saatsin ka oma ajad ning tuleb leppida esimest korda trahvi sekunditegaStrike kirjutas:Huvitav kas keegi sõidab ajad veel hiljem ka ära ?
Vaatan, et peale ss1 on päris tihe andmine.
WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Peale SS2 on seis liidrite osas ikka väga tihe. Liidreid lahutab vaid 0,04 uhhhhh! Sellist andmist pole kaua olnud. Aix hoiab ka sellel aastal Fordi lippu kõrgel Korsikal. Sai ju eelmine aasta selle sama autoga Korsikal võidetud ja tean täpselt kui hea see sellistel teedel on.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
Mis sa ikka seda kratsid. Pole ju veel midagi hullu. SS3 läks kuidagi kehvalt Fordi meestel, kuigi eramees Tarmo oli Fordiga täitsa korraliku ajaga finishis.ants kints kirjutas:No sellised kohad katsetel panevad mind küll kukalt kratsima ....
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Ma küll pole selle WRC4 asjaga seotud aga tahtsin lihtsalt öelda et kontois ma istuma ei pea, ilm on ilus ja istun täitsa vabatahtlikult toas.Strike kirjutas:Kas ma olen tõesti ainus kes sellise ilmaga peab kontoris istuma?
Vaatan, et siin kuidagi eriti vaikseks jäänud ja keegi ei kirjuta eriti midagi. Tundub, et päike ja soojad ilmad on oma töö teinud.

gaas on endiselt laiffi
Nju minu pärast ära Hispaanias muretse. Ma lihtsalt Corsikaks tegin veic trenni ja vaatasin kas ma olen endiselt vormis või on minu hiilgeajad juba möödas.Burns kirjutas:Jama lugu, Prantsusmaal trenni ei teinud ja nüüd ei suudagi esikolmikus püsida. Hispaaniat peab ikka sutsu tõsisemalt võtma, sest meistriks tulla on täitsa reaalne. Kuigi sellel rallil annan ma Sparcole ja Strikele kõvasti punktidega tagasi.
Tundub, et kõik pole veel kadunud.
Arvan, et vb isegi Hispaanias ei jõua osaleda, kuigi kui vähegi saan siis ikkagi sõidan. Meistriks tulijas ma arvan tegelikult enam kõigil kahtlusi pole. See oled Sina. Sa oled vist peaaegu ainus kes on kõik rallid kaasa sõitnud see hooaeg ja stabiilselt olnud punktidel. Edu.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Jah, aitäh heade soovide eest!!! Aga ma isiklikult endale enne Austraalia ralli lõppu võidupärga veel kaela ei riputaks. Sest Sparcoga ei ole veel punktivahe sugugi turvaline. Aga loomuliklt oleneb kõik ka sellest, kui tõsiselt ma kahte järele jäänud rallit võtan.Strike kirjutas:Nju minu pärast ära Hispaanias muretse. Ma lihtsalt Corsikaks tegin veic trenni ja vaatasin kas ma olen endiselt vormis või on minu hiilgeajad juba möödas.Burns kirjutas:Jama lugu, Prantsusmaal trenni ei teinud ja nüüd ei suudagi esikolmikus püsida. Hispaaniat peab ikka sutsu tõsisemalt võtma, sest meistriks tulla on täitsa reaalne. Kuigi sellel rallil annan ma Sparcole ja Strikele kõvasti punktidega tagasi.
Tundub, et kõik pole veel kadunud.
Arvan, et vb isegi Hispaanias ei jõua osaleda, kuigi kui vähegi saan siis ikkagi sõidan. Meistriks tulijas ma arvan tegelikult enam kõigil kahtlusi pole. See oled Sina. Sa oled vist peaaegu ainus kes on kõik rallid kaasa sõitnud see hooaeg ja stabiilselt olnud punktidel. Edu.
-
- III järgu kommentaator
-
- III järgu kommentaator
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Sama siin, võtan järele jäänud kahte rallit ülima tõsidusega, sest tahaks seal ikka esikolmikusse pääseda.ants kints kirjutas:No nüüd on küll asi pahasti. Minu ettepanek on järgmiseks ralliks panna Fordi punktidel sõitma Tarmo (juhul kui ta nõus on)... tundub et suvine palavus ei tule mulle kasuks. Suure tõenäosusega alustan teste Austraalias, kus hakkan püüdma esikohta. Ootan suure juhi ja õpetaja Aix-i nõusolekut.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Leping on sul hooaja lõpuni, millest tuleb kinni pidada. Ühe tagasihoidliku tulemuse pärast pole veel mõtet loobumismõtteid mõlgutada. Minu pärast võiksid ikka edasi lasta. olen kindel, et hispaanias oled sa must kiirem.ants kints kirjutas:No nüüd on küll asi pahasti. Minu ettepanek on järgmiseks ralliks panna Fordi punktidel sõitma Tarmo (juhul kui ta nõus on)... tundub et suvine palavus ei tule mulle kasuks. Suure tõenäosusega alustan teste Austraalias, kus hakkan püüdma esikohta. Ootan suure juhi ja õpetaja Aix-i nõusolekut.
Aga kui see on sinu soov, et Tarmo sinu asemel sõidab, siis olgu sinu soov seaduseks

-
- III järgu kommentaator
Küsimus ei ole tagasihoidlikus tulemuses, neid on mul ennegi olnud. Lihtsalt olen veel loetud päevad eestis ja lahkun siis mõneks ajaks. Järgmise nädala lõpuks on vaja saata mul nii hispaania kui ka austraalia ajad. Selle ajaga ei jõua ma teab mis teste teha. Ei taha meeskonda alt vedada, sellepärast pakungi välja Fordi erasõitja, kes on näidanud head kiirust.aix kirjutas:Ühe tagasihoidliku tulemuse pärast pole veel mõtet loobumismõtteid mõlgutada.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ayh selle pärast. Mina mõtlesin, et ei viitsi enam. Olen ikka jobu küll. Kui tegemist on perekondlike probleemidega, siis loomulikult võib Tarmo asendada.ants kints kirjutas:Küsimus ei ole tagasihoidlikus tulemuses, neid on mul ennegi olnud. Lihtsalt olen veel loetud päevad eestis ja lahkun siis mõneks ajaks. Järgmise nädala lõpuks on vaja saata mul nii hispaania kui ka austraalia ajad. Selle ajaga ei jõua ma teab mis teste teha. Ei taha meeskonda alt vedada, sellepärast pakungi välja Fordi erasõitja, kes on näidanud head kiirust.aix kirjutas:Ühe tagasihoidliku tulemuse pärast pole veel mõtet loobumismõtteid mõlgutada.
-
- III järgu kommentaator
San Remo punktid ja kõik muu täna õhtul. Vabandust viivituse pärast. Lihtsalt pole aega.
Korsikal siis nägi esikolmik välja: 1.Strike, 2.Sparco, 3.Aix.
Aix oleks olnud sellel rallil kindel võitja soosik ja nii see tunduski, et on, kuid SS3 juhtus Fordi piloodil midagi masinaga ja kaotas seal palju aega.
Nüüd ei jää muud üle Aixil kui Kataloonias viga parandada ja võtta hooaja esimene võit.
Edu kõigile testimisel ja kui vähegi aega siis "töristan" ise ka Kataloonia läbi.
Korsikal siis nägi esikolmik välja: 1.Strike, 2.Sparco, 3.Aix.
Aix oleks olnud sellel rallil kindel võitja soosik ja nii see tunduski, et on, kuid SS3 juhtus Fordi piloodil midagi masinaga ja kaotas seal palju aega.
Nüüd ei jää muud üle Aixil kui Kataloonias viga parandada ja võtta hooaja esimene võit.
Edu kõigile testimisel ja kui vähegi aega siis "töristan" ise ka Kataloonia läbi.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P