kiilakass kirjutas:Okei vahele jäin ma loodan saavutada rootsis sama mida MC sest ss1 ma eila sõitin ja mul jäi karp lahti mis aja ma sõitsin aga seda ma teile ei avalda aga ss2 seal keskmine aeg ja ss3 ei oska võrrelda ei tea mis teie ajad ss3 on aga täna õhta kindlalt platsis treeningul...ja kolmap sõidan 21 grupis
Mis aja siis sõitsid. Ma nagu meeskonna kaaslane ja võiksid mulle priva sõnumi panna. Siis ütlen mis minu parim aeg on. Teeks väikse katsete aegade võrdlemise. Las siis teised nuputavad, kui kiired me oleme.
kiilakass kirjutas:Okei vahele jäin ma loodan saavutada rootsis sama mida MC sest ss1 ma eila sõitin ja mul jäi karp lahti mis aja ma sõitsin aga seda ma teile ei avalda aga ss2 seal keskmine aeg ja ss3 ei oska võrrelda ei tea mis teie ajad ss3 on aga täna õhta kindlalt platsis treeningul...ja kolmap sõidan 21 grupis
Mis aja siis sõitsid. Ma nagu meeskonna kaaslane ja võiksid mulle priva sõnumi panna. Siis ütlen mis minu parim aeg on. Teeks väikse katsete aegade võrdlemise. Las siis teised nuputavad, kui kiired me oleme.
On mehed
Olen kindel, et te Kaitiga võrdlete omi aegu samamoodi
Burns kirjutas:
On mehed
Olen kindel, et te Kaitiga võrdlete omi aegu samamoodi
Ma ei saa aru mida siin salatseda on?
Erry ja Adi, kuidas teie aegadega lood on?
Ma ei tõuse kunagi vasak jalg ennem voodist välja. Ikka parem.
Kiired ärkavad kohe gaasi jalg esimesena maha ehk siis parem.
Hea on ikka "pensionipõlve" nautida
Ja paha tuju mul pole.
Lihtsalt ootaks rohkem asjalikumaid kommentaare kui ala midagi utoopilist.
Hetkel tunduvad mõne mehe postitused küll kahtlase väärtusega.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Küsimus suurele ringile- paljud teist kasutavad "junnudega" sõites driveing aidside abi. Mul on kõik maha keeratud aga ralli, kus ma neid kasutama vist pean on Mehhiko, totaalselt vastik ralli.
Burns kirjutas:Küsimus suurele ringile- paljud teist kasutavad "junnudega" sõites driveing aidside abi. Mul on kõik maha keeratud aga ralli, kus ma neid kasutama vist pean on Mehhiko, totaalselt vastik ralli.
Kas teeme diili, et ma sulle kus abisid pead kasutama ja sa mulle SWE ajad?
Burns kirjutas:Küsimus suurele ringile- paljud teist kasutavad "junnudega" sõites driveing aidside abi. Mul on kõik maha keeratud aga ralli, kus ma neid kasutama vist pean on Mehhiko, totaalselt vastik ralli.
Ok sa alusta. Jube kui ruttu ma lasen ennast ära moosida. Aga mul praegu ilma abideta ka suht normaalsed ajad. Tähendab see abide inff ei olekski nii oluline, rohkem huvitaks sinu ajad. Miskipärast kardan, et sa minust kiirem Rootisis.
Ok sa alusta. Jube kui ruttu ma lasen ennast ära moosida. Aga mul praegu ilma abideta ka suht normaalsed ajad. Tähendab see abide inff ei olekski nii oluline, rohkem huvitaks sinu ajad. Miskipärast kardan, et sa minust kiirem Rootisis.
Polegi suurt aegu rääkida, täna õhtul hiljem proovib netis mis välja tuleb.
Seega karta pole sul midagi Kui, siis ainult võita!
Hetkel ei teagi mis minu osavõttudest saab kuna nett pidevalt maas ja Elion ainlt vabandab. Elisa jõuab minuni alles 1nov. Kui varem ei saa, siis 1.nov alles. Ei oskagi kohe midagi ette võtta
Krusa kirjutas:Hetkel ei teagi mis minu osavõttudest saab kuna nett pidevalt maas ja Elion ainlt vabandab. Elisa jõuab minuni alles 1nov. Kui varem ei saa, siis 1.nov alles. Ei oskagi kohe midagi ette võtta
Krusa kirjutas:Hetkel ei teagi mis minu osavõttudest saab kuna nett pidevalt maas ja Elion ainlt vabandab. Elisa jõuab minuni alles 1nov. Kui varem ei saa, siis 1.nov alles. Ei oskagi kohe midagi ette võtta
Kurb aga ürita ikka
No k..t kui mina ka ei ürita, siis on miskit mäda. Sa oled ju lugenud mu memuaare alguspäevilt