WRC4 & WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Heix
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Strike kirjutas:Eile jah mõtlesin niisama korra, et vaatan netti kes seal on ja kas olen täitsa roostes juba või ei.
Tuleb tunnistada, et Heixi väga heade aegade vastu ilma trennita ei saa kuid meeletut kaotust õnneks polnud.
Peaasi, et fun oli sõita :D
Fun oli igaljuhul ja eks ma üritan oma eelmise wrc hooaja kohta parandada ;)
PiltCitroën Sport
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Heix kirjutas:
Strike kirjutas:Eile jah mõtlesin niisama korra, et vaatan netti kes seal on ja kas olen täitsa roostes juba või ei.
Tuleb tunnistada, et Heixi väga heade aegade vastu ilma trennita ei saa kuid meeletut kaotust õnneks polnud.
Peaasi, et fun oli sõita :D
Fun oli igaljuhul ja eks ma üritan oma eelmise wrc hooaja kohta parandada ;)
Loodan, et see sul õnnestub sest eilseid aegu vaadata oled sa kindlasti üks poodiumi ja võidu soosikutest. Edu Türgis. Ehk kui aega saan hüppan ka kolmap niisama just for fun läbi ja sõidan teiega koos.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Milor

Postitus Postitas Milor »

Türgist tundub üks hooaja tipp võistlusi tulema. Kui mu info mind ei peta, siis 5-8 matsi sõidavad ühte aega st. tuleb kümnendike ja sajandike mäng. Üks vale pidurdus ja poodiumiga nägemist @ irw.
Isiklik eesmärk on oma teise stardiga esikümnesse jõuda ja kui eriti veab, siis ka punkti kohale kobistada.
Strike kirjutas:
Milor kirjutas: Samas on ka Strikel õigus, et üks mees võidab liiga palju, kuid ... irw, meie ise ju anname talle need võidud.
Kus sa lugesid välja lause üks mees võidab liiga palju? Ka mina kui veel aktiivselt osalesin võitsin palju rallisi. See pole üldse määrav pallju või vähe võidad. Oluline on omada häid konkurente ja siis neid ausas võitluses võita.
Mis Teil viga on? Närvid läbi juba? Sorry, kui ei mõista end väljendada, kuid pigem oli see mõeldud üleskutsena, käimas oleval hooajal võistlejatele, et teeme mehe elu kibedamaks.
Pisike huumor ja mehed juba tagajalgadel.
Strike
Moderaator
Moderaator

Milor kirjutas:Mis Teil viga on? Närvid läbi juba? Sorry, kui ei mõista end väljendada, kuid pigem oli see mõeldud üleskutsena, käimas oleval hooajal võistlejatele, et teeme mehe elu kibedamaks.
Pisike huumor ja mehed juba tagajalgadel.
Milor mind ei saa selline asi kohe üldse mitte tagajalgadele :) MA selles süsteemis koos veel mõne sõitjaga üks kogenumaid ning ei suuda mind vist siin enam ärrituda pea miski. Su idee, et tehke sõitjad Burnsi võitudejadale lõpp ja elu kibedamaks väga õige. Loodetvaasti suudab juba keegi Türgis alistada Burnsi kuigi ega ta seda kergelt kindlasti ära ei anna.

Milorile veel nii palju, et aastaid tagasi kui tuli mäng WRC2 mõtlesime siin väikse ringiga, et võiks ju meistrikaid sõitma hakata.
See idee sai toeks mänguga WRC 3 ning eelnevad 5 hooaega olen mina koos Sparcoga seda võistlust vedanud.
Sellel aastal loobusin sõitmast ning andsin teatepulga edasi teistele kiiretele sõitjatele ning heameel on näha, et meistrikatel osalejate arv on sellel aastal suur.
Loodetavasti püsib see hooaja lõpuni nii.

Nagu ma vanasti ütlesin kõigile edu ralliks ning Flat-Out.
Kes teab ehk kunagi kohtume taas ralliradadel, et tõsiselt taas mõõtu võtta.

Edu kõigile osalejatele,
Strike

Michael Park R.I.P
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

a nag ma praegu aru saan siis mõne arust burns ei võida ausalt ja see et mees ütleb et teeb trenni ja võidab see on ju hea
Strike
Moderaator
Moderaator

kiilakass kirjutas:a nag ma praegu aru saan siis mõne arust burns ei võida ausalt ja see et mees ütleb et teeb trenni ja võidab see on ju hea
Sa ikka totaalselt millestki valesti aru saanud :):)
Kuidas see oleks võimalik netis, et ei võistle ausalt? Vaevalt ,et kellegil isegi sellist mõtet tulnud on, et Burns ei võitle ausalt. Loomulikult ta teeb seda ning võidab tänu heale trennile. Müts maha mehe ees kes viicib trennida nii palju.
Nagu öeldakse: raske treeningutel, kerge lahingus.

Michael Park R.I.P
kiilakass
Kontakt:

[/quote]Kus sa lugesid välja lause üks mees võidab liiga palju? Ka mina kui veel aktiivselt osalesin võitsin palju rallisi. See pole üldse määrav pallju või vähe võidad. Oluline on omada häid konkurente ja siis neid ausas võitluses võita.[/quote]

Ma ei tea mida sa ütled viimase lause viimase poolega...
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Milor

RFMilor stardib teises voorus e. 22:00.

Ja nüüd tarkusetera esikuuikule: "Mida aeglasemalt sa kivist mõõdud, seda tõenäolisem, et sa ei põrka kiviga kokku!".
Mõelge sellele. Sõitke kindlalt ja rahulikult ning te jõuate korraliku ehk terve autoga finišisse.
Strike
Moderaator
Moderaator

kiilakass kirjutas: See pole üldse määrav pallju või vähe võidad. Oluline on omada häid konkurente ja siis neid ausas võitluses võita.
Ma ei tea mida sa ütled viimase lause viimase poolega...[/quote]
Sellega tahtsingi öelda, et ausas võitluses mida nett kahtlemata on võita ning omada häid konkurente teeb ka kogu selle võidurõõmu ning sõitmise palju nauditavamaks.
Mõistad??

Michael Park R.I.P
kiilakass
Kontakt:

Olgu peale, vot sellega olen nõus ja nüüd võiks siis sellele teemale kriipsu alla tõmmata kui kellelgi veel midagi öelda pole...
ardc
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas ardc »

[quote="Milor"]Isiklik eesmärk on oma teise stardiga esikümnesse jõuda ja kui eriti veab, siis ka punkti kohale kobistada.

:D nu siis pead minust ka jagu saama :D mul sama üritus. Pole veel niikõrgele saanud kui 10 hulka :lol: aga homme proovin ehk .... seekord, aga punktikohta saada veel nõksa liiast loota mul :( aga ega see ka tulemata jää :D :D :D
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

irw oleks siin kihlveokontor,siis ma paneks 90% Milorile,et ta lõpetab homme poodiumil...
Eile sai kiigatud tegijate aegu,kes parasjagu sees olid,suht ühte auku sõidetakse...esimese 7-8 vahel tuleb kümnendike mäng.Ise veel kahjuks sinnamaani ei küüni,aga ehk õnnestub homseks veel veidi lihvida ja saaks ka 10-da koha konkurentsis kaasarääkida...pealehakkamine pidavat ka pool võitu olema...l
Milor

:lol: alk valetab! Ärge kuulake teda! :)
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas andro »

Loodan seekord ise ka kahte punkti saada :), trenni ajad on täitsa tipp topp aga õige ralli ajal kipub ikka väike närv sisse tulema ja tänu sellele ka vead, katsun täna veel oma aegu parandada, et homme hästi esineda :D

Edu!!!
kiilakass
Kontakt:

ou kas alk või milor kumb teist tehnilisem oli
Milor

kiilakass kirjutas:ou kas alk või milor kumb teist tehnilisem oli
Alk - ta kardab kiirusi. :wink:
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Milor kirjutas:
kiilakass kirjutas:ou kas alk või milor kumb teist tehnilisem oli
Alk - ta kardab kiirusi. :wink:
irw ma demonstreerin oma tehnikat kõigeenam kõksugu kivide ja kändude otsas :lol:
kiilakass
Kontakt:

:) :) :D :D

täna jõle vaikne siin
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Ahhoi kõigile!
Tohutult suur tööhulk on mu peale kukkunud, isegi magada ei ole vahel aega. Mängu katsusin viimati eelmine neljapäev, seega tehke omad järeldused. Vaadates siin teie komme, siis üritan oma Fiatiga kuidagi tempos töristada.
Õhtul Türgis kohtume :)

PS.Burns, kas sa tõesti enam ei suhtle ja kas Haapsalu talvelaager ikka toimub?
Milor

Burns, saa üle ja tule tagasi foorumisse!
Olen küll nati hiljaks jäänud, kuid hädasti oleks vaja teada sinu rekordaegu. (irw) Luureagentuuri poolt esitatud aegadega sa seekord lihtsalt ning kindlapeale sõita ei saa ja seda kahel põhjusel.
1. Kindlapeale sõites pead sa pidevalt tahavaatepeeglitesse passima.
2. Kes ei riski see ei joo šampust.

Kui nüüd miskit jälle valesti läks, siis palun ärge kurjustage/solvuge kohe. Lihtsalt minu huumorimeel on selline "must".
Vasta