Wales Rally GB - I päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Vastupidi, minumeelest just küps algus. Vaevalt Kaur võidu peale välja läkski, Egon ise ütles ka, et algul võtab rahulikult. Piisab teisest kohast, kui kamba peale suudetakse veel 3 katsevõitu Breeni eest ära napsata ja teine koht ei ole üldse kaugel.MKD kirjutas:Kaur on sisuliselt tiitli juba maha mänginud, sõiduga Breenele järgi jõuda on juba väga raske.
Ralli pole veel läbi ja kõike võib juhtuda aga natukene masendav algus on küll Kaurilt, võtab rahulikult aga see on natukene liig juba.
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
Ma küll poleks nii pessimistlik,Egonil ikkagi edu 20p,enne walesi ja alles esimesed 3 katset läbitud.MKD kirjutas:Kaur on sisuliselt tiitli juba maha mänginud, sõiduga Breenele järgi jõuda on juba väga raske.
Ralli pole veel läbi ja kõike võib juhtuda aga natukene masendav algus on küll Kaurilt, võtab rahulikult aga see on natukene liig juba.
Kaur-i sõidul ei ole häda midagi, kolmanda katsega tõusis juba kuuendaks. Niinemäe hoog aga paistab olevat otsa saanud, kaotas katsel Breen-ile 3.42
Viimati muutis Timur_P, 10 Nov 2011, 21:38, muudetud 1 kord kokku.
30 punktine edu on Kauril siiski aga nõus, minu arust teeb Kaur samuti tarka sõitu. Eks ta peabki mängima 2. koha peale, mis kõigi eelduste kohaselt peaks tiitli kindlustama, sest oli arvata et Breenile Walesis vastast pole.laika kirjutas:Ma küll poleks nii pessimistlik,Egonil ikkagi edu 20p,enne walesi ja alles esimesed 3 katset läbitud.MKD kirjutas:Kaur on sisuliselt tiitli juba maha mänginud, sõiduga Breenele järgi jõuda on juba väga raske.
Tänak liigub ka nii nagu ma arvasin, kuigi vara on veel õisata, sest alles 1 tõeline kruusa katse on seljataga aga ma usun, et ta on võimeline isegi paremaks.
Kauri edu oli Breeni ees enne seda etappi 20 punkti (92 vs 72). Ja vaadates Breeni kiirust, siis need punktid sulavad hirmus kiiresti. Juba kaks punkti on Breenil katsevõitude eest käes.KidrA kirjutas:30 punktine edu on Kauril siiski aga nõus, minu arust teeb Kaur samuti tarka sõitu. Eks ta peabki mängima 2. koha peale, mis kõigi eelduste kohaselt peaks tiitli kindlustama, sest oli arvata et Breenile Walesis vastast pole.laika kirjutas:Ma küll poleks nii pessimistlik,Egonil ikkagi edu 20p,enne walesi ja alles esimesed 3 katset läbitud.MKD kirjutas:Kaur on sisuliselt tiitli juba maha mänginud, sõiduga Breenele järgi jõuda on juba väga raske.
Tänak liigub ka nii nagu ma arvasin, kuigi vara on veel õisata, sest alles 1 tõeline kruusa katse on seljataga aga ma usun, et ta on võimeline isegi paremaks.
Tõepoolest, minu viga. Nüüd teab terve rallifoorum, et mu matemaatika pole kiitajohunn kirjutas:Kauri edu oli Breeni ees enne seda etappi 20 punkti (92 vs 72). Ja vaadates Breeni kiirust, siis need punktid sulavad hirmus kiiresti. Juba kaks punkti on Breenil katsevõitude eest käes.KidrA kirjutas:30 punktine edu on Kauril siiski aga nõus, minu arust teeb Kaur samuti tarka sõitu. Eks ta peabki mängima 2. koha peale, mis kõigi eelduste kohaselt peaks tiitli kindlustama, sest oli arvata et Breenile Walesis vastast pole.laika kirjutas: Ma küll poleks nii pessimistlik,Egonil ikkagi edu 20p,enne walesi ja alles esimesed 3 katset läbitud.

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
Ärme unusta, et hetkel ainult ~25 kilomeetrit sõidetud. Ralli on veel ees ja meie poistel on aega tegusid teha. Usun, et Egon sõidab samuti ennast lahti. Ta alati selline tagasihoidlik startija. Vaja vaid mõned katsevõidud napsata Breeni eest ja talle pinge peale panna ning siis on lootust tiitel koju tuua.
Seniks aga, kes tahab endale arvutisse uut taustapilti, siis: http://www.worldrallypics.com/walesrallygb/
Seniks aga, kes tahab endale arvutisse uut taustapilti, siis: http://www.worldrallypics.com/walesrallygb/