Uhh...kusjuures ma ikka arvan, et mul tuleb jube närv sisse, kuigi sõidame ju lihtsalt oma lõbuks aga no ikkagi... Ausalt öelda ei julge prognoosidagi, kes kinni paneb. Arvan, et see kellel närv kõige paremini vastu peab. Muidugi loodan, et Igniste meestel läheb hästi.
Burns kirjutas:Uhh...kusjuures ma ikka arvan, et mul tuleb jube närv sisse, kuigi sõidame ju lihtsalt oma lõbuks aga no ikkagi... Ausalt öelda ei julge prognoosidagi, kes kinni paneb. Arvan, et see kellel närv kõige paremini vastu peab. Muidugi loodan, et Igniste meestel läheb hästi.
Ega seda oli ka kokkutulekul näha palju sa "närvis" olid. Küll seal olid hoopis teised tegurid mis sõitu mõjutasid, aga siiski. Lahe on see, et kõik saavad omas keskonnas keskendunult sõita. Saab näha mis saab. Ise mingit närvi nagu ei tunnista pigem on see ootusärevus mille peale hakkavad käed värisema, et kas tõesti lõppudelõpuks....
Meenus üks aasta tagune jutuseik Strike-ga.
Krusa kirjutas:Loodan, et meid saab Central Station-is ühel päeval palju olema.
Hetkel on seal 2400 wrc hullu vastu võitlemas u.4 eestlast(RFist Erry ja Krusa). Teada olevalt liituvad kohe Kait ja Strike. Jutt oli, et Burns on käsi netplayga liituma ? Kui kellegil vaja abi/infot sinna pääsemisega, siis jagan seda meeleldi. Tiba keeruliseks ja aeganõudvaks on see tehtud, aga rõõm ja vahetu võitlus korvavad selle hiljem. Ühel päeval võiks saada nii kaugele, et korraldaks seal võistlusi ?
Strike kirjutas:Ei usu päris, et saame seal meistrikaid korraldama kunagi hakata, aga trenni saame küll päris kõvasti teha.
ma lähen täna riski peale ja lasen täiega nii kuis torust tuleb ja ma arvan et 1 eksimus veel võidu võimalusi ei vii sest see salapärane ss2 tuleb kõigil täna läbida 2 korda ja see võib seal nii mõndagi muuta ja ise üritan täna juba netis olla enne 8 ja väike eel soojendus ära teha
ss1 loodan olla kiire sest olen kusagilt kuulnud et ignise fännid seal küla vahel
kiilakass kirjutas:ma lähen täna riski peale ja lasen täiega nii kuis torust tuleb ja ma arvan et 1 eksimus veel võidu võimalusi ei vii sest see salapärane ss2 tuleb kõigil täna läbida 2 korda ja see võib seal nii mõndagi muuta ja ise üritan täna juba netis olla enne 8 ja väike eel soojendus ära teha
ss1 loodan olla kiire sest olen kusagilt kuulnud et ignise fännid seal küla vahel
Ei tea kas ikka tasub haige peaga rooli istuda ja siis veel täiega panna
Krusa kirjutas:
Tere Aix, ainult netis ja iga kolmapäev kuni kõik 16maad läbitud. Jõuluks on uus JWRC meister. Oled oodatud kasvõi osadelegi etappidele
Hea meelega võtaks osa mõningatest etappidest, aga kahjuks puudub võimalus netis sõitmiseks. Pole vastavaid vahendeid.
noo aga selleks ju olemegi meie Heixiga kes on siit seltskonnast rohkem kui pooled netti aidanud. Mis PS2 sul on?
Ahnii. Ma ei tea mis PS2 mul on, aga suht vana juba, vist mingi 4 aastat.
aga nagu ma aru saan siis läheb selleks vaja ka originaal plaati.
aix kirjutas:
Hea meelega võtaks osa mõningatest etappidest, aga kahjuks puudub võimalus netis sõitmiseks. Pole vastavaid vahendeid.
noo aga selleks ju olemegi meie Heixiga kes on siit seltskonnast rohkem kui pooled netti aidanud. Mis PS2 sul on?
Ahnii. Ma ei tea mis PS2 mul on, aga suht vana juba, vist mingi 4 aastat.
aga nagu ma aru saan siis läheb selleks vaja ka originaal plaati.
Paksule PS2-le müüakse network adapterit millega saad netti.
Originaali läheb vaja jah, sest piraga kahjuks netti ei saa aga mängu hind juba midagi 400 ringis. Seega
Kust kohast seda network jubinat osta saab?
Uue plaadi pean ka niikui nii ostma, kuna poiss "mängis" (vist liivakastis) ühe plaadi ära. Kus poes neid originaalplaate müüakse?
aix kirjutas:Kust kohast seda network jubinat osta saab?
Uue plaadi pean ka niikui nii ostma, kuna poiss "mängis" (vist liivakastis) ühe plaadi ära. Kus poes neid originaalplaate müüakse?
Võin sulle uurida maaletoojalt paljuga saaks võrguadaptri ja WRC Evolvedi osta.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
kiilakass kirjutas:ma lähen täna riski peale ja lasen täiega nii kuis torust tuleb ja ma arvan et 1 eksimus veel võidu võimalusi ei vii sest see salapärane ss2 tuleb kõigil täna läbida 2 korda ja see võib seal nii mõndagi muuta ja ise üritan täna juba netis olla enne 8 ja väike eel soojendus ära teha
SS2 minu lemmik, ei teagi miks see katse mulle istub. Mis puudutab purjus Suzu fänne siis pidu olid nad pannud koos Fordi ja Fiati fännidega. Asi on lihtsalt selles, et Suzu omad jõid kõik teised laua alla ja ülejäänud kamp magab veel magusat und. Kahtlen kas nad täna üldse raja äärde jõuavad.
Fiati meeskonda olla eile õhtul nähtud trenni tegevat legendaarse uunikumiga, täieliku klaasikautoga, FIAT 127- ga. No kui mehed sellega nüüd rajale tulevad siis kallid kaasvõitlejad võime küll pillid kokku pakkida, nendega me küll võistelda ei suuda.
Võrguadapterit kahjuks pole enam pakkuda aga uurin veel. Uutel konsoolidel kõigil sees adapter ja sony ei tooda neid enam.
Tuleb loota, et ehk kuskil veel on müügil.
WRC Evolved mängu saaks maaletoojalt 290.- krooniga
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P