jens kirjutas:Loodan, et Neuville võidab lõpuks tiitli ära. Kolm korda üldarvestuses teine olnud, nii et igati väljateenitud tiitel oleks lõpuks.
Aga ilmselt olen ma ainuke kogu foorumi peale, kellele selline lõpplahendus head meelt valmistaks, nii et rohkem ma sõna ei võta.
Mulle ei meeldi Neuville suhtumine, st pidev vingumine, mille puhul täheldas ta isegi, et läheb liiale, kuid puhtalt sõidu pealt hinnates pole midagi öelda, väga hästi sõidab. Ja kui hea sõit toob aasta lõpuks tiitli, tuleb tunnistada, et parim mees võitis
On,mis on,aga meite mees püsib tabelis ikkagi kolmandal kohal.Poolaasta kohta tubli tulemus.Nagu Silk siin kirjutas,siis tulebki suvepuhkus sisse võtta ja nautida Oti kodust(loodetavasti võidukat)esitust.Teisel poolel tuleb kindlasti paremaid tulemusi.Loodan siiralt!
Siit loeb välja, et rikkumine vormistati reeglite punkt 2.13 rikkumise eest ehk siis mitte selle eest, et nad kaardi maha unustasid, vaid selle eest, et nad võtsid selle kaardi Oti käest:
2.13 PROHIBITED SERVICE
The use or receipt by the crew of any manufactured materials (solid or liquid, unless supplied by the organisers), spare parts, tools or equipment other than those carried in the competing car or the presence of team personnel as defined in Art. 48.2.
Samas, nii Ott kui Martin ütlesid oma intekates, et korraldaja pidas nemad kinni ja palus kaardi edasi anda, seega võiks ju selle "unless supplied by the organizers" alla minna?
Ka just vaatasin, et sellest palju hullemaid maandumisi ju nähtud. Nagu polnudki midagi erilist.
Imelik küll, et Toyota saba nii õhku lasi üldse - eelmisest aastas justkui mälupilt, et Toyotad tahtisd just hirmsalt nina taevasse vedada oma moosiriiuliga.
mcwax kirjutas:Ka just vaatasin, et sellest palju hullemaid maandumisi ju nähtud. Nagu polnudki midagi erilist.
Imelik küll, et Toyota saba nii õhku lasi üldse - eelmisest aastas justkui mälupilt, et Toyotad tahtisd just hirmsalt nina taevasse vedada oma moosiriiuliga.
Tundub, et sellise Itaalia kruusahunnikust hüppe peal see toimib vastupidi, kuna tagaots enne hüpet nii mahasurutud, et viskab hüppest taeva poole.