WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Oi oi ma ei tea mis nüüd küll saab. Peame midagi välja mõtlema. Näiteks võtad igal ühel Total ajast 10 sekki maha.Strike kirjutas:Tervitus kõigile.
Vabandan, kuid täna hommikul ei ilmu Walesi ralli SS1 tulemusi.
Nädalavahetusel toimunud Linnaring röövis mul kõik ööd ja päevad ja pole aega olnud keskenduda Teie saadetud aegadele. Loodan, et jõuan need üle vaadata kas täna õhtul või homme hommikul.
Paluks kergemat karistust.
Strike

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Õnnelik inimene oled kui vähegi trenni teha said. Mina isiklikult ei saanud üldse teha. Proovisin ühe korra läbi sõita ja kohe võistlus sappa.kambu kirjutas:trahvi saamisega ja ikka punktidel
kus siis ülejäänud sõitjad on?trenni sai ikka väga vähe tehtud ja ss2 teine koht
nii võib veel poodjumile tõusta
Ja usun, et ka Sparcol on sama teema.

Minul suvevaheaeg iga päev sõitsin ühe korra kõik katsed läbi.Aga kui pidi ajad ära saatma siis ei tulnud üldsegi välja eriti igas katses libisesin teelt välja.Ime et olen peale kahte katset tarmoga poodiumil,aga ütlen et sparco aix ja kambu tulevad mõõda meist ja ka erry kindlasti palju maha ei jää.Põnevust on veel palju eks homme näis mis juhtub.
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Nagu kuulsime ta oli Linnaringil. Ju vist selle pärast. Samal põhjusel hilinesid aegade ülespanek ka ju...Burns kirjutas:Ossa püha issand mis toimub????? Sellise väikse trenniga nii pikalt eest ära, see on küll uskumatu. Ja miks ei jõudnud Strike starti???
Igatahes olen praegu väga rahul aga ütleme nii, et nõmedamad katsed alles tulevad.![]()
![]()
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
-
- III järgu kommentaator
Mina ei jõudnud starti Linnaringi ettevalmistuste pärast. Unetud ööd ehitades koos teiste mehaanikutega meie meeskonna masinat võtsid kogu mu aja.Burns kirjutas:Ossa püha issand mis toimub????? Sellise väikse trenniga nii pikalt eest ära, see on küll uskumatu. Ja miks ei jõudnud Strike starti???
Igatahes olen praegu väga rahul aga ütleme nii, et nõmedamad katsed alles tulevad.![]()
![]()
Samas vaatan, et esimese kahe katsega müstiline vahe eest ära sõidetud ja nö vähese trenniga. Pole võimatu, et mõned konkurendid tahavad screenshote näha. Edu kõigile igaljuhul Walesis
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Samas vaatan, et esimese kahe katsega müstiline vahe eest ära sõidetud ja nö vähese trenniga. Pole võimatu, et mõned konkurendid tahavad screenshote näha. Edu kõigile igaljuhul Walesis[/quote]
Mina ei taha.
Mis sellest ikka paremaks või halvemaks läheb. Seda enam, et ise trenn i praktiliselt üldse ei teinud. Väikse trenniga annab sõita küll sellist aega.
Mina ei taha.
Mis sellest ikka paremaks või halvemaks läheb. Seda enam, et ise trenn i praktiliselt üldse ei teinud. Väikse trenniga annab sõita küll sellist aega.
Sinu aegu pole küll maili peale tulnud. Oled sa kindel, et saatsid need ikka ära ka eile?Tom kirjutas:Ok sõidetud. Loodaks ikka punkti saada.Muidu ralli väga aeglane (minu arust) ilma korraliku testimiseta on raske riskida ja kiiresti sõita ilma välja panematta.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Saatsin saatsin, aga ok proovin uuesti siis. Punkti tahaks ikkagi saada.Strike kirjutas:Sinu aegu pole küll maili peale tulnud. Oled sa kindel, et saatsid need ikka ära ka eile?Tom kirjutas:Ok sõidetud. Loodaks ikka punkti saada.Muidu ralli väga aeglane (minu arust) ilma korraliku testimiseta on raske riskida ja kiiresti sõita ilma välja panematta.
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!