Meediakriitikat
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Tsitaat SL-ist: Pärast kahte hooaega eratiimina sõitmist võitles Aava tänavuseks välja koha Suzuki tiimis ning võib istuda konkurentide sõiduvahenditega võrdsesse Suzuki Ignise ralliautosse.Olts kirjutas:Pahv hiilgab oma teadmistega automarkide vallas.
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=190839&r=3

Parem sõita, kui kahetseda...
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
TV3 uudised eesotsas toimetaja Kristjan Kalkuniga ei arvanud, et Markko Märtini siirdumine Taani turismiautode sarja ületab uudise künnist. Tõsiselt kahju ja minu meelest solvav käitumine TV3 poolt. Tunne on nagu oleks autospordi fännidele näkku sülitatud. Seevastu Kanal2 ja ETV mainised seda spordiuudistes.
Alates veebruari kuust ei ole meie majapidamises enam postimees tellitud, eelkõige tänu seal töötavale ajakirjanikule Küllike Rooväli, kes Markko maatasa tegi 2003 aastal oma alusetu juhiloa skandaaliga.
http://vana.www.postimees.ee/index.html ... number=779
Nüüd on vist aeg hakata TV3 boikoteerima? Vormel 1 ülekandeid igatahes kavatsen edaspidigi vaadata Soome MTV3 pealt, kuna Tarmo Klaar ja Toomas Vabamäe ei saavuta kahjuks kunagi seda taset mis on Oskari Saaril, Mika Salol ja Erkki Mustakaril, kes kommenteerivad sõite kohapealt.
Alates veebruari kuust ei ole meie majapidamises enam postimees tellitud, eelkõige tänu seal töötavale ajakirjanikule Küllike Rooväli, kes Markko maatasa tegi 2003 aastal oma alusetu juhiloa skandaaliga.
http://vana.www.postimees.ee/index.html ... number=779
Nüüd on vist aeg hakata TV3 boikoteerima? Vormel 1 ülekandeid igatahes kavatsen edaspidigi vaadata Soome MTV3 pealt, kuna Tarmo Klaar ja Toomas Vabamäe ei saavuta kahjuks kunagi seda taset mis on Oskari Saaril, Mika Salol ja Erkki Mustakaril, kes kommenteerivad sõite kohapealt.
Jaanus, aga kuidas mõjutab see boikot TV3? Neil minu arust üks kõik.
Ja ütleks seda, et Klaar ja Vabamägi on enda taset tõstnud, alguses oli täitsa *piip*, aga nüüd kannatab kuulata isegi.
Saari, Salo ja Mustakari pole minu arust millegiga silma jäänud. MTV3 pealt on meeles hoopis teine kommentaator.
Ja ütleks seda, et Klaar ja Vabamägi on enda taset tõstnud, alguses oli täitsa *piip*, aga nüüd kannatab kuulata isegi.
Saari, Salo ja Mustakari pole minu arust millegiga silma jäänud. MTV3 pealt on meeles hoopis teine kommentaator.
"Come on, you can see more than that"
Täitsa tipp topp tegijad need seal MTV3's. Imestama paneb, kuidas nad suudavad selliste valangutena pingelistel momentidel infot edasi andaFrank kirjutas:Saari, Salo ja Mustakari pole minu arust millegiga silma jäänud. MTV3 pealt on meeles hoopis teine kommentaator.

Ja need on nood samad, keda Jaanus nimetas:
Oskari Saari - kohapeal kommentaatori boxis, kaaslastena JJ Lehto, Mika Salo jne
Erkki Mustakari - kohapeal ("pit-lanel") alati, teeb oma kolumni
Sasha Ikonen - stuudios eelvaade ja juhatab sisse ning lõpetab saate

RTL-i pealt vormelit vaadates on peale Niki Lauda veel see hea asi et neil on hääle värk kuidagi teistmoodi, pilt on sama aga häält ei filtreerita või midagi ja nii kuuleb neilt ikka korralikku mootorimürinat mitte seda pininat mida meil lastakse, samuti ei ole kogu eeter möla täis, saab rahulikult vaadata ja kuulata.
Muide eelmine aasta ma vaatasin Motors TV pealt Monza 1000km sõitu ja seal polnud ka ühtegi kommentaari, väga mõnus oli. Kahju aind et LMES sarjal nii halb ekraanigraafika on et kord tunnis näidatakse kes kus kohal on.
Muide eelmine aasta ma vaatasin Motors TV pealt Monza 1000km sõitu ja seal polnud ka ühtegi kommentaari, väga mõnus oli. Kahju aind et LMES sarjal nii halb ekraanigraafika on et kord tunnis näidatakse kes kus kohal on.
gaas on endiselt laiffi