Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Samas USAs sõidab ikka Norra lipu all. Saa siis aru.CTR kirjutas:No ralli alguses olid Oliver ja Petter üldse Henning Solbergid..Silk kirjutas:Huvitav, et Oliveril on Ewrcs ja Wrc lehel Rootsi lipp, aga wrc+ mapsi on ikkagi topitud Norra lippAga muidu Oliver ongi nö rootslane, pass ja juhiload Rootsi omad + ema rootslanna
Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

On enne trikitatud, trikitatakse praegu ja trikitatakse ka hiljem. ei tasu sellest suurt numbrit teha. Mulle sobiks, kui Ott sellegi poolest koti pähe tõmbab. huvitav, keda Neuville siis süüdistama hakkab?viplala kirjutas:Siin võiks korraldajad ja kohtunikud sekkuda ja anda võimalus MM tiitlile sõitjatele ikka saransed tingimused, mitte et üks meeskond hakkab trikitama.snakeplissken kirjutas:Läheb peale Neuville siis ilmselt.
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

mida neuville sellest kasu saab?aix kirjutas:On enne trikitatud, trikitatakse praegu ja trikitatakse ka hiljem. ei tasu sellest suurt numbrit teha. Mulle sobiks, kui Ott sellegi poolest koti pähe tõmbab. huvitav, keda Neuville siis süüdistama hakkab?viplala kirjutas:Siin võiks korraldajad ja kohtunikud sekkuda ja anda võimalus MM tiitlile sõitjatele ikka saransed tingimused, mitte et üks meeskond hakkab trikitama.snakeplissken kirjutas:Läheb peale Neuville siis ilmselt.
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Siin võiks korraldajad ja kohtunikud sekkuda ja anda võimalus MM tiitlile sõitjatele ikka saransed tingimused, mitte et üks meeskond hakkab trikitama.[/quote]
On enne trikitatud, trikitatakse praegu ja trikitatakse ka hiljem. ei tasu sellest suurt numbrit teha. Mulle sobiks, kui Ott sellegi poolest koti pähe tõmbab. huvitav, keda Neuville siis süüdistama hakkab?
[/quote]
mida neuville sellest kasu saab?[/quote]
Äkki ta arvab, et saab enne pimedat rajale. Ta ju ohkis et Ott sai 6 min enne teda rajale ja siis läks pimedaks...
On enne trikitatud, trikitatakse praegu ja trikitatakse ka hiljem. ei tasu sellest suurt numbrit teha. Mulle sobiks, kui Ott sellegi poolest koti pähe tõmbab. huvitav, keda Neuville siis süüdistama hakkab?
mida neuville sellest kasu saab?[/quote]
Äkki ta arvab, et saab enne pimedat rajale. Ta ju ohkis et Ott sai 6 min enne teda rajale ja siis läks pimedaks...
Rallifoorum 24/7