kiilakass kirjutas:Ma hoian oma asjad saladuses ja hoin kõrget pinget ja ma loodan ,et te peate mind suureks konkurendiks kuigi ma eelmine aasta põrusin...
Treeningutel olid küll kõva, aga võistlusel tõesti käisid aiaäärimööda...
Nagu ma näen, siis käib kõva salatsemine ja enamus on ettevaatlik väjaütlemistega ?
kiilakass kirjutas:Ma hoian oma asjad saladuses ja hoin kõrget pinget ja ma loodan ,et te peate mind suureks konkurendiks kuigi ma eelmine aasta põrusin...
Väga hea, mina ei lausu ka aegade kohta enam midagi Las nad siis mõtlevad, kui kiired Suzud Rootsis on
Väga hea, mina ei lausu ka aegade kohta enam midagi Las nad siis mõtlevad, kui kiired Suzud Rootsis on
Ma ütlen ainult seda ,et mina olen rootsis vääga aeglane kui nüüd treeningutega kiiremaks ei saa ja sõidan vist 1 punkti piiri mail...
ja arvatavasti peab Igniseid kõrgel hoidma Ardc ja Burns
kiilakass kirjutas:Ma ütlen ainult seda ,et mina olen rootsis vääga aeglane kui nüüd treeningutega kiiremaks ei saa ja sõidan vist 1 punkti piiri mail...
ja arvatavasti peab Igniseid kõrgel hoidma Ardc ja Burns
Teades kui kiire sa teglt rootsis oled ja palju sulle rootsi meeldib(väidetavalt lemmik), siis on see haba-haba küll läbi nähtav
Kuda siis rahval Rootsi testid lähevad, ise pole juba mitu päeva pulti kätte saanud. Üldiselt mulle see ralli ei meeldi, sama seis Mehhikos. Suzuga meeldib mulle just asfaldil sõita, nii, et karta on kruusa rallidel ma nii konkurentsi võimeline pole.
Burns kirjutas:Kuda siis rahval Rootsi testid lähevad, ise pole juba mitu päeva pulti kätte saanud. Üldiselt mulle see ralli ei meeldi, sama seis Mehhikos. Suzuga meeldib mulle just asfaldil sõita, nii, et karta on kruusa rallidel ma nii konkurentsi võimeline pole.
Viimased WRC asfaltirallid võitis Kait kellega tuleb sul kindlasti palju maadlemist, aga enne on vaja kruusal lammutada.
Rootsi meldib mulle palju rohkem kui MC. Pulti olen nädalavahetusel hoidnud käes ainult, siis kui hommikul kuue ajal töölt tulen ja magada ka kohe ei taha kuna kõrvad uugavad hullust mürglist. Paar ringi enne magama minekut ei ole just suur treening, aga täna hakkan asja vaatam mis asi see lumi, jää ja rootsi on
Krusa kirjutas:Hakkaks vaikselt rahvast tubadesse koondama, et kes stardib 21 ja 22?
Mina stardin kell 21. Mul Rootsis see jama, et suudaks ma pidevalt seal häid aegu sõita siis oleks ok. Aga mul kord tuleb välja kord mitte. Eriti nõme on SS1 ja selle lõpp, kus niikui teelt kõrvale seal hüpetes kaldud siis paar sekki aja kadu. Ei suuda seda katse lõppu koguaeg hästi sõita.
Montes suutsin stabiilsemalt normaalseid aegu sõita.
Strike kirjutas:Selle asemel, et Kiilakass siin mõtleb välja kuulujutte millel pole tõepõhja all võiks parem Rootsis trenni teha.
Vähem loba, pikem samm!
Okei vahele jäin ma loodan saavutada rootsis sama mida MC sest ss1 ma eila sõitin ja mul jäi karp lahti mis aja ma sõitsin aga seda ma teile ei avalda aga ss2 seal keskmine aeg ja ss3 ei oska võrrelda ei tea mis teie ajad ss3 on aga täna õhta kindlalt platsis treeningul...ja kolmap sõidan 21 grupis
Strike kirjutas:Selle asemel, et Kiilakass siin mõtleb välja kuulujutte millel pole tõepõhja all võiks parem Rootsis trenni teha.
Vähem loba, pikem samm!
kiilakass kirjutas:Okei vahele jäin ma loodan saavutada rootsis sama mida MC sest ss1 ma eila sõitin ja mul jäi karp lahti mis aja ma sõitsin aga seda ma teile ei avalda aga ss2 seal keskmine aeg ja ss3 ei oska võrrelda ei tea mis teie ajad ss3 on aga täna õhta kindlalt platsis treeningul...ja kolmap sõidan 21 grupis
Kui lahti see karp jäi, et mis aeg? Ega me kellegile ei ütle
kiilakass kirjutas:Okei vahele jäin ma loodan saavutada rootsis sama mida MC sest ss1 ma eila sõitin ja mul jäi karp lahti mis aja ma sõitsin aga seda ma teile ei avalda aga ss2 seal keskmine aeg ja ss3 ei oska võrrelda ei tea mis teie ajad ss3 on aga täna õhta kindlalt platsis treeningul...ja kolmap sõidan 21 grupis
Mis aja siis sõitsid. Ma nagu meeskonna kaaslane ja võiksid mulle priva sõnumi panna. Siis ütlen mis minu parim aeg on. Teeks väikse katsete aegade võrdlemise. Las siis teised nuputavad, kui kiired me oleme.