Norra ralli 2009 II päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Mille järgi mõõta andekust? Subjektiivselt siis on igal meist omad skaalad. Sellega ei jõua väga kaugele ning tulemused ei ole võrreldavad. Selleks on välja mõeldud juba ammu ammu (vana kreeka olümpia näiteks) võistlemine kui selline ning vastavalt võistlustel saavutatud tulemustele siis kohad. Üldiselt on nii, et mida kõrgem koht seda kiirem/parem/andekam. Aasta kokkuvõttes saab pidada ka arvestust - nii antakse välja maailmameistri tiitleid.kajakas1 kirjutas:
Aga minul on piinlik sinu kommentaari lugeda. Kui ei saanud aru, mis ma öelda tahtsin siis....siis võiks vähemalt küsida. Ma ei saandki aru, et kumba ma nüüd sinu arust maha tegin, Bosset või MM-i aga ok. Vähemasti minu jaoks maksab "realiseerimata potentsiaal" mootorispordis väga palju. Ma loodan, et sa suudad järgmise küsimuse allteksti ära tabada mitte nagu eelmine kord. Kas Toivoneni auks Race of Championsi korraldamine ja selle võitajle tema nimelise memoriaalkarika andmine iga aasta, on Toivonenile "vägisi loorberite kaela toppimine" ja tema "saavutuste naeruvääristamine?"
...
ütleme nii, et mul pole piisavalt aega, et sellega lõpuni jaurata.
Lühidalt - Toivonenil oli potentsiaali mis jäi realiseerimata. Sõitis mees tõesti kiiresti kuni end surnuks sõitis. Kahjuks. Tema kaudne "süü" minu silmis on ka vaatemängulise B rühma lõpp.
Võtame lühidalt kokku - (mootori)sportlased on tänapäeva gladiaatorid kes mängivad suuremal või vähemal määral tervise ja eludega. Kellelgi veab ja kellelgi mitte. Kellel on taganttuul ja kellel rikkam isa. Life is a bitch...
Henningult põhjad! Petteril mootoriprobeemid
Viimati muutis valmacher, 14 Veebr 2009, 14:40, muudetud 1 kord kokku.
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]