WRC4 & WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Burns kirjutas:Te olete kõik nii õelad mu vastu :( :(
Ei leia, et sinu vastu õelad ollakse. Pigem võib mõnest sinu kommentaarist irooniat välja lugeda. Ala Türgi mul peas lihtsalt pean veel mõne koha selgeks õppima, et u jälle võita.
Nii see ka päris ei lähe.
Hoia ikka konkurente, sest vahel üleolev suhtumine viib lõpuks selleni, et osad konkurendid loobuvad üldse sõitmast.
Arvan, et ma pole ainus kes nii mõtleb aga lihtsalt arvasin, et seda oleks parem teada enne kui asi hakkab sinna poole liikuma.
Rohkem sõbralikust ja ka kiitusi aeglasematele ning lootyust, et ka nemad võidavad veel see hooaeg mõne ralli või kasvõi katse.

Ma küll ei osale enam ise kui kui veel sõitsin ja nö tipus olin siis mäletan küll, et julgustasin kõiki ja aitasin kui vaja oli ning ei kiidelnud oma tulemustega.
Iga ühel tuleb see välja just nii hästi nagu ta seda oskab ja kellel paremin võiks aidata neid kellel see nii hästi välja ei tule.

No hard feelings.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
kiilakass
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

ma ei tea kuidas teie arvate aga mul tundub et see õeluseuss on fiati ja igniste vahel sest seal ikka väga kõva konkurents
Burns

Postitus Postitas Burns »

kiilakass kirjutas:milor ma arvan et sa oled seal tipu konkurentsis sest netis sõidad sa vägagi kiiresti ja enda arvates ei tule sealt türgist ka midagi kuna seal tehnika värk ja mul see sõidu tehnika kohe üldse ei istu ja kas keegi on tähele pannud et jwrc auto seeria nr on samasugused nagu soomes soomlastel
Mulle jälle selline tehniline ralli meeldib, täpselt minu maitse. Kui keegi mäletab WRC II oli Küpros jube pusimine, siis see oli üks minu lemmikutest. Mida mäng edasi, on aga see Küpros nii krdi kiireks aetud, mida ta aga tegelikult pole.
Diagnoos- Rallisõltlane
Riho
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas Riho »

Ei tea kas see "õeluseuss" on ikka olemas.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

kiilakass kirjutas:ma ei tea kuidas teie arvate aga mul tundub et see õeluseuss on fiati ja igniste vahel sest seal ikka väga kõva konkurents
Kui konkurentsist rääkida, siis ainult meeskondlikult! Idividuaalselt hakkab asi käest minema, aga teoreetiliselt on kõik võimalik.
Burns

Strike kirjutas:
Burns kirjutas:Te olete kõik nii õelad mu vastu :( :(
Ei leia, et sinu vastu õelad ollakse. Pigem võib mõnest sinu kommentaarist irooniat välja lugeda. Ala Türgi mul peas lihtsalt pean veel mõne koha selgeks õppima, et u jälle võita.
Nii see ka päris ei lähe.
Hoia ikka konkurente, sest vahel üleolev suhtumine viib lõpuks selleni, et osad konkurendid loobuvad üldse sõitmast.
Arvan, et ma pole ainus kes nii mõtleb aga lihtsalt arvasin, et seda oleks parem teada enne kui asi hakkab sinna poole liikuma.
Rohkem sõbralikust ja ka kiitusi aeglasematele ning lootyust, et ka nemad võidavad veel see hooaeg mõne ralli või kasvõi katse.

No hard feelings.
Strike sa oled millestki väga valesti aru saanud. Seda, et mõnda kohta on vaja veel lihvida, siis sellega ma seda küll ei mõelnud, et "no saan selgeks ja panen jälle ralli kinni", absoluudselt mitte. Ja nõuga olen ma alati abiks olnud, kui keegi on minult midagi küsinud. Suhtlen ka n.ö.mitte avalikus foorumis sõitjatega. Ja mul ei oleks midagi selle vastu, kui keegi rallisi võidab jne...Absoluudselt mitte...Mida tihedam konkurents, seda põnevam ju kõigil. Ja halvustand ei ole ma kedagi. Lihtsalt kogu see sõitmine ongi treenimise asi. Nii, et kui me inimest ei tunne siis paluks mitte ennatlikke järeldusi teha.

NO HARD FEELINGS!!!!!!!
Diagnoos- Rallisõltlane
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

enne hooaja algust kui nägin et fiati tiimis on 2 parimat eelmisest hooajast peale strike siis jäi mul karp lahti et nag jwrc hooaeg on küll fiatidel aga etskae kõik on vägagi võrdne aga see alles hooaja algus ja maratoni lõpuni on veel palju palju maad ja harjutamine teeb meistriks
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Ei ole just õel aga Strike-i jutus on iva sees. On endalgi tekkinud see tunne, et kas on veel mõtet pingutada või mitte kuna vaevlen jupimat aega tehnika hädade küüsis. Kuid õnneks on veel tahtmist proovida.
Aga mine tea, ehk varsti see tahtmine kaob kui selline olukord kestab :?
PiltCitroën Sport
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

kiilakass kirjutas:... kas keegi on tähele pannud et jwrc auto seeria nr on samasugused nagu soomes soomlastel
Millest sa nüüd räägid???
PiltCitroën Sport
Burns

Ausalt öelda ei oskagi midagi öelda. Eks ma pea siis mõne ralli vahele jätma, et mitte sõitjaid onlinest kaotada (Strike, see oli irooniaga öeldud)
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator

Burns kirjutas:Ausalt öelda ei oskagi midagi öelda. Eks ma pea siis mõne ralli vahele jätma, et mitte sõitjaid onlinest kaotada (Strike, see oli irooniaga öeldud)
Pole mõtet ironiseerida minu kallal. Mina küll ei ole kunagi etappe vahele tänu sellele jätnud, et mul ralli võite olnud rohkem kui teistel ning, et punktiedu piisav. Ikka vahetuse konkurentsis kõige kiireima (hetkel sinu kui punktiliidri) võitmine on see kõige magusam. Seega minu peale olla tusane vms.. on väär hetkel ning lihtsalt pigem suunasin veidi mõtteid paremuse suunas tuleviku silmas pidades.
Enda näide siinkohal on see, et miks hakkasin kirjutama neid kokkuvõtteid.
Just nimelt selleks, et kõigi pingutused rallidel saaksid ära mainitud ja nad selle üle head meelt saaks tunda.
Seega mitte mingit juttugi pole rallide vahele jätmisest ning edasi Flat out.
Lihtsalt vahel on vaja selliseid kriitikanooli tuua, et kõik sama hästi edasi sujuks ning kõigi huvi püsiks.
Ja et ma sind kuidagi halvustanud vms siis sa oled mind totaalselt valesti mõistnud.
Mis mul saab selle vastu olla, et mehed kiirelt sõidavad ja vaadata kuidas mu troon kellegile teisele üle läheb oled see siis sina või keegi muu.
Mina olen alati pooldanud ausat võitlust ning kiiret sõitu ja see mis see hooaeg on sul olemas on kõik teenintult, kuid lihtalt olen kuulnud noote sõitjatelt privana, et kuidagi natuke üleolev vms ja selleks kirjutasingi, et kõik laabuks enne kui midagi muutuma hakkab.
Seega sõbrad ja ei mingeid vahele jätmise ja muid jutte.
Loodan, et mõistad mida ma silmas pidasin.

Michael Park R.I.P
ardc
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas ardc »

servus,
kuulge asi läheb juba tragikoomiliseks, nagu oleks mingi miljon-triljon-sadamiljonit vahel. tagapool ei saa kunagi minna igavaks sest alati on kuhu pürgida. ma krt pole 13 kohast ülespoole saanud ja mis siis... tähendab et tuleb veel ja veel ja veel sõita niikaua kuni saan ülespoole kas või veri kõrvast väljas, aga stiimul on olemas... nii et selle ärakadumisest ei saa juttugi olla... pigem võib stiimul Burnsil ära kaduda... :D
nii et kolmapäeval 22.00 ma platsis :D
Burns

Mõistan Strike mida sa öelda tahad. Ma ei saa sellest aru, kui kellelgi on midagi öelda olnud oleks võinud sellest mulle ka teada anda. Aga nüüd edaspidi sõidangi ainult ja foorumis käin ainult tulemusi vaatamas. Hoian oma suu kinni.
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator

Burns kirjutas:Mõistan Strike mida sa öelda tahad. Ma ei saa sellest aru, kui kellelgi on midagi öelda olnud oleks võinud sellest mulle ka teada anda. Aga nüüd edaspidi sõidangi ainult ja foorumis käin ainult tulemusi vaatamas. Hoian oma suu kinni.
Kirjutasin just Burnsile priva ka ja selgitasin olukorda. Olen kindel, et sa käid siin muul ajal ka edaspidi. Seletsin sulle seal poindi hästi ära ning see ongi asja võti.
Seega ei ole mõtet loobuda ala kommenteerimast vms..
Kõik jäägu nii nagu on see on kõigile parem.

Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Burns kirjutas:Mõistan Strike mida sa öelda tahad. Ma ei saa sellest aru, kui kellelgi on midagi öelda olnud oleks võinud sellest mulle ka teada anda. Aga nüüd edaspidi sõidangi ainult ja foorumis käin ainult tulemusi vaatamas. Hoian oma suu kinni.
See läheb juba käest.
Selleks foorum ongi, et rääkida suud puhtaks ja omavahel asju arutada. Kui keegi kedagi kritiserib või kiidab teeb meile kõigile ainult head.
Minu arust on kõik omal kohal. Kui meie kõigi ühiseid tegemisi väga südamesse võtta, siis on midagi valesti. On ju algusest peale räägitud, see kõik on lõbu ja rõõm mis reaalses elus vägagi kallis, aga virtuaalselt on lahe Solbergi autoga vastu puud lasta....
Kõigi kommid ja olemasolu on RFC-s oluline, vastasel juhul hakkame siit kõik tasapisi kaduma. See ei ole ju see mida me tahame? Või mõtlen valesti?
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Riho kirjutas:Ega midagi, tuleb lihtsalt head sõitu teha ja võit ära võtta :)
See ei saa sul kerge olema :D :D :D
Milor

Postitus Postitas Milor »

To: Burns & Strike
Pole siin just õige ütleja (nõnna noor veel siin), kuid ... sõit käib ikkagi mõisale ja kiiremad jäävad ellu. Isiklikult vaatan Burnsile alt üles ja hindan tema sõiduoskusi (või kadestan, et tal on nii palju aega treeninguteks @ IRW).
Samas on ka Strikel õigus, et üks mees võidab liiga palju, kuid ... irw, meie ise ju anname talle need võidud.
Strike
Moderaator
Moderaator

Milor kirjutas: Samas on ka Strikel õigus, et üks mees võidab liiga palju, kuid ... irw, meie ise ju anname talle need võidud.
Kus sa lugesid välja lause üks mees võidab liiga palju? Ka mina kui veel aktiivselt osalesin võitsin palju rallisi. See pole üldse määrav pallju või vähe võidad. Oluline on omada häid konkurente ja siis neid ausas võitluses võita.

Michael Park R.I.P
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Strike kirjutas:Oluline on omada häid konkurente ja siis neid ausas võitluses võita.
Seda näitas ka eilne treening, et Strike on endiselt konkurentsis mille üle on minul vääga hea meel :)
PiltCitroën Sport
Strike
Moderaator
Moderaator

Heix kirjutas:
Strike kirjutas:Oluline on omada häid konkurente ja siis neid ausas võitluses võita.
Seda näitas ka eilne treening, et Strike on endiselt konkurentsis mille üle on minul vääga hea meel :)
Eile jah mõtlesin niisama korra, et vaatan netti kes seal on ja kas olen täitsa roostes juba või ei.
Tuleb tunnistada, et Heixi väga heade aegade vastu ilma trennita ei saa kuid meeletut kaotust õnneks polnud.
Peaasi, et fun oli sõita :D

Michael Park R.I.P
Vasta