?????Igatahes poodium olex ju ülikõva,mida küll on raske uskuda-

Alates Soomest hakkan sõitma kõrvaklappidega,et polex segavaid faktoreid ja nii keskenduda ka vist parem!!!!!!!!!!
Edu kõigile Soomes
kiilakass
Kontakt:

heh mõned sõidavad juba soome treeningutele.ma lähen joon ikka kõigepealt maani täis ,sest ega seal soomes põtradele alla ei taha ju jääda ja kes teab mida nad veel raja ääres teha võivad...
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Sai siis ka eile kaasa sõidetud Argentina ralli.
Puldi võtsin kätte täpselt 30 min enne rallit ja polnud harjutanud.
Seega mingi 10 min per katset enne rallit pole just teab mis pikk treenimis aeg.
Sellest ka nii kehv tulemus. Kui SS2 ja SS3 sai nö 0 trenniga suht ok läbitud siis SS1 sai eksitud mõlemal korral samas kohas ning teisel läbimisel purunes käigukast ning ülekanne ja kiirus oli suht 0.

Ehk suudan ikka aidata Renoole kasvõi ühegi punkti.
See oleks abiks ikka ma arvan.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Vasta