Praegu on vaja Neuville kätte saada. See, kas Ott Ogieri mööda laseb vöi ei, ei muuda mittemidagi. Lihtsalt ei saanud nendes oludes kiiremini ja köik. Pealegi ei tohiks homme olla mingi eelis kas koht tagantpoolt startida või mitteKolin kirjutas:Pakun, et papa käskis Ogieri mööda lasta. Homme ju pööratud järjestus
Rallye Automobile de Monte-Carlo 2017 Day 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: Rallye Automobile de Monte-Carlo 2017 Day 1
No täna vaevalt mingeid korraldusi jagati. Ja meenutades, et üks prantsuse sõidumees tiimikorralduste pärast ühest prantsuse meeskonnast lahkus, siis võime olla kindlad, et ta lasi oma kehtivasse lepingusse kirjutada klausli, mille kohaselt ühes briti tiimis korraldusi ei jagata. Eriti just prantsuse sõidumehe kasuks ei jagata, see oleks ju puhta piinlik lugu muidu 

Viimati muutis Lärri, 20 Jaan 2017, 17:47, muudetud 1 kord kokku.
-
- IV järgu kommentaator
Mulle jäi ka mulje, et lasi meelega seasörki sellel katsel. Ogier pannakse rallivõidu nimel paugutama ja Ott tagalat kindlustama
Pooltel vist selles live ülekande kurvis auto välja surnud.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Aga see meile ju sobib ikkagi. poodium montes oleksu ju superpedaltometal kirjutas:Mulle jäi ka mulje, et lasi meelega seasörki sellel katsel. Ogier pannakse rallivõidu nimel paugutama ja Ott tagalat kindlustama
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
See seasörk absi 3. aegpedaltometal kirjutas:Mulle jäi ka mulje, et lasi meelega seasörki sellel katsel. Ogier pannakse rallivõidu nimel paugutama ja Ott tagalat kindlustama

Söörlöne!
-
- I järgu kommentaator
Kindlasti mitte, esimesel päeval, 100% kindlalt nii see polnud. 3. katseaeg montes wrc autoga pole seasõrk!!!pedaltometal kirjutas:Mulle jäi ka mulje, et lasi meelega seasörki sellel katsel. Ogier pannakse rallivõidu nimel paugutama ja Ott tagalat kindlustama
-
- Rallifoorum 24/7
nsa kirjutas:Kindlasti mitte, esimesel päeval, 100% kindlalt nii see polnud. 3. katseaeg montes wrc autoga pole seasõrk!!!pedaltometal kirjutas:Mulle jäi ka mulje, et lasi meelega seasörki sellel katsel. Ogier pannakse rallivõidu nimel paugutama ja Ott tagalat kindlustama
no see on sinu arvamus, miks teistel ei või oma olla ?
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- I järgu kommentaator
see ei ole arvamussoca kirjutas:nsa kirjutas:Kindlasti mitte, esimesel päeval, 100% kindlalt nii see polnud. 3. katseaeg montes wrc autoga pole seasõrk!!!pedaltometal kirjutas:Mulle jäi ka mulje, et lasi meelega seasörki sellel katsel. Ogier pannakse rallivõidu nimel paugutama ja Ott tagalat kindlustama
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Monte on kogemuste pealt sõitmise ralli. Pange Ogier ja Tänak joonele
a. Mitu ralli lõpetamist
b. Mitu katsevõitu
c. Mitu rallivõitu
vastust analüüsige ise
a. Mitu ralli lõpetamist
b. Mitu katsevõitu
c. Mitu rallivõitu
vastust analüüsige ise

-
- IV järgu kommentaator
Ta kaotas juba esimeses splitis 15 sekki, siis võttis tagasi ja lõpus jälle rahulikult. Muidu ta ikka räägiks, kui midagi ei tööta või auto pole 100%, aga intrvjuu jättis sellise muljensa kirjutas:Kindlasti mitte, esimesel päeval, 100% kindlalt nii see polnud. 3. katseaeg montes wrc autoga pole seasõrk!!!pedaltometal kirjutas:Mulle jäi ka mulje, et lasi meelega seasörki sellel katsel. Ogier pannakse rallivõidu nimel paugutama ja Ott tagalat kindlustama

Naljamehed, esimesed katsed ja juba pakutakse, et tiimikorraldused. Nii varajases faasis ei ole mingeid tiimikorraldusi, isegi kui Schumacher roolis oleks.
Võtsin ka siis reedese võistlupäeva kokku : http://rallihullusoidupaevik.blogspot.c ... tasid.html
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- I järgu kommentaator
Sest see pole loogiline.soca kirjutas:nsa kirjutas:Kindlasti mitte, esimesel päeval, 100% kindlalt nii see polnud. 3. katseaeg montes wrc autoga pole seasõrk!!!pedaltometal kirjutas:Mulle jäi ka mulje, et lasi meelega seasörki sellel katsel. Ogier pannakse rallivõidu nimel paugutama ja Ott tagalat kindlustama
-
- I järgu kommentaator
Tänakul on tiimikorraldus, et peab tervelt finishisse jõudma. Mis te arvasite, et mõtlesin tiimikorralduse all Ogieri möödalaskmist???
KRUUDA MAAILMAMEISTRIKS
-
- Diagnoos: rallisõltlane
ikkaPolkovniku lesk kirjutas:Tänakul on tiimikorraldus, et peab tervelt finishisse jõudma. Mis te arvasite, et mõtlesin tiimikorralduse all Ogieri möödalaskmist???
-
- Rallifoorum 24/7
krt nautige super head päeva mida te jaurate siin nüüd 

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Paljud asjad ei ole loogilised. Pole loogiline ka, et viimase 3 aasta 3-nda koha mehel ei ole sel aastal kohta WRC-s ja peab R5-ga sõitma. Võib veel näiteid tuua. Teades, kui kaua MW on Ogieri oma meeskonda tahtnud, siis teeb ta tema hoidmiseks kindlasti kõike. Miks mitte kasvõi esimesel täispikal päeval Tänaku koha loovutamist maailmameistrile. Üks asi on siin elus 100% vaid ja see on surm. Aga muidugi huvitav oleks teada, kuidas on siis
Ilmselt teavad vaid mehed telgi all/autos ja meil jääb üle vaid spekuleerida. Peace !