tfr kirjutas:Lõpus stardivahed vähemalt 6 min? Sest AllLive ütles, et Tänak Sordo ajab saab kätte enne starti.
4 minutit ikka, sest Sordo ja Tänaku vahel Neuville ehk Sordo ja Tänaku vahe kokku 8 minutit.
Esimesel ringil sõideti seda katset natuke alla 11 minuti, sellepärast ma imestasingi seda AllLive lauset et "Tänak will get to know Sordo's time just before he goes into the stage".
Kas RallyRACC korraldajad soovivad suure pauguga rallit lõpetada - Tänak stardib viimasena ja poodiumi juures on suur plagu (kõigile vaatamiseks) Tänak maailmameister.
>
0
Viimati muutis viplala, 27 Okt 2019, 13:32, muudetud 1 kord kokku.
tfr kirjutas:Lõpus stardivahed vähemalt 6 min? Sest AllLive ütles, et Tänak Sordo ajab saab kätte enne starti.
4 minutit ikka, sest Sordo ja Tänaku vahel Neuville ehk Sordo ja Tänaku vahe kokku 8 minutit.
Esimesel ringil sõideti seda katset natuke alla 11 minuti, sellepärast ma imestasingi seda AllLive lauset et "Tänak will get to know Sordo's time just before he goes into the stage".
Jah, võib-olla korraldajad on teinud jälle mingi muudatuse, mida varem ei ole tehtud või läks AllLives natuke sassi.
Kui viimase 3 mehe vahed 6 minutit siis ju peaks teada Sordo aega enne kui stardib!