Heix kirjutas:RFCO TEADANNE!
Need sõitjad kes mingil põhjusel ei jõua kella 21.00-ks ja kes jagavad mitme peale PS2-te on võimalus kaasa sõita kell 22.00 algaval teisel ringil. Toa nimi on “RF2”või “rf2” ja parool “kiisu”. Lõplikud ajad ja järjestus selgub RFi järgneval päeval RFCO vastava etapi teema all.
aga kui ma sõidan mõlemad ringid läbi kumma aja eest ma siis punne saan?
Ikka esimese!
Teine ring on mõeldud neile kes esimest mingil põhjusel läbida ei saanud.
Ma ütlen ainult seda ,et minuga ei pea te arvestama mul hoog hetkel täiesti paranka mitte kui midagi ei tule välja ja ma konkureerin ma arvan kuskil seal kandis kus võib saada 1 punkti[code] [/code]
kiilakass kirjutas:Ma ütlen ainult seda ,et minuga ei pea te arvestama mul hoog hetkel täiesti paranka mitte kui midagi ei tule välja ja ma konkureerin ma arvan kuskil seal kandis kus võib saada 1 punkti
Ma juba mõtlesin et sa ikka esimese koha peale lähed välja
kiilakass kirjutas:Ma ütlen ainult seda ,et minuga ei pea te arvestama mul hoog hetkel täiesti paranka mitte kui midagi ei tule välja ja ma konkureerin ma arvan kuskil seal kandis kus võib saada 1 punkti
Burns, hea tähelepanek.
Riho, kui soovid, et teised oleksid sinu vastu ausad ja lugupidavad, siis enne kõike pead seda ka ise olema. Tubadest välja logimine ja 1atempt tubades edasi-tagasi sõelumine on ühed vastikumad asjad.