RFCO reeglid, meeskonnad jmt.
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:

Uuest hooajast on nimekirja lisatud veel üks välissõitja "Mixa" kes sõidab Independent klassi Peugeot 206-ga ning tiimiks Bozian - Pink Fish Rally Team.
Seoses sellega ka reegli punkti nr.1 muudatus:
1. Sõidetakse PS2/PS3-ga, online-s Central Station-s, WRC:Evolved mängu WRC ja Independent autodega.

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Selgituseks veel, et Independent masinad on kuni 5sekki aeglasemad kui tehase WRC masinad.
Mixa on soomlane kes 2004 võttis väljaspool arvestust osa RFC WRC3 kahest hooajast. Tegu on piloodiga kes on osalenud väga edukalt virtuaal WRC MM võislustel. Mees valis omale nimme pisut aeglasema auto, siit tehke juba omad järeldused.
Mixa on soomlane kes 2004 võttis väljaspool arvestust osa RFC WRC3 kahest hooajast. Tegu on piloodiga kes on osalenud väga edukalt virtuaal WRC MM võislustel. Mees valis omale nimme pisut aeglasema auto, siit tehke juba omad järeldused.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Vaadates tulevikku tekkis pisike mõte. Osalejaid on meil päris palju ja tuleb aina juurdegi. Kui keeruline oleks korraldada hooaeg mõlemas klassis (WRC ja JWRC). Sõitja võib ise otsustada, kummas osaleb.
Isiklikult arvan, et see teeks asja tiba keeruliseaks kuid samas ka põnevamaks.

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Hea mõte, jätame meelde ja tasapisi arutamaMilor kirjutas:Vaadates tulevikku tekkis pisike mõte. Osalejaid on meil päris palju ja tuleb aina juurdegi. Kui keeruline oleks korraldada hooaeg mõlemas klassis (WRC ja JWRC). Sõitja võib ise otsustada, kummas osaleb.

Tahaksin omalt poolt öelda kiidusõnad kahele mehele.
Need on Krusa ja Heix, kes peale minu nö lahkumist korraldajate ja sõitjate hulgast on süsteemi edasi viinud ning seda pidevalt täiustanud ning võin küll hetkel öelda, et see on kindlasti parimaid võistlussarju maailmas just tänu Krusale ja Heixile.
Ning see hooaeg siis saab reaalsuseks see mõte mida Krusaga mõtlesime u aasta tagasi, et kui saaks korraldada WRC netimeistrikad.
Siis tahaks veel tänada korraldajaid meeldiva üllatuse eest kokkutulekul, kus mulle anti üle aukiri minu tehtud töö ja saavutuste eest.
Pole küll kindel, et selle ära olen teeninud, kuid kui korraldajad nii arvasid ju siis ehk natuke ikka olen ka
Tahaks veel tänada kõiki võistlejaid kes on käinud selle tee koos minuga algusest peale läbi ning teist korraldajat Sparcot kellega kunagi meil see idee tekkis selline võistlus korraldada ja me selle ka ära tegime mitu hooaega järjest.
On olnud põnev ja meeldiv aeg.
Nüüd küll olen nö suurestvõistlusest eemal, kuid aitan sellel aastal Citroeni tiimi nii palju kui võimalik ja loodan, et mõned punktid ikka hooaja lõpuks koju olen toonud.
Nüüd siis veel ka üllatusest mida Krusa ka korra mainis juba, et üks üllatus enne hooajaalgust veel tulemas.
Nimelt käisin paar nädalat tagasi välja idee Krusale kuna ma nö olen suurest mängust eemal siis tekkis mul idee, et annan hooaja lõpus välja esimest korda Strike rändkarika.
Karika omanik ei pruugi olla üldse edukaim sõitja hooaja jooksul.
Selle valiku langetan personaalselt mina kellele selle annan ning see võib kuuluda kas hooaja kõige kehvemale sõitjale või parimale seega valik lai ja selle võib saada ootamatult kes iganes.
Ainuke tingimus on, et karikas on võitja käes täpselt seni kuni saab läbi järjekordne hooaeg ning siis see rändab edasi kellegile teisele.
Loomulikult jäävad karikale graveeritult hooaegade karikavõitjate nimed.
Parimat,
Strike
Need on Krusa ja Heix, kes peale minu nö lahkumist korraldajate ja sõitjate hulgast on süsteemi edasi viinud ning seda pidevalt täiustanud ning võin küll hetkel öelda, et see on kindlasti parimaid võistlussarju maailmas just tänu Krusale ja Heixile.
Ning see hooaeg siis saab reaalsuseks see mõte mida Krusaga mõtlesime u aasta tagasi, et kui saaks korraldada WRC netimeistrikad.
Siis tahaks veel tänada korraldajaid meeldiva üllatuse eest kokkutulekul, kus mulle anti üle aukiri minu tehtud töö ja saavutuste eest.
Pole küll kindel, et selle ära olen teeninud, kuid kui korraldajad nii arvasid ju siis ehk natuke ikka olen ka

Tahaks veel tänada kõiki võistlejaid kes on käinud selle tee koos minuga algusest peale läbi ning teist korraldajat Sparcot kellega kunagi meil see idee tekkis selline võistlus korraldada ja me selle ka ära tegime mitu hooaega järjest.
On olnud põnev ja meeldiv aeg.
Nüüd küll olen nö suurestvõistlusest eemal, kuid aitan sellel aastal Citroeni tiimi nii palju kui võimalik ja loodan, et mõned punktid ikka hooaja lõpuks koju olen toonud.
Nüüd siis veel ka üllatusest mida Krusa ka korra mainis juba, et üks üllatus enne hooajaalgust veel tulemas.
Nimelt käisin paar nädalat tagasi välja idee Krusale kuna ma nö olen suurest mängust eemal siis tekkis mul idee, et annan hooaja lõpus välja esimest korda Strike rändkarika.
Karika omanik ei pruugi olla üldse edukaim sõitja hooaja jooksul.
Selle valiku langetan personaalselt mina kellele selle annan ning see võib kuuluda kas hooaja kõige kehvemale sõitjale või parimale seega valik lai ja selle võib saada ootamatult kes iganes.
Ainuke tingimus on, et karikas on võitja käes täpselt seni kuni saab läbi järjekordne hooaeg ning siis see rändab edasi kellegile teisele.
Loomulikult jäävad karikale graveeritult hooaegade karikavõitjate nimed.
Parimat,
Strike
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:

Kõik see algus oli juba tehtud fanaatikute poolt. Sealt oli vaja vaikselt edasi nokitseda, trotsides kõike ebameelivat... nii nagu Teiegi.
Eks me võime arutada seda paremust jmt, siis kui oleme selle hooaja ja Spain top8 vs Estonia top8 maavõistluse läbinud. Nimelt on hooaja lõpus koos hispaanlastega plaan selline ühe päevane, a'la 2-3tundi, maavõistlus maha pidada.
Reegleid täiustame pidevalt edasi, loomulikult tänu tähelepanelikele "juristidele"

Strike Rändkarikas on hea mõte mis tunnustab sõitjat pisut teistmoodi. Selle väärtus on pigem mõttes väärtustada head, positiivset, abivalmis ja edasviivat jõudu. Selle saajat võib kõrvutada hooaja parimaga e. nr.1 piloodiga.
Krusa & Heix