Krusa kirjutas:Netis on sõitnud ka oOtt, et kas ta sel hooajal puhkab, kas keegi teab?
Mis tiimid veel vabad on?
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
no aga olge õnnelikud, et punktide peale ei olndHeix kirjutas:Sama siinkait kirjutas:mul samad sõnadBurns kirjutas:Pe..se krdi neti ühendus. 2 min lasi sees olla ja siis viskas välja. Nii palju siis minu esimesest netirallist. Muidu uhan poole ööni netis sõita ja ei ole kordagi probleeme ja just nüüd....masendav![]()
Tegelt oli nii, et ma läksin tuppa fiatika ja läksin kõige viimasena rajale ja siis ma alles avastasin et mul fiat on ning selle pärast ma välja läksingi!Krusa kirjutas:Tervitus kõigile kes eile kohal olid. Uus hooaeg on kokku kutsunud palju sõitjaid ja eelolev tuleb kindlasti põnev. Igaljuhul saime eile hakkama uue rekordiga, nii palju pole meid enne koos olnud.
Veel üks plaan mis vajab avalikustamist. Nimelt on idee hakata sõitma kahe toaga kus saaksid sõita need kes peavad ühte PSi jagama(Adi007/Erry ja Girl/Andro). Seega, võitja ei pruugigi selguda kohe vaid, siis kui ajad välja pannakse. Kui kellegil jäi midagi segaseks, siis seletame kenasti lahti.
Eilne netiühendus oli tõesti peavaluks kõigile üle Eesti. Loodame, et järgmine kolmapäev kõik toimib, siiani pole ju suuremaid probleeme olnud. Teadmiseks, et ka korraldajad vaevlavad aegajalt samade netiprobleemide käes. Kui kohe sõidetav tuba valimis ei saa, siis tasub kannatlikult 2-3min oodata. 2-3min ongi re-stardi ja uuesti sisse logimise aeg.
PS. Soovitan igaks juhuks üle lugeda reeglid! Kui kellegile on reeglid segased, siis küsige.
Siinkohal teeme ära ka esimese hoiatuse mis puudutab Fordi tiimi ja tema sõitjat Adi007. Esialgu piirdusime +20sekkiga p.6 eiramise eest. Võistlusel võib see väga valusalt kätte mksta, eriti kui üldse maha võetakse.
FAIR PLAY enne kõike.
Üle pika aja oli rajal ka Rubic kes testis Fordi. Võistluseks on tiimidest hetkel pakkuda ainult Suzu Swift tiim.