Mina jõuan täna arvatavasti 23 paiku alles.Krusa kirjutas:Paugutasime miski üle 12 välja ja tore oli. sealt saime ka aru, et areneda on paaaaljuHeix kirjutas:22 aeg tuli ka krusa, strike, jokercomerry kirjutas: kogunesid siis ainult mina ja HeixXklibur näitas taas teed kõigile...
Täna arvatavasti jätkame. Teeme kogunemiseks hilisema orjenteeruva aja, siis jõuavad kõik kohale näit. u.22 ??
WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Adi ja Erry, vaatsin, et teil oleks võimalik üks acount vist juurde teha. Siis ei pea kahekesi ühe nime all kärutama.
https://www.yourgamingname.com/login/lo ... cale=en_EU
Lööd oma Handle ja pässi sisse ja tallad login. Sealt alt on võimalik teha acounte juurde. Tsekka järgi. Siin on teglt veel sõitjaid kes ühe nime alla võrgus paugutavad, seega prooviga ja andke teada kas toimib ?
https://www.yourgamingname.com/login/lo ... cale=en_EU
Lööd oma Handle ja pässi sisse ja tallad login. Sealt alt on võimalik teha acounte juurde. Tsekka järgi. Siin on teglt veel sõitjaid kes ühe nime alla võrgus paugutavad, seega prooviga ja andke teada kas toimib ?
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Selline info on PSi lehel WRC:Evolved netplay foorumi all.
Kes end seal kasutajaks teinud, siis leiab infot igasugust.
Lähme näitame ka oma värve
Igaljuhul ma olen seal kohal
WRC Rally Night!
Monday night is rally night for you petrol heads out there, get improving those times, because the Admins are tough to beat!
The next rally night is Monday the 28th of November!
Good Luck!
[This message was edited by FishNpeas on 23/11/05 22:14.]
Kes end seal kasutajaks teinud, siis leiab infot igasugust.
Lähme näitame ka oma värve

Igaljuhul ma olen seal kohal

WRC Rally Night!
Monday night is rally night for you petrol heads out there, get improving those times, because the Admins are tough to beat!
The next rally night is Monday the 28th of November!
Good Luck!
[This message was edited by FishNpeas on 23/11/05 22:14.]
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
TEADAANNE,
Kolmapäeval 29.nov. algusega kell 22.00 toimub "Central Station"is
"WRC4 Rallye de France-Tour de Corse" testralli.
Toa nimi on "RF"
Password: RF
Toa pikkuseks 10min., et saaks selle kenasti üks kord läbida e. 1attempt.
Kui eksid, siis algusesse tagasi minna ei saa vaid pead katse nii läbima nagu sel hetkel välja tuleb. Tore oleks kui saaks ka korraga startida
Selle süsteemiga sõidame läbi kõik katsed.
Seega u.23-ni peaks minema. Selleks, et asi ei veniks ja paanikat ei oleks teen toad ette mina.
Toa nimi on "RF"
Kui eksid, siis algusesse tagasi minna ei saa vaid pead katse nii läbima nagu sel hetkel välja tuleb. Tore oleks kui saaks ka korraga startida

Seega u.23-ni peaks minema. Selleks, et asi ei veniks ja paanikat ei oleks teen toad ette mina.
Väga põnev saab olema, olen kindlasti kohal.Krusa kirjutas:TEADAANNE,
Toa nimi on "RF"
Koos vist oleks jama startida kui ikka vari on ees siis ei oska õigel ajal kurvi siseneda ja pidurdused jäävad hiljaks jne..Arvan, et 20-30 sekki oleks piisav vahe startimiseks.sa Krusa pane omale fotikas ka valmis, et üldaegadest pilt teha ja hiljem tulemused siia üles panna
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Selleks, et teha olemas olevale acountile üks kasutaja juurde ei pea mäletama pinkoodi. Lähed oma handle ja pässakaga sisse ja pääsed ligi oma andmetele kus annab ka selle valiku. Hetk tagasi tegin oma acountile kaks kasutajat ja ei küsinud keegi pinkoodiadi007 kirjutas:ja see pin tuleb juba 2 kuud :S

Õhtul proovin järgi kas toimib ka.
mul ei anna küll mingeid valikuid, saatsin sulle hotmailile pildi kaKrusa kirjutas:Selleks, et teha olemas olevale acountile üks kasutaja juurde ei pea mäletama pinkoodi. Lähed oma handle ja pässakaga sisse ja pääsed ligi oma andmetele kus annab ka selle valiku. Hetk tagasi tegin oma acountile kaks kasutajat ja ei küsinud keegi pinkoodiadi007 kirjutas:ja see pin tuleb juba 2 kuud :S
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Meeldetuletus, et homme hakkame paugutama. Panen ka fotoka valmis, et pärast andmed siia üles panna. Stardi teeks nii nagu ta välja tuleb, võibolla tõesti läheb liiga pudruks kui kõik koos lähevad. Eks näis...Krusa kirjutas:TEADAANNE,
Toa nimi on "RF"
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Saatsin Sulle priva.erry kirjutas:mul ei anna küll mingeid valikuid, saatsin sulle hotmailile pildi kaKrusa kirjutas:Selleks, et teha olemas olevale acountile üks kasutaja juurde ei pea mäletama pinkoodi. Lähed oma handle ja pässakaga sisse ja pääsed ligi oma andmetele kus annab ka selle valiku. Hetk tagasi tegin oma acountile kaks kasutajat ja ei küsinud keegi pinkoodiadi007 kirjutas:ja see pin tuleb juba 2 kuud :S
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
TOIMIB!erry kirjutas:mul ei anna küll mingeid valikuid, saatsin sulle hotmailile pildi kaKrusa kirjutas:Selleks, et teha olemas olevale acountile üks kasutaja juurde ei pea mäletama pinkoodi. Lähed oma handle ja pässakaga sisse ja pääsed ligi oma andmetele kus annab ka selle valiku. Hetk tagasi tegin oma acountile kaks kasutajat ja ei küsinud keegi pinkoodiadi007 kirjutas:ja see pin tuleb juba 2 kuud :S