Või Ott ei eksi.calderon kirjutas:homseks jääb ca 10 min vahet kui just Linari ei eksi kuskil
Rally Guanajuato Mexico 2014 DAY2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Guanajuato Mexico 2014 DAY2
calderon kirjutas:homseks jääb ca 10 min vahet kui just Linari ei eksi kuskil
Kui Tänak surub ja Linari paneb samamoodi, ca 6s/km kaotust Otile, siis peaks kuskil 8-9min kääma viimaseks päevaks.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Tehnikaspordis ma matemaatikat ei usaldaDivine kirjutas:calderon kirjutas:homseks jääb ca 10 min vahet kui just Linari ei eksi kuskil
Kui Tänak surub ja Linari paneb samamoodi, ca 6s/km kaotust Otile, siis peaks kuskil 8-9min kääma viimaseks päevaks.
calderon kirjutas:Tehnikaspordis ma matemaatikat ei usaldaDivine kirjutas:calderon kirjutas:homseks jääb ca 10 min vahet kui just Linari ei eksi kuskil

-
- I järgu kommentaator
Mina jälle usun, et tehnikaspordis peab rohkem kui kuskil mujal spordis usaldama matemaatikat ja muid täpisteadusicalderon kirjutas:Tehnikaspordis ma matemaatikat ei usaldaDivine kirjutas:calderon kirjutas:homseks jääb ca 10 min vahet kui just Linari ei eksi kuskil

Kurja, Ottil läheb väga raskeks 3. koha püüdmine, loodame parimat.
blizzard kirjutas:Mia nimi ka tagasi peale esipampri vahetust
Kuradi ilus foto on saanud.
Kui Ott see katse vigu ei tee, siis peaks Atkole mütsi pähe tõmbama.
-
- Rallifoorum 24/7
teine on olemas(Jan) kirjutas:Protasovil esimest spliti ei ole
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Ja teine split juba olemas!(Jan) kirjutas:Protasovil esimest spliti ei ole
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ma ei saa aru, mida see Atko seal ees teeb? Kaotab ka Guerrale...Ei ole ju see Hyundai nii vilets.
Ei taha küll liigset OT, kuid kud purunenud kumm võib tuuva võimalused suguhaigustele või soovimatule järeltulijaatele. Autodel on ikka rehvid all.viplala kirjutas:Ei tahaks kellegile halba siin nõiduda, aga üks prunenud kumm Linaril annaks selle võimaluse ehk.Melka kirjutas:Minu matemaatika järgi on võimalik Linari püüda aga Rendinat mitte, arvestades selle pika katse aegade võrdlust (sek/km kaotust, mis oli üle 6 sekundi, mis on omakorda ikka ulmeliselt suur vahe).

Atko pühib teed lahtisest kruusast puhtaks.aix kirjutas:Ma ei saa aru, mida see Atko seal ees teeb? Kaotab ka Guerrale...Ei ole ju see Hyundai nii vilets.
Viimati muutis Timur_P, 09 Mär 2014, 00:17, muudetud 1 kord kokku.
Atko:
Few quick changes for this stage...unfortunately in the wrong direction
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Atkinson: We made some setup changes and I could not push at all, it was too dangerous to take any risks. We had to try something this afternoon, unfortunately it was in the wrong direction.aix kirjutas:Ma ei saa aru, mida see Atko seal ees teeb? Kaotab ka Guerrale...Ei ole ju see Hyundai nii vilets.