ERC Auto24 Rally Estonia 2016 eelinfo
Moderaator: Jaanus
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: ERC Auto24 Rally Estonia 2016 eelinfo
renxrw kirjutas:Mis Pärn tegi treilalt maha sõites avarii vä ?

Juttude järgi ka Tlustak ja Suarez pole stardis.
Mõni foorumlane kes services käinud oskab äkki kommenteerida, on kohal või mitte?
-
- Diagnoos: rallisõltlane
võimas ralli tuleb 40 autoga, hullem kui Saaremaa rahvasprint
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
no ma ei või
huvitav palju neid viimaseks päevaks üldse alles on

huvitav palju neid viimaseks päevaks üldse alles on
-
- I järgu kommentaator
Kui midagi ei muutu,siis minul jääb kahjuks see viimaseks aastaks.Eelmine aasta juba oli see asi seal kole passimine. Aastas korra tuleb seal pool Eestis ära käia,tuleb valida selle asemel siis Tartu ralli
Raskel ajal on rahvaralli ka ralli!
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Mis te virisete. Minumeelest senimaani parim stardinimekiri. Pikkus pole oluline, kövadus on oluline. Ma parema meelega vaatan 40 autot, kellest 30 on väga kiired kui vaatan 90 masinat, kellest 10 on väga kiired ja head vaadata:)-timtim kirjutas:Kui midagi ei muutu,siis minul jääb kahjuks see viimaseks aastaks.Eelmine aasta juba oli see asi seal kole passimine. Aastas korra tuleb seal pool Eestis ära käia,tuleb valida selle asemel siis Tartu ralli
Ralli! Ja kõik muu ununeb...
-
Kus sa 30 kiiret sõitjat näed? Mina leian heal juhul 15-16 kiiret sõitjat sellest nimekirjast. Aava idee 'teeme katse ajal ühe vinge kontserdi kah Getter Jaaniga' ei ole ju normaalne ja kohane rallile. Tilu-lilu jäägu sinna tartu lauluväljakule. Loodetavasti viimane aasta sellist üritust (Korraliku rallifännina olen muidugi kohal, aga pettunud
)

-
- Rallifoorum 24/7
Keegi ei käsi sinna tilulilule minna, Getter on RE reklaamnägu, suht savi kas ta esineb seal alakülas või mitte, suht pointless koht minuarust. terve pee täis n.ö. rallifänne, vaadata põhimõtteliselt üks trampa kus enamus hoo niigi maha pidurdavad ja üks sirge. Huvitav kas see lisa kõrgendus oli recce ajal ka sees või paigaldatakse alles täna (mis oleks korralik sigadus).
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
+1bluuford kirjutas:Mis te virisete. Minumeelest senimaani parim stardinimekiri. Pikkus pole oluline, kövadus on oluline. Ma parema meelega vaatan 40 autot, kellest 30 on väga kiired kui vaatan 90 masinat, kellest 10 on väga kiired ja head vaadata:)-timtim kirjutas:Kui midagi ei muutu,siis minul jääb kahjuks see viimaseks aastaks.Eelmine aasta juba oli see asi seal kole passimine. Aastas korra tuleb seal pool Eestis ära käia,tuleb valida selle asemel siis Tartu ralli
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- I järgu kommentaator
Stardinimekiri on hea tõesti. Aga peab ka arvestama sellega, et numbri all 1 stardib Poola ralli WRC2 klassi 8. kohaga lõpetanud mees. Võib ju oletada, kui palju kiiremaid mehi veel eksisteerib.bluuford kirjutas:Mis te virisete. Minumeelest senimaani parim stardinimekiri. Pikkus pole oluline, kövadus on oluline. Ma parema meelega vaatan 40 autot, kellest 30 on väga kiired kui vaatan 90 masinat, kellest 10 on väga kiired ja head vaadata:)-timtim kirjutas:Kui midagi ei muutu,siis minul jääb kahjuks see viimaseks aastaks.Eelmine aasta juba oli see asi seal kole passimine. Aastas korra tuleb seal pool Eestis ära käia,tuleb valida selle asemel siis Tartu ralli
Maasikas on asja juures justkui puudu. Ei õnnestunud meelitada Eestist (Tänak/Kruuda) ega ka välismaalt. Open klassi idee oli hea, aga selle klassi entry list räägib enda eest. Kõrvalt on muidugi hea kobiseda nagu ikka, aga midagi tuleks suurel pildil muuta.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
MüüdudRebane kirjutas:Müüa kaks piletit 30.- Tartus. 539kolmkolm009
Paljudel sõitjatel jääb asi ka puhtalt raha taha kinni, et ei osaleta. Pole mujal ka olukord nii roosiline kui arvata võiks.
-
kui pidada silmas openit siis 1080euri osavõtumaks pole just väikeblizzard kirjutas:Paljudel sõitjatel jääb asi ka puhtalt raha taha kinni, et ei osaleta. Pole mujal ka olukord nii roosiline kui arvata võiks.
-
- I järgu kommentaator
Ega korraldajal pole midagi muuta. Tehasetiimid (skoda ja peugeot) loobusid ERC sarjast ja osalevad see aasta wrc 2-s.
Jääb loota, et järgmine aasta on nad tagasi ja võib-olla lisaks hyundai r5-ga.
Lisaks muidugi see, et meie kiiremad mehed leiaksid ikkagi ka võimalusi startida.
Jääb loota, et järgmine aasta on nad tagasi ja võib-olla lisaks hyundai r5-ga.
Lisaks muidugi see, et meie kiiremad mehed leiaksid ikkagi ka võimalusi startida.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ons see siis õige, et Pärn ei stardi. Ning mis põhjusel.
Ma olen vist midagi maha maganud. Aga mis point nendel japsidel seal Tommy meeskonnas on? Kas nendes võivad tulla Toyota piloodid?
Ma olen vist midagi maha maganud. Aga mis point nendel japsidel seal Tommy meeskonnas on? Kas nendes võivad tulla Toyota piloodid?
Man and machine against mother nature!!!
-
- I järgu kommentaator
Siin stardinimekiri kvalifikatsioonikatsele.Kolin kirjutas:Ons see siis õige, et Pärn ei stardi. Ning mis põhjusel
http://rallyestonia.com/wp-content/uplo ... 072016.pdf
Pärn,Tlustak,Suarez,Nivette puudu.