Wlcm to the club. Kas sa RFC ei soovi osaleda?Matthiew kirjutas:ma sooviks ka liituda teie sõitmistega, kui võimalik.
WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
RFC tähendab rallifoorum challenge? tuleks teeks kyll aga ma ei tea kuidas organiseeritud on, sest kui kõik sõidavad samal ajal siis ma eriti ei saa kuna mu vend osaleb ka. ja mis kell me teeks krossi? ja mis kontroll/test/proov?
Viimati muutis Matthiew, 17 Nov 2005, 21:25, muudetud 1 kord kokku.
RFC tähendab Rallifoorum Challenge. Hooaeg algab jaanuarist ja kes seda veel teab millal see lõppeb 
Pole veel täpset kalendrit paika pannud. Hetkel tundub nii, et iga ralli sõidetakse läbi kaks korda ehk siis kokku 6 katset ja ajad saata maili aadressile nagu ikka. Kui su vend Johunn juba osaleb siis on temale see tuttav teema ja ta saab seletada sulle veel üle kui midagi segaseks jäi. Reeglid arvan, et ilmuvad ka nädalavahetusel.

Pole veel täpset kalendrit paika pannud. Hetkel tundub nii, et iga ralli sõidetakse läbi kaks korda ehk siis kokku 6 katset ja ajad saata maili aadressile nagu ikka. Kui su vend Johunn juba osaleb siis on temale see tuttav teema ja ta saab seletada sulle veel üle kui midagi segaseks jäi. Reeglid arvan, et ilmuvad ka nädalavahetusel.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Mõte oli teha netis eraldi sõidud, nii korra kuus vmt.Matthiew kirjutas:tore. ma arvasin et kõik panevad netis korraga et siis ma ei saaks aga tänka. siis peab kahjuks kaua ootama kui alles jaanuaris hakkab pihta. aga kas ma saaks siis skoda tehase tiimi?
Siiani on sellele küsimusele vastand ainlt paar sõitjat, seega suuremat huvi vist pole. Seda on mõtet teha ainlt siis kui enamus osa võtab. Seega praegu on asi soikus. Muidu peaks meid seal kokku olema juba oma üheksa vist.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Mina olen nõus kuus korra või isegi kas või igal nädalal sellise competitioniga.Krusa kirjutas:Mõte oli teha netis eraldi sõidud, nii korra kuus vmt.Matthiew kirjutas:tore. ma arvasin et kõik panevad netis korraga et siis ma ei saaks aga tänka. siis peab kahjuks kaua ootama kui alles jaanuaris hakkab pihta. aga kas ma saaks siis skoda tehase tiimi?
Siiani on sellele küsimusele vastand ainlt paar sõitjat, seega suuremat huvi vist pole. Seda on mõtet teha ainlt siis kui enamus osa võtab. Seega praegu on asi soikus. Muidu peaks meid seal kokku olema juba oma üheksa vist.

-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Huvi on väga suurKrusa kirjutas:Mõte oli teha netis eraldi sõidud, nii korra kuus vmt.Matthiew kirjutas:tore. ma arvasin et kõik panevad netis korraga et siis ma ei saaks aga tänka. siis peab kahjuks kaua ootama kui alles jaanuaris hakkab pihta. aga kas ma saaks siis skoda tehase tiimi?

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Tähelepanu kõik netis sõitjad !
Alustaks RFNC-ga (RalliFoorumNetplayChamp.) uuel hooajal e. jaanuar 2006.a.
Oleks selline mõte, et kui uue hooaja graafik paika saab, siis võiks "vastas nädalal" e. nädal enne õiget rallit sõita netis sama ralli enne ära.
Reeglitest:
Per ralli 3 katset, mis läbitakse järjest.
Toa aeg per katse minimum aeg e.10min.
Sõita saab seda vaid korra e. "1 attempt".
Kõik need on ideed ja kui kellegil on mõtteid, siis võiks need läbi mõelda.
Teeks nii, et enamusele sobiks ja oleks meelepärane.
Millisel nädalapäeval oleks kõige sobilikum seda teha, kas pühapäeva õhtul kell 22.00 ???
Alustaks RFNC-ga (RalliFoorumNetplayChamp.) uuel hooajal e. jaanuar 2006.a.
Oleks selline mõte, et kui uue hooaja graafik paika saab, siis võiks "vastas nädalal" e. nädal enne õiget rallit sõita netis sama ralli enne ära.
Reeglitest:
Per ralli 3 katset, mis läbitakse järjest.
Toa aeg per katse minimum aeg e.10min.
Sõita saab seda vaid korra e. "1 attempt".
Kõik need on ideed ja kui kellegil on mõtteid, siis võiks need läbi mõelda.
Teeks nii, et enamusele sobiks ja oleks meelepärane.
Millisel nädalapäeval oleks kõige sobilikum seda teha, kas pühapäeva õhtul kell 22.00 ???
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Paugutasime miski üle 12 välja ja tore oli. sealt saime ka aru, et areneda on paaaaljuHeix kirjutas:22 aeg tuli ka krusa, strike, jokercomerry kirjutas:kogunesid siis ainult mina ja HeixKrusa kirjutas:Tänasest algab ulatuslik treeninglaager Korsika käänulisel asfaldil.
Õhtu 21 paiku on kogunemine ja paugutame katsed järjest läbi.

Täna arvatavasti jätkame. Teeme kogunemiseks hilisema orjenteeruva aja, siis jõuavad kõik kohale näit. u.22 ??