WRC4 & WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Heix
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

adi007 kirjutas: Tegelt oli nii, et ma läksin tuppa fiatika ja läksin kõige viimasena rajale ja siis ma alles avastasin et mul fiat on ning selle pärast ma välja läksingi!
Reegel on reegel. Tuleks hoolikamalt vaadata mis masina valid. Kuna tegu oli hetkel nii või naa test rallyga siis jääb +20 kirja.
Tulevikus paluks olla hoolikam.
PiltCitroën Sport
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

aga kui peaks juhtuma ,et ma võtan vale masinaklassi ja ma välja ei taha minna siis kas ma sõidan või ei sõõida
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

kiilakass kirjutas:aga kui peaks juhtuma ,et ma võtan vale masinaklassi ja ma välja ei taha minna siis kas ma sõidan või ei sõõida
Sõida!
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

kiilakass kirjutas:heippa ma siin lugesin komentaare ja etskae suzud kahtlustavad mind saladuse väljarääkimises.tõsi mul on vähe raha ja ega suzudelgi seda palju pole ja ma usun et fiat ja ford on leidnud oma saladuse.see passidega toad mina teen neid ma tunnistan ja seda mitte seepärast et ma kardaks pähe saada .ma teen neid sellepärast et siis asi rahulik ja ma ei korja punkte .aga kas keegi täna õhta netis testib

vabandan kirjapildi pärast
Tänase kohta ei tea. Väike väss peal kuna eile sai veel pikalt hooaega sõidetud. Ise jaksasin Küproseni sõita, QJU jäi veel vist edasi?
Eks näis.
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

kiilakass kirjutas:aga kui peaks juhtuma ,et ma võtan vale masinaklassi ja ma välja ei taha minna siis kas ma sõidan või ei sõõida
sa ei saa vale masinaklassi võtta sest on paika pandud, et jwrc, aga kui vale auto võtad siis on oma viga
kiilakass
Kontakt:

sry mõtlesingi vale autot nag aru saan siis kui võtan vale auto siis ple vahet ja sõidan ja midagi ei juhtu ei trahv ja ei dsq
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

kiilakass kirjutas:sry mõtlesingi vale autot nag aru saan siis kui võtan vale auto siis ple vahet ja sõidan ja midagi ei juhtu ei trahv ja ei dsq
Sellise asja peale ausalt öeldes kohe ei tulegi, et vale auto võtta. Mis seal ikka kui võtsid, järgmine katse vali õige.
Antud hetkel jättis Adi007 käitumine kohtunikele teise mulje.
kiilakass
Kontakt:

okei ma tahtsin lihtsalt selgusele jõuda et kui on kiire ja juhtumisi peaks juhtuma selline asi siis...
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kambu »

Krusa kirjutas:
kiilakass kirjutas:teid oli siis eila ike vobsee palju oleks mina ka olnud oleks lausa 13
Kui oleks olnud Sina+Kambu+Burns+QJU siis oleks tuba täis ka olnud :)
mina olin valmis sõitma,aga poole 9 paiku läksin lapsega pikutama ja siis kui ärkasin oli kell 23. :( 50
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

See Monte ajab mind hullux!!!!!Ei saa aru,kuidas Suzud nii kiired on :violent1:
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

RFCO TEADANNE!
Need sõitjad kes mingil põhjusel ei jõua kella 21.00-ks ja kes jagavad mitme peale PS2-te on võimalus kaasa sõita kell 22.00 algaval teisel ringil. Toa nimi on “RF2”või “rf2” ja parool “kiisu”. Lõplikud ajad ja järjestus selgub RFi järgneval päeval RFCO vastava etapi teema all.
PiltCitroën Sport
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Vaadates ajalugu, siis tundub, et Kambul on salarelv ;)
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Krusa kirjutas:Vaadates ajalugu, siis tundub, et Kambul on salarelv ;)
et jään jälle magama
:D
kiilakass
Kontakt:

Nu ma ei saa see eest aru kuidas saavad nii kiired olla FIATID ja kuidas saab kiire olla ss2...
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Heix kirjutas:RFCO TEADANNE!
Need sõitjad kes mingil põhjusel ei jõua kella 21.00-ks ja kes jagavad mitme peale PS2-te on võimalus kaasa sõita kell 22.00 algaval teisel ringil. Toa nimi on “RF2”või “rf2” ja parool “kiisu”. Lõplikud ajad ja järjestus selgub RFi järgneval päeval RFCO vastava etapi teema all.
Küsimus korraldajatele???Mul on aega sõitta täselt 21.43-ni.Juhul kui ei jõua sllex ajax kõikki katseid ära sõitta(ütleme,et jääb 1või2 katset sõitmata)kas siis trahvi ei saa kui sõidan need sõitmata jäänud katsed kella kümnese pundiga???Mul on 21.45 töötajate rivistus ja ma pean täpsusega teistele eeskujux olema :lol:
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

kait kirjutas:
Küsimus korraldajatele???Mul on aega sõitta täselt 21.43-ni.Juhul kui ei jõua sllex ajax kõikki katseid ära sõitta(ütleme,et jääb 1või2 katset sõitmata)kas siis trahvi ei saa kui sõidan need sõitmata jäänud katsed kella kümnese pundiga???Mul on 21.45 töötajate rivistus ja ma pean täpsusega teistele eeskujux olema :lol:
Selline variant on ka endalgi peast läbi käinud, et kui voolukatkestus või nö"Force Major" ette tuleb ja sõit pooleli jääb. Vastus Sinu küsimusele, JAH see on võimalik. Kõik sõidetud ajad "scriinitakse" niikuinii ja hiljem liidetakse. Tavalisellt võtab ralli SS1-SS6 läbimine aega u.40min.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

kambu kirjutas:
et jään jälle magama
JWRC4 Monte teine koht ei ole just magama jäämine.
kiilakass
Kontakt:

Ma siin vaatasin eelmise JWRC hooaja tulemusi ja vahet seal ikka päris suured ainult soomes oli alla 2 seki vist...teistel 10 seki ringis või rohkem veel...
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Krusa kirjutas:
kambu kirjutas:
et jään jälle magama
JWRC4 Monte teine koht ei ole just magama jäämine.
siis oli vana mudel ja loomulikult noored tulevad peale(KIILAKASS) Stardis võib magama ka jääda 8) , aga annan endast parima :wink: põhiline on hea ajaga lõpuni sõita, kui väheki eksid oled läinud(junnid ei tõmba hoogu sisse nii siva) Loodame RFC tugevamat ja ausamat võistlust MC etapil :axe: SUZUD IGATAHES TEEVAD KÕVAT TRENNI: EDU Teile :wink:
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

aga kui ma sõidan mõlemad ringid läbi kumma aja eest ma siis punne saan?
Vasta